Divisional szombat

2 feliratkozó

1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 858
Kár, hogy nem egy megközelítőleg 100 százalékos SF-t láttunk. | Lesz még ilyen a belátható jövőben? | Ettől függetlenül ez a SEA brutál jó. Ki hitte volna szezon előtt?
nagylaza, főpohárnok
És ki tudja őket megverni a maradékból?
Dagobert bácsi
Ramsen kívül szerintem senki. De itt ahogy az alapszakasz végén mondtam az a probléma mindenki másnak hogy a SEA hazai pálya top2 a ligában.
1 hónapja
Dagobert bácsi 229
Ez nagyon sima lett 1mp nem volt esélye a 49er gratula Sea
1 hónapja
tenorx 14 103 — fő libsi
Na jóccak
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Közben Nix out for season 😯
dande2
szegény ma már másodszor
Tactful Cactus
Pochettino is out

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Kár, hogy nem egy megközelítőleg 100 százalékos SF-t láttunk. | Lesz még ilyen a belátható jövőben? | Ettől függetlenül ez a SEA brutál jó. Ki hitte volna szezon előtt?
nagylaza, főpohárnok
Megkockáztatom, hogy a mai Seahawkst egy teljesen egészséges keretű 49ers se győzné le. Max nem lenne ekkora mészárszék mint most így.

Szerkesztette: akdestroyer

1 hónapja
Dagobert bácsi 229
nagylaza, főpohárnok
És ki tudja őket megverni a maradékból?
1 hónapja
funkyparduc Seattle Seahawks 1 476 — Erin Elite Andrews
nagylaza, főpohárnok
Hát mi nem nagyon

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Dagobert bácsi 229
dande2
Ez hogy hogy csak most? Kb 1 órája beszélik
Dagobert bácsi
Úgy hogy visszaolvasva nem láttam beírva ès be bealszok 😄 sorry....
dande2
Semmi baj Brate
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Dagobert bácsi
Úgy hogy visszaolvasva nem láttam beírva ès be bealszok 😄 sorry....
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
dande2
szegény ma már másodszor
Tactful Cactus
Akkor az már két szezon. (Bocs.)
1 hónapja
1 hónapja
Dagobert bácsi 229
dande2
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 386
dande2
szegény ma már másodszor

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
casaubon Green Bay Packers 3 897
Van olyan statisztika,hogy az eddigi SB nyertes csapatoknál,hányszor volt kiemelkedő (Mondjuk Brady ),és nem átlagos QB?
Zman77
Mindenkepp sok vita lenne rola, pl. tavaly Hurtsot hova sorolod? Vagy Manninget, amikor a Broncosszal nyert? De erdekes kerdes valoban. Azt meg lehet nezni, hogy a SB gyoztes QB-k az adott evben kulonbozo mutatokban hogy teljesitettek.
casaubon
Ott egyértelműen a csapat egység,nem pedig kiemelkedő QB. Bár Darnold is Top statisztikákban,ezert ez nem annyira mérvadó.
Zman77
EPA/play 15., TD/INT arany 25., szoval annyira azert nem top 😊
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 hónapja
Zman77 Seattle Seahawks 776
Van olyan statisztika,hogy az eddigi SB nyertes csapatoknál,hányszor volt kiemelkedő (Mondjuk Brady ),és nem átlagos QB?
Zman77
Mindenkepp sok vita lenne rola, pl. tavaly Hurtsot hova sorolod? Vagy Manninget, amikor a Broncosszal nyert? De erdekes kerdes valoban. Azt meg lehet nezni, hogy a SB gyoztes QB-k az adott evben kulonbozo mutatokban hogy teljesitettek.
casaubon
Ott egyértelműen a csapat egység,nem pedig kiemelkedő QB. Bár Darnold is Top statisztikákban,ezert ez nem annyira mérvadó.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 671
Ez az elküldés sóscukorért azért eléggé Sanyi utóérzés @shawnka
tenorx
Remélem megfizette a jogdíjakat.

1 hónapja
Szépen pörgetjük az órát, reggel még lesz egy kis időm aludni. 😀

1 hónapja
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 961
Neki lehetett volna menni
funkyparduc
Én is nekimentem volna.
nagylaza, főpohárnok
En nem. Igy harom TD a kulonbseg, az eddigi jatek alapjan gyakorlatilag behozhatatlan. Van, hogy erdemesebb konzervativnak lenni.
casaubon
A FG azt üzente, hogy a SEA még mindig tart a Friszkótól. Ha összejön a negyedik + TD, akkor vége a meccsnek. Ha nem jön össze, akkor egy hosszú drive kell a Friszkótól, amire most aligha képes.
Közben viszont okafogyottá vált a kérdés...
nagylaza, főpohárnok
Nagykêpűség nélkül, tőlünk mindenki, mindig fél! Nem ezért vagy azért, hanem az elmúlt 9 év eredményei és munkája miatt. Kíváncsi lennék, hogy rajtunk kívül ennyire lesérült csapattal ki jutna el eddig. Úgyhogy én elégedett vagyok! Nem mintha bármit is számítana. Azért az ez évi siker csapatokra kiváncsi leszek jövőre. Emlékezzünk Lions, Vikings vesszőfutására.

1 hónapja
LETTSSGOOOOOOO!!!!!!!!

1 hónapja
tenorx 14 103 — fő libsi
Ez az elküldés sóscukorért azért eléggé Sanyi utóérzés @shawnka
1 hónapja
casaubon Green Bay Packers 3 897
funkyparduc
Én is nekimentem volna.
nagylaza, főpohárnok
En nem. Igy harom TD a kulonbseg, az eddigi jatek alapjan gyakorlatilag behozhatatlan. Van, hogy erdemesebb konzervativnak lenni.
casaubon
A FG azt üzente, hogy a SEA még mindig tart a Friszkótól. Ha összejön a negyedik + TD, akkor vége a meccsnek. Ha nem jön össze, akkor egy hosszú drive kell a Friszkótól, amire most aligha képes.
nagylaza, főpohárnok
Vagy azt uzente, hogy elegnek tartjak a FG-t, ugysincs esely a vedelem ellen 😊
1 hónapja
tenorx 14 103 — fő libsi
EJ, imádom ezt a védelmet
12seattle
Egy könycseppet elmorzsoltam, a prime Steelers D-k is így néztek ki, brutális blitz nélküli nyomással (amiből valamennyi még most is megvan, csak a secondary borzasztó).
1 hónapja
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 961
Mivel már mindenki nyomi, vigyázzunk Purdyre!

1 hónapja
funkyparduc
Én is nekimentem volna.
nagylaza, főpohárnok
casaubon