Divisional szombat
2 feliratkozó
1 hónapja
Van olyan statisztika,hogy az eddigi SB nyertes csapatoknál,hányszor volt kiemelkedő (Mondjuk Brady ),és nem átlagos QB?Mindenkepp sok vita lenne rola, pl. tavaly Hurtsot hova sorolod? Vagy Manninget, amikor a Broncosszal nyert? De erdekes kerdes valoban. Azt meg lehet nezni, hogy a SB gyoztes QB-k az adott evben kulonbozo mutatokban hogy teljesitettek.
Zman77
1 hónapja
Ebből kene egy TD,és jöhetne Lock.
1 hónapja
Kicsit kuzdhetett volna erte a TE…Nem is arra nézett, a 4. 5. 6. számú TE.
casaubon
1 hónapja
TE létére szépen leppattant a védőről.
1 hónapja
Van olyan statisztika,hogy az eddigi SB nyertes csapatoknál,hányszor volt kiemelkedő (Mondjuk Brady ),és nem átlagos QB?Érdekelne engem is!
Zman77
1 hónapja
EJ, imádom ezt a védelmet
1 hónapja
Kicsit kuzdhetett volna erte a TE…
1 hónapja
Van olyan statisztika,hogy az eddigi SB nyertes csapatoknál,hányszor volt kiemelkedő (Mondjuk Brady ),és nem átlagos QB?
1 hónapja
En nem. Igy harom TD a kulonbseg, az eddigi jatek alapjan gyakorlatilag behozhatatlan. Van, hogy erdemesebb konzervativnak lenni.Neki lehetett volna menniÉn is nekimentem volna.
funkyparduc
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Az mi fejelés volt
1 hónapja
Nem tudom definialni ezt a Kupp képet
1 hónapja
Neki lehetett volna menniÉn is nekimentem volna.
funkyparduc
1 hónapja
A PO előtt az volt a mondásom, hogy Darnolddal nem lehet SB-t nyerni. Elbizonytalanodtam.Lehet, a bye week alatt szellemuzesen volt
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
A PO előtt az volt a mondásom, hogy Darnolddal nem lehet SB-t nyerni. Elbizonytalanodtam.Hát nem Ő nyeri meg, kb. olyan mint Purdy amikor azt mondták rá, hogy manager vagy rendszer qb. Csak neki nem kell beletennie annyit!
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Neki lehetett volna menni
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Nem látok olyan. párosítást.... legrosszabb esetben nem nézem, tudomást sem veszek róla ... várjuk a draftot és imádkozunk a sérültekért meg az edzői stábért!Nekik fogsz szurkolni ? 😃Brutal ez a Sea védelem ez nagyon SB esélyesMaradjon is az! 😀
Dagobert bácsi
Tapsi Hapsi
Dagobert bácsi
1 hónapja
A PO előtt az volt a mondásom, hogy Darnolddal nem lehet SB-t nyerni. Elbizonytalanodtam.
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Nekik fogsz szurkolni ? 😃Brutal ez a Sea védelem ez nagyon SB esélyesMaradjon is az! 😀
Dagobert bácsi
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Brutal ez a Sea védelem ez nagyon SB esélyesMaradjon is az! 😀
Dagobert bácsi
1 hónapja
Kár hogy nincs itt Iktriad, most így nem tudom kinél van a Momentum!Humanistak
akdestroyer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Jól látom 2 év alatt éri el az új edző ? Szegény Revans fanok
1 hónapja
Brutal ez a Sea védelem ez nagyon SB esélyesIgen elképesztő ez a Dline
Dagobert bácsi
1 hónapja
Kár hogy nincs itt Iktriad, most így nem tudom kinél van a Momentum!A SEA-nál már nem momentum van, hanem egy időgép.
akdestroyer
1 hónapja
Most már szabályosan sajnálom a Friszkót.Látunk már ilyet.... Eagles elleni NFC döntő. Sérülés, sérülés!
nagylaza, főpohárnok