Divisional szombat
több mint 1 éve
Miért kell egy izzadásgátlónak 72 óráig tartania? Nem fürdenek három napig baszki?A fürdés a gazdagok szórakozása
Hanni
több mint 1 éve
Pedig megmondták sokan, hogy buckeye qb, az nem lesz jó nflben.Gyönyörűen megveri magát a Texans..Rookie mistake (ha már a HC és a QB is az a posztjukon, bár -div rivális szurkerként- sajna nem annak látszanak a meccsek 90%-ában).
garincsa
iktriad
több mint 1 éve
Miért kell egy izzadásgátlónak 72 óráig tartania? Nem fürdenek három napig baszki?
több mint 1 éve
Egyelore meg ugy nez ki Monkennek szoltak a felidoben, hogy Greg van a playbookra irva
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Gyönyörűen megveri magát a Texans..Rookie mistake (ha már a HC és a QB is az a posztjukon, bár -div rivális szurkerként- sajna nem annak látszanak a meccsek 90%-ában).
garincsa
több mint 1 éve
Kár hogy ez ránk nem igazMi alapján teszik vissza? Nem volt challengeExpedited review. Identol nagyon egyertelmu dolgok miatt odaszolhatnak a birok fulere.
KeyG
casaubon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
nem csak azNem volt futott wc uloke a biroi oltozobenMár fel volt állva a Ravens
Mi alapján teszik vissza? Nem volt challengeGondolom az egyij spori szolt oldalrol h nem eszik azt olyan forron
KeyG
Morfil
KeyG

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
3 pontos offense teljesítménnyel nem lehet PO meccset nyerni. (ilyen időjárási viszonyok között...)
több mint 1 éve
A beugro vedojatekosnak szar lesz kukorican terdelni a szunetben DeMeco feje alapjan
több mint 1 éve
Még szokni kell a PO-t
több mint 1 éve
Gyönyörűen megveri magát a Texans..
több mint 1 éve
túl sok ez a büntetés a Texansnál
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pereg le a rozsda?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
a meccs is azMindig kell valami 18 karikás téma egy Texans PO meccsre. 😀több szájer jön mint csöcs, ez ilyen AFC-s dolog?na nálam meg a stream ment el 😕Szájertől meg én.
Löfli
balintbaba
Tactful Cactus
iktriad
több mint 1 éve
Mindig kell valami 18 karikás téma egy Texans PO meccsre. 😀több szájer jön mint csöcs, ez ilyen AFC-s dolog?na nálam meg a stream ment el 😕Szájertől meg én.
Löfli
balintbaba
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Mi alapján teszik vissza? Nem volt challengeExpedited review. Identol nagyon egyertelmu dolgok miatt odaszolhatnak a birok fulere.
KeyG
több mint 1 éve
Nem volt futott wc uloke a biroi oltozobenMár fel volt állva a Ravens
Mi alapján teszik vissza? Nem volt challengeGondolom az egyij spori szolt oldalrol h nem eszik azt olyan forron
KeyG
Morfil
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nem volt futott wc uloke a biroi oltozobenMi alapján teszik vissza? Nem volt challengeGondolom az egyij spori szolt oldalrol h nem eszik azt olyan forron
KeyG
több mint 1 éve
Én is úgy emlékszem, hogy megnyertük.Kicsit a legutóbbi playoff meccsüket idézi ez is. A Texans hősiesen küzd, de nem elég. Végül egy viszonylag kevés pontos, nem túl súlyos vereséget szenvednek.legutóbb múlt héten parádéztunk Arlingtonban
Kampman
zacknorb
több mint 1 éve
A 2012-es divisional meccsükre gondoltam.Kicsit a legutóbbi playoff meccsüket idézi ez is. A Texans hősiesen küzd, de nem elég. Végül egy viszonylag kevés pontos, nem túl súlyos vereséget szenvednek.legutóbb múlt héten parádéztunk Arlingtonban
Kampman
zacknorb
több mint 1 éve
több szájer jön mint csöcs, ez ilyen AFC-s dolog?na nálam meg a stream ment el 😕Szájertől meg én.
Löfli
balintbaba
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mi alapján teszik vissza? Nem volt challenge
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Kicsit a legutóbbi playoff meccsüket idézi ez is. A Texans hősiesen küzd, de nem elég. Végül egy viszonylag kevés pontos, nem túl súlyos vereséget szenvednek.Túl sok pontot hagytak benne az első félidőben. Hiába náluk van irányító, ez luxus.
Kampman