Divisional szombat
2 feliratkozó
1 hónapja
Ramsen kívül szerintem senki. De itt ahogy az alapszakasz végén mondtam az a probléma mindenki másnak hogy a SEA hazai pálya top2 a ligában.Kár, hogy nem egy megközelítőleg 100 százalékos SF-t láttunk. | Lesz még ilyen a belátható jövőben? | Ettől függetlenül ez a SEA brutál jó. Ki hitte volna szezon előtt?És ki tudja őket megverni a maradékból?
nagylaza, főpohárnok
Dagobert bácsi
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Ez nagyon sima lett 1mp nem volt esélye a 49er gratula Sea
1 hónapja
Na jóccak
1 hónapja
Pochettino is outKözben Nix out for season 😯szegény ma már másodszor
dande2
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kár, hogy nem egy megközelítőleg 100 százalékos SF-t láttunk. | Lesz még ilyen a belátható jövőben? | Ettől függetlenül ez a SEA brutál jó. Ki hitte volna szezon előtt?Megkockáztatom, hogy a mai Seahawkst egy teljesen egészséges keretű 49ers se győzné le. Max nem lenne ekkora mészárszék mint most így.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: akdestroyer
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Kár, hogy nem egy megközelítőleg 100 százalékos SF-t láttunk. | Lesz még ilyen a belátható jövőben? | Ettől függetlenül ez a SEA brutál jó. Ki hitte volna szezon előtt?És ki tudja őket megverni a maradékból?
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Kár, hogy nem egy megközelítőleg 100 százalékos SF-t láttunk. | Lesz még ilyen a belátható jövőben? | Ettől függetlenül ez a SEA brutál jó. Ki hitte volna szezon előtt?Hát mi nem nagyon
nagylaza, főpohárnok
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Semmi baj BrateÚgy hogy visszaolvasva nem láttam beírva ès be bealszok 😄 sorry....Közben Nix out for season 😯Ez hogy hogy csak most? Kb 1 órája beszélik
dande2
Dagobert bácsi
dande2
1 hónapja
Úgy hogy visszaolvasva nem láttam beírva ès be bealszok 😄 sorry....Közben Nix out for season 😯Ez hogy hogy csak most? Kb 1 órája beszélik
dande2
Dagobert bácsi
1 hónapja
Akkor az már két szezon. (Bocs.)Közben Nix out for season 😯szegény ma már másodszor
dande2
Tactful Cactus
1 hónapja
Kár, hogy nem egy megközelítőleg 100 százalékos SF-t láttunk. | Lesz még ilyen a belátható jövőben? | Ettől függetlenül ez a SEA brutál jó. Ki hitte volna szezon előtt?
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Közben Nix out for season 😯Ez hogy hogy csak most? Kb 1 órája beszélik
dande2
1 hónapja
Közben Nix out for season 😯szegény ma már másodszor
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
EPA/play 15., TD/INT arany 25., szoval annyira azert nem top 😊Ott egyértelműen a csapat egység,nem pedig kiemelkedő QB. Bár Darnold is Top statisztikákban,ezert ez nem annyira mérvadó.Van olyan statisztika,hogy az eddigi SB nyertes csapatoknál,hányszor volt kiemelkedő (Mondjuk Brady ),és nem átlagos QB?Mindenkepp sok vita lenne rola, pl. tavaly Hurtsot hova sorolod? Vagy Manninget, amikor a Broncosszal nyert? De erdekes kerdes valoban. Azt meg lehet nezni, hogy a SB gyoztes QB-k az adott evben kulonbozo mutatokban hogy teljesitettek.
Zman77
casaubon
Zman77
1 hónapja
Közben Nix out for season 😯
1 hónapja
Ott egyértelműen a csapat egység,nem pedig kiemelkedő QB. Bár Darnold is Top statisztikákban,ezert ez nem annyira mérvadó.Van olyan statisztika,hogy az eddigi SB nyertes csapatoknál,hányszor volt kiemelkedő (Mondjuk Brady ),és nem átlagos QB?Mindenkepp sok vita lenne rola, pl. tavaly Hurtsot hova sorolod? Vagy Manninget, amikor a Broncosszal nyert? De erdekes kerdes valoban. Azt meg lehet nezni, hogy a SB gyoztes QB-k az adott evben kulonbozo mutatokban hogy teljesitettek.
Zman77
casaubon
1 hónapja
Nagykêpűség nélkül, tőlünk mindenki, mindig fél! Nem ezért vagy azért, hanem az elmúlt 9 év eredményei és munkája miatt. Kíváncsi lennék, hogy rajtunk kívül ennyire lesérült csapattal ki jutna el eddig. Úgyhogy én elégedett vagyok! Nem mintha bármit is számítana. Azért az ez évi siker csapatokra kiváncsi leszek jövőre. Emlékezzünk Lions, Vikings vesszőfutására.A FG azt üzente, hogy a SEA még mindig tart a Friszkótól. Ha összejön a negyedik + TD, akkor vége a meccsnek. Ha nem jön össze, akkor egy hosszú drive kell a Friszkótól, amire most aligha képes.En nem. Igy harom TD a kulonbseg, az eddigi jatek alapjan gyakorlatilag behozhatatlan. Van, hogy erdemesebb konzervativnak lenni.Neki lehetett volna menniÉn is nekimentem volna.
funkyparduc
nagylaza, főpohárnok
casaubon
Közben viszont okafogyottá vált a kérdés...
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Vagy azt uzente, hogy elegnek tartjak a FG-t, ugysincs esely a vedelem ellen 😊A FG azt üzente, hogy a SEA még mindig tart a Friszkótól. Ha összejön a negyedik + TD, akkor vége a meccsnek. Ha nem jön össze, akkor egy hosszú drive kell a Friszkótól, amire most aligha képes.En nem. Igy harom TD a kulonbseg, az eddigi jatek alapjan gyakorlatilag behozhatatlan. Van, hogy erdemesebb konzervativnak lenni.Neki lehetett volna menniÉn is nekimentem volna.
funkyparduc
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
EJ, imádom ezt a védelmetEgy könycseppet elmorzsoltam, a prime Steelers D-k is így néztek ki, brutális blitz nélküli nyomással (amiből valamennyi még most is megvan, csak a secondary borzasztó).
12seattle
1 hónapja
A FG azt üzente, hogy a SEA még mindig tart a Friszkótól. Ha összejön a negyedik + TD, akkor vége a meccsnek. Ha nem jön össze, akkor egy hosszú drive kell a Friszkótól, amire most aligha képes.En nem. Igy harom TD a kulonbseg, az eddigi jatek alapjan gyakorlatilag behozhatatlan. Van, hogy erdemesebb konzervativnak lenni.Neki lehetett volna menniÉn is nekimentem volna.
funkyparduc
nagylaza, főpohárnok
casaubon