NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
1 157
73
22:30-tól, ARENA4
Divisional szombat
3 feliratkozó
5 órája
De a bohóckodás ő hibája volt amúgy 😊Huuu ezt Nix benézte. Első drive óta meg van zavarodvaezek mindig benne vannak nála
csebi
a 6 sikertelen passzban ugye benne van a fumble bohóckodás, lil jordan dropja és sutton is
Negritis, a vajda
Közben pufi fánk td
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
SZEDJÉTEK KI!!! 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 órája
Menőőőőőő
5 órája
Pufifááánktédééé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 órája
OT TD!!!!!!!
5 órája
Falember TD alert
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
5 órája
Nixet én nem tudom hova tenni...
5 órája
Nix ma nagyon nem érzi eddig. Előző szabadulásánál is rossz döntést hozott, most meg korán becsúszik. Tele a gatya?
5 órája
Huuu ezt Nix benézte. Első drive óta meg van zavarodvaezek mindig benne vannak nála
csebi
a 6 sikertelen passzban ugye benne van a fumble bohóckodás, lil jordan dropja és sutton is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Huuu ezt Nix benézte. Első drive óta meg van zavarodvaDe ez a passz most ott volt
csebi
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
5 órája
Huuu ezt Nix benézte. Első drive óta meg van zavarodva
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
Nézzenek oda, megy a futás - ki hitte volna
5 órája
Mindig a mák győzedelmeskedikSzerintem fumble esetében az az egy lehet mák, hogyha kiverik a kezedből és hozzád pattan. Az hogy kivered az ellenfél kezéből, és végül az hozzád pattan, az sohasem lehet mák, az én olvasatomban, mert megdolgoztál érte.
KeyG
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Keressük a gifet, ahogy Fegyőr a partizános interjúban nem tudja:momentum.gif:ik meló van
gamerkr
zacknorb
5 órája
így működik a haterkedés, igen 😊Mindig a mák győzedelmeskediksutton kezéből kiverik: mekkora védekezés
KeyG
cook kezéből kiverik: mák
...
Negritis, a vajda
5 órája
Fumble témára gondoltam ittMindig a mák győzedelmeskediksutton kezéből kiverik: mekkora védekezés
KeyG
...
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 órája
Mindig a mák győzedelmeskediksutton kezéből kiverik: mekkora védekezés
KeyG
...
5 órája
:momentum.gif:ik meló van
gamerkr
Poloska vagyok.
5 órája
nekem is, de a stat mást mondmondjuk az nekem fura, mert amit láttam idén belőlük, nekem úgy tűnt, hogy futás ellen verhetőbb a D2. legkevesebb yardot engedjük futásbólHát ezaz, A Broncos inkább a földön verhető, és láss csodát, a Bills inkább fut. Mert tudják. Paytonék nem tudják, hogy futni lehet jobb lenne? Még akkor is, hogy Oliver visszatért.Futni nem fogunk?Futni a liga legalja run D ellen minek......
Blacky Betty
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
5 órája
mondjuk az nekem fura, mert amit láttam idén belőlük, nekem úgy tűnt, hogy futás ellen verhetőbb a D2. legkevesebb yardot engedjük futásbólHát ezaz, A Broncos inkább a földön verhető, és láss csodát, a Bills inkább fut. Mert tudják. Paytonék nem tudják, hogy futni lehet jobb lenne? Még akkor is, hogy Oliver visszatért.Futni nem fogunk?Futni a liga legalja run D ellen minek......
Blacky Betty
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
shagi0206
Negritis, a vajda