Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Mayfieldet eddig rommá szívatják ezekkel a blitzekkel.
több mint 3 éve
altat amúgy csak a Browns, még lesz egy TD a szünet előtt, majd egy a szünet után, aztán már vezetnek is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Meg hiába ki se tudnád használni, meg kb. 3 éve kalapácsot se vettél a kezedbe, mégis azt mondod: kéne! 😀Ez a Geico reklám mindig felvidít! 😀En a pick up reklamokat csipem ugy adjak elo mintha barmelyik minimalberes szakmunkas vehetne maganak egyet, ilyenkor ugy erzem lehetne egy 😂😂😂
Pizsama
Fantomas0429
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Pedig ott bármelyik minimálbéres szakmunkás vehet egyet,akár kettőt 😀Ez a Geico reklám mindig felvidít! 😀En a pick up reklamokat csipem ugy adjak elo mintha barmelyik minimalberes szakmunkas vehetne maganak egyet, ilyenkor ugy erzem lehetne egy 😂😂😂
Pizsama
Fantomas0429
több mint 3 éve
Ez a Geico reklám mindig felvidít! 😀En a pick up reklamokat csipem ugy adjak elo mintha barmelyik minimalberes szakmunkas vehetne maganak egyet, ilyenkor ugy erzem lehetne egy 😂😂😂
Pizsama
több mint 3 éve
hű ott nagyon kivoltam, hogy nem igaz, hogy megint nem jön össze Reidnek, szerencsére nem így lett 😛mint tavaly a Houston ellen, mikor még 0-24-nél sem hitted el, hogy ki fognak kapnimég egy inter-juve is izgalmasabbpedig nem fog űrszámokat felrakni a KC, nyernek majd 35-17-re kb.
ozibozi
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Ott a lehetőség a többi csapatnak is...Legalább a Patset egy ideig nem kell, a KC azért valamivel elviselhetőbb.Csak rossz hogy életem 15-25%ban a KC és a Patset kell nézegetnem a superbowlban, tudom az AFC csapatok hibája mert egyenlők a feltételekDinasztait mindig dinasztia kovet, azok az igazi hosok akik egyszer egyszer megallitjak oket!Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.1 1 meccsen ki fog kapni a Chiefs, nem fognak minden SB megnyerni de a kövi 10 évben 5 Superbowl részvétel undorító, és simán benne lesz, és szerintem meglesz a zsinórban 3 superbowl részvétel jövőre, ebből 2 tuti megnyernek, de persze szurkolóként mindig negatívan látja az ember, de ez egy új Pats dinasztia
ulpianus
Sifur
"Star Wars lazadok" 😊
Fantomas0429
Sifur
több mint 3 éve
Ezt én sem értem, bár dominál a KC, de nem 43-3-ra vezet. Vége a meccsnek?az majd a végeredmény lesz
csi77
több mint 3 éve
Ez a Geico reklám mindig felvidít! 😀
több mint 3 éve
Most kapcsoltam be, milyen a meccs eddig?A ketchup beborítja a mustárt.
Tomcsik
több mint 3 éve
mint tavaly a Houston ellen, mikor még 0-24-nél sem hitted el, hogy ki fognak kapnimég egy inter-juve is izgalmasabbpedig nem fog űrszámokat felrakni a KC, nyernek majd 35-17-re kb.
ozibozi
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mindig van "dinasztia. Minden fociligaban (hello R. Margit), kosarban. Egyetemi a.fociban inkabb power house-ok vannak nyilvan az ido rovidsege miatt. stb.Ez igy logikus. De en azt gondolom, egyszerre azert mindig van 2-3-5 cspat aki SB contender, es ez a max. Garancia nincs. Ma sincs.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
leutütte mint a büdösszart.bocsánat
több mint 3 éve
Kampman
28 313
még egy inter-juve is izgalmasabbpedig nem fog űrszámokat felrakni a KC, nyernek majd 35-17-re kb.
ozibozi
több mint 3 éve
Most kapcsoltam be, milyen a meccs eddig?Frenetikus.
Tomcsik
több mint 3 éve
még egy inter-juve is izgalmasabbsajna nem, 2.vel megy a sintér...sebaj néha másnak is kijár a bajnokság 😛
ozibozi
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Csak rossz hogy életem 15-25%ban a KC és a Patset kell nézegetnem a superbowlban, tudom az AFC csapatok hibája mert egyenlők a feltételekDinasztait mindig dinasztia kovet, azok az igazi hosok akik egyszer egyszer megallitjak oket!Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.1 1 meccsen ki fog kapni a Chiefs, nem fognak minden SB megnyerni de a kövi 10 évben 5 Superbowl részvétel undorító, és simán benne lesz, és szerintem meglesz a zsinórban 3 superbowl részvétel jövőre, ebből 2 tuti megnyernek, de persze szurkolóként mindig negatívan látja az ember, de ez egy új Pats dinasztia
ulpianus
Sifur
"Star Wars lazadok" 😊
Fantomas0429
több mint 3 éve
Ezt én sem értem, bár dominál a KC, de nem 43-3-ra vezet. Vége a meccsnek?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Patrick Mahomes a mai volt 4. futott rájátszás TD-ke (6 meccsen). Ezzel már holtversenyben a 6. az örökranglistán.Akiket behozott: Aaron Rodgers, Kordell Stewart, Colin Kaepernick és egy másik Andy Reid által edzett QB, Donovan McNabb.
több mint 3 éve
Én sem. Sztrím.Ha én látom, hogy meg akarja futni, a védelem miért nem látja?mert ők nem az Arena4-en nézik
nagylaza
Löfli
több mint 3 éve
Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.Most nincs meg fejből, de hány AFC döntőt játszott Brady? Kb 14et?
ulpianus
Úgy tűnt, és ez hasonlóan kezdődik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ha én látom, hogy meg akarja futni, a védelem miért nem látja?mert ők nem az Arena4-en nézik
nagylaza