Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
még egy inter-juve is izgalmasabb
több mint 3 éve
Ha én látom, hogy meg akarja futni, a védelem miért nem látja?Te se ertel oda
nagylaza
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ha én látom, hogy meg akarja futni, a védelem miért nem látja?mert nincs védelem
nagylaza
több mint 3 éve
Ha én látom, hogy meg akarja futni, a védelem miért nem látja?
több mint 3 éve
Adidas reklam labujj
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Dinasztait mindig dinasztia kovet, azok az igazi hosok akik egyszer egyszer megallitjak oket!Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.1 1 meccsen ki fog kapni a Chiefs, nem fognak minden SB megnyerni de a kövi 10 évben 5 Superbowl részvétel undorító, és simán benne lesz, és szerintem meglesz a zsinórban 3 superbowl részvétel jövőre, ebből 2 tuti megnyernek, de persze szurkolóként mindig negatívan látja az ember, de ez egy új Pats dinasztia
ulpianus
Sifur
"Star Wars lazadok" 😊
több mint 3 éve
Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.szerintem mindenkinek úgy érződött, mintha igen
ulpianus
a Denver és a Vegas felejtős még évekig, de egy jó HC kinevezéssel a Chargers lehet egy olyan vetélytárs a csoportban, mint amilyen kb sose volt a Pats-nek az afc eastben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.1 1 meccsen ki fog kapni a Chiefs, nem fognak minden SB megnyerni de a kövi 10 évben 5 Superbowl részvétel undorító, és simán benne lesz, és szerintem meglesz a zsinórban 3 superbowl részvétel jövőre, ebből 2 tuti megnyernek, de persze szurkolóként mindig negatívan látja az ember, de ez egy új Pats dinasztia
ulpianus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha a barnák nem, a sárga megzavarja a KC-t.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Bell hetfon meg serult volt a terdevel. Bar azota edzett fullban.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hát ez hamar el fog dőlni szerintem, lövése nincs a Brownsnak, hogy állítsák meg a Chiefset
több mint 3 éve
Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.Ez igaz, de nekem nem úgy tűnik, hogy ma kikaptok.
ulpianus
több mint 3 éve
Azért, hogy Bell most se nagyon játszik....Elég szomorú!
dande
több mint 3 éve
Sajnos egészen más kategória ez a Chiefs. Félidőre vége is a meccsnek.Baker már így is hős lett, igazolhat is NFC csapatba, mert az AFC szerintem is néhány évre egyértelmű lett.
Ha a jövő héten a tegnapi Billst látjuk, akkor az is rettentő sima lesz.
több mint 3 éve
Nem bantasbol. De az ,hogy egy negyeden, vagy felidon at dominansnak tunik a Chiefs a Browns ellen, az egy dolog. Azert a Pats is kapott ki sokszor, nem ugy volt, hogy 20 SBt nyertek zsinorban.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Azért, hogy Bell most se nagyon játszik....
több mint 3 éve
Tershawn Wharton has looked like a UDFA hit for the Chiefs all year. Very dynamic interior DL, only Chris Jones played more snaps at DT for them.
— Sigmund Bloom (@SigmundBloom) January 17, 2021
First NFL player from Missouri S&T since Bill "William S" Preston (Esquire), who won the 1920 NFL Championship with the Akron Pros
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sifur
1 118
3 év az nflben eléggé hosszú idő... És még mindig mvp szinten mozog ez a chiefs offenseMahomes kiéghetne már 😎college gimmick offense, úgyis kiismerik majd az nfl-es védelmi guruk, hosszabb távon nem működhet a profiknál ahol jóval gyorsabbak, erősebbek a védők
Remélem nem kell annyi időt várni rá, mint Bradynél...
Eltelik úgy 40 év, hogy alig van értelme a bajnokságnak
Chargers LT
r.baggio
több mint 3 éve
Itt a draft lesz a kerdes h h tudnakajd ujoncokat beepiteni folyamatos hatso korokkel szerintem,Mahomes kiéghetne már 😎Pedig esélyes, minden sztár vele akar majd játszani, lemondanak a fizuról akár, de inkább Andy Reid a kérdés meddig marad, ő nagyobb kulcs ebben a rendszerben
Chargers LT
Sifur
több mint 3 éve
Mahomes kiéghetne már 😎college gimmick offense, úgyis kiismerik majd az nfl-es védelmi guruk, hosszabb távon nem működhet a profiknál ahol jóval gyorsabbak, erősebbek a védők
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Goodell hova valósí hogy 5 fokban nem fázik pulcsiban?Buffalo után ez meg se kottyan neki. Vagy lehet a Maffia megkínálta pár felessel, ami után/előtt ők félmeztelenül csinálják az őrültségeket télen is.
Sifur
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Amúgy idén az éjjelit leszámítva nincsenek annyira ergya szar meccsek,cserébe olyanok sem,amire emlékezni fogunk jövőre.eddig a Bills-Colts volt a fénypont.
LeviPoki
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Mahomes kiéghetne már 😎Pedig esélyes, minden sztár vele akar majd játszani, lemondanak a fizuról akár, de inkább Andy Reid a kérdés meddig marad, ő nagyobb kulcs ebben a rendszerben
Chargers LT
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Mahomes kiéghetne már 😎Deshaun Watsont a Patsbe, azt lesz megint izgalom 😀
Chargers LT
Szerkesztette: Lúdas Solymi