Divisional szombat
2 feliratkozó
1 hónapja
Ez a kurva Pats bazdmeg.ne temesd már a houstont
Miután egy jó gyenge schedule segítségével bejutott a playoffba kapnak egy OL nélkül felálló Chargerst, aztán egy CJ Strouddal felálló Texanst, aki úgy szórja a turnovert mint a cukrot, majd a konferencia döntő előtt eltörik az ellenfél QB-jának a lába.
Ilyen nincs bazdmeg.
tenorx
Idén ők nyerik a SB-t
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ez a kurva Pats bazdmeg.De lehet 7. SB win nekik, amitől ugyanúgy kiráz a hideg mint ha TI érnétek el azt. A 9ers nem 5 van. Ne kapkodjatok annyira! 😀
Miután egy jó gyenge schedule segítségével bejutott a playoffba kapnak egy OL nélkül felálló Chargerst, aztán egy CJ Strouddal felálló Texanst, aki úgy szórja a turnovert mint a cukrot, majd a konferencia döntő előtt eltörik az ellenfél QB-jának a lába.
Ilyen nincs bazdmeg.
tenorx
1 hónapja
gondolom bevitték röngtenre és látszottAzért az kemény, mert az utolsó playnél, ahol bevitte a labdát középre a mezőnygólhoz, semmi nem látszott.mi a fasz történt vele? Bills játékosok megverték befelé az öltözőbe?@AdamSchefter
Heisman nádor
Broncos QB Bo Nix suffered a season-ending broken bone in his ankle during today’s overtime, victory over Buffalo.
Negritis, a vajda
A másik, hogy kb. 1 óra alatt megvan a diagnózis.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Röntgen van a stadionban, a törés meg látszik rajta, so ez gyorsan kideríthető.Azért az kemény, mert az utolsó playnél, ahol bevitte a labdát középre a mezőnygólhoz, semmi nem látszott.mi a fasz történt vele? Bills játékosok megverték befelé az öltözőbe?@AdamSchefter
Heisman nádor
Broncos QB Bo Nix suffered a season-ending broken bone in his ankle during today’s overtime, victory over Buffalo.
Negritis, a vajda
Kampman
Poloska vagyok.
1 hónapja
Épp titeket gyászollak. Te meg itten trollkodsz. 😕mikor linkeltem még nem láttam hogy mi történt
akdestroyer
1 hónapja
románia, te vagy az? 😀az elején a Billsnek szurkoltam, de jó ütemben álltam áthát szó szerint 😕
Nix ugribugri
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
1 hónapja
Ez a kurva Pats bazdmeg.Miután egy jó gyenge schedule segítségével bejutott a playoffba kapnak egy OL nélkül felálló Chargerst, aztán egy CJ Strouddal felálló Texanst, aki úgy szórja a turnovert mint a cukrot, majd a konferencia döntő előtt eltörik az ellenfél QB-jának a lába.
Ilyen nincs bazdmeg.
1 hónapja
Ki hogy dolgozza fel.Épp titeket gyászollak. Te meg itten trollkodsz. 😕Ennyire garbage time van már? 😀te kérted
Mi lesz a következő poszt, megérkezik Alekosz?
akdestroyer
Negritis, a vajda
akdestroyer
Poloska vagyok.
1 hónapja
Azért az kemény, mert az utolsó playnél, ahol bevitte a labdát középre a mezőnygólhoz, semmi nem látszott.mi a fasz történt vele? Bills játékosok megverték befelé az öltözőbe?@AdamSchefter
Heisman nádor
Negritis, a vajda
1 hónapja
Elvileg a FG előtti utolso playben
Poloska vagyok.
1 hónapja
az elején a Billsnek szurkoltam, de jó ütemben álltam áthát szó szerint 😕
Nix ugribugri
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Épp titeket gyászollak. Te meg itten trollkodsz. 😕Ennyire garbage time van már? 😀te kérted
akdestroyer
Negritis, a vajda
1 hónapja
mi a fasz történt vele? Bills játékosok megverték befelé az öltözőbe?@AdamSchefter
Heisman nádor
1 hónapja
Szegény Nix, nem érdemelte meg.... de ezt a győzelmet.... isten nem ver bottal!
1 hónapja
mi a fasz történt vele? Bills játékosok megverték befelé az öltözőbe?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
NIX OUT OF SEASONwtf
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ennyire garbage time van már? 😀te kérted
akdestroyer
1 hónapja
MIAFASZ
1 hónapja
Az komoly - Nix off a PO-ra.
1 hónapja
3&2-re nincs valami tuti játék 3 yardért, fel kell dobni 40-re? 😀Érdekes hívás volt.
akdestroyer
1 hónapja
Ennyire garbage time van már? 😀Mi lesz a következő poszt, megérkezik Alekosz?
Szerkesztette: akdestroyer