Divisional vasárnap
több mint 2 éve
gabor25
5 144
dehat toke van itt a menyaszonynak es adamcsutkaja...vigyazz magadra... 😀I.K.T.R.I.A.D likes this.Kapufa!na lebuktam nem stalkollak
nem az h h kerülnek kispestreAkkor ezért nem találkoztam velük, én pár kerülettel északabbra lakom. 😀
briareos
iktriad
briareos
Amúgy most hogy útba igazítottam, Olivia (aki még mindig a GOAT) megjött és üdvözöl.
Most pedig engedelmeddel megyünk és még nagyobb rendetlenséget csinálunk azon az ágyon. 😀
iktriad
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
üzenem neki h örülök h tovább lépettI.K.T.R.I.A.D likes this.Kapufa!na lebuktam nem stalkollak
nem az h h kerülnek kispestreAkkor ezért nem találkoztam velük, én pár kerülettel északabbra lakom. 😀
briareos
iktriad
briareos
Amúgy most hogy útba igazítottam, Olivia (aki még mindig a GOAT) megjött és üdvözöl.
Most pedig engedelmeddel megyünk és még nagyobb rendetlenséget csinálunk azon az ágyon. 😀
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
jó, de ezt a sárga szart a végén gyújtsd fel 😀I.K.T.R.I.A.D likes this.Kapufa!na lebuktam nem stalkollak
briareos
iktriad
briareos
iktriad
több mint 2 éve
gabor25
5 144
az az érzésem hogy az nyer itt is aki utoljára támadszerintem meg az, akinek tobb pontja lesz a vegen. 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Most nézve megint az ismétlést a Tampa meccs végéről. Nem értem még mindig hogy Bowles miért hívott ott egy all out blitzt. Csak vissza állnak engednek eg 10-15 yardot passzt a pálya közepére aztán OT…Mindent v semmit alapon. Úgy volt vele, hogy abban a stádiumban ők a jobbak
Tomcsik
több mint 2 éve
I.K.T.R.I.A.D likes this.Kapufa!na lebuktam nem stalkollak
briareos
iktriad
briareos
több mint 2 éve
Most nézve megint az ismétlést a Tampa meccs végéről. Nem értem még mindig hogy Bowles miért hívott ott egy all out blitzt. Csak vissza állnak engednek eg 10-15 yardot passzt a pálya közepére aztán OT…risk it vagy no biscuit, ez egy tökös csapat
Tomcsik
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Most nézve megint az ismétlést a Tampa meccs végéről. Nem értem még mindig hogy Bowles miért hívott ott egy all out blitzt. Csak vissza állnak engednek eg 10-15 yardot passzt a pálya közepére aztán OT…
több mint 2 éve
majd bajnerMár csak Kovi maradt. 😊 😊 😊nincs árpa nincs party nincs kokó 😀vagyis tényleg rossz csatornát nézel, mert nem az arénát lesed 😊gamepasson olyan felszopás ment hogy a 2. legjobb rugó kb sose hibázik ... 😀a felszopás után várható volt 😀Már megint más csatornát nézel. 😀
Negritis
iktriad
Negritis
NB2
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=VRI7HxElr-4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Már csak Kovi maradt. 😊 😊 😊nincs árpa nincs party nincs kokó 😀vagyis tényleg rossz csatornát nézel, mert nem az arénát lesed 😊gamepasson olyan felszopás ment hogy a 2. legjobb rugó kb sose hibázik ... 😀a felszopás után várható volt 😀Már megint más csatornát nézel. 😀
Negritis
iktriad
Negritis
NB2
Negritis
több mint 2 éve
Legfontosabb, ez (is) egy jo meccs.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Kapufa!na lebuktam nem stalkollak
briareos
iktriad
több mint 2 éve
az az érzésem hogy az nyer itt is aki utoljára támad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
nem csak rátok gondolok ezért írtam jópáratmondd ki, nem mered kimondani 😀jópár csapatra rá lehetne fogni h csak azért nyertek mert a bírok így vagy úgy fújtak bizonyos playeketjah, csak Mahomes konkrétan ezzel nyerte meg az SB-t, hogy pont nektek semmi holdingot nem fújtak, márpedig nálatok a passrush nagyon durva voltén is így látom, gyakorlatilag semmit nem fújnak be az o falakra amit én el tudok fogadni azzal, hogy nem akarják szétfújni a meccset, de ez akkor mindkét irányba működjönsemmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
ha nyúlik a mez megy a zászló, itt nyúlt
briareos
Tarsi
briareos
már tavaly is írtam, meg idén is, egyszerűen a bírók nem akarják szétfújni a meccseket
delay, offside, false start és durva védő elleni holding/DPI-t fújják be ilyenkor
NB2
Tarsi
az O-t azért jobban védik
BUF-nak muszáj lesz védekezni, mert az O-val nem nyerik meg a meccset
NB2
briareos
NB2
de tessék,
tuck rule,
megatron incomplete
49ers seahawks navorro bowman play
18as nfc championship saints rams
dez bryant catch
csak h párat mondjak top of my head
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=vfhP4wGC7O0
több mint 2 éve
nincs árpa nincs party nincs kokó 😀vagyis tényleg rossz csatornát nézel, mert nem az arénát lesed 😊gamepasson olyan felszopás ment hogy a 2. legjobb rugó kb sose hibázik ... 😀a felszopás után várható volt 😀Már megint más csatornát nézel. 😀
Negritis
iktriad
Negritis
NB2
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
nem mondtam, hogy így is lesz, csak felvázoltam egy lehetséges kimenetelt a 2. félidő elejéig 😊Most egyelőre eddig a Chiefsnek áll a zászló. Ha csak FG-t rúgnak, a 2. félidőt ők kezdik, és ha abból szereznek mondjuk egy TD-t, akkor már 10 pont.Lol, azt hittem elég futballt láttál már ehhez az elmúlt 48 órában
shagi0206
shawnka
több mint 2 éve
Ha sose hibázna, nem ő lenne a második. 😉gamepasson olyan felszopás ment hogy a 2. legjobb rugó kb sose hibázik ... 😀a felszopás után várható volt 😀Már megint más csatornát nézel. 😀
Negritis
iktriad
Negritis
több mint 2 éve
vagyis tényleg rossz csatornát nézel, mert nem az arénát lesed 😊gamepasson olyan felszopás ment hogy a 2. legjobb rugó kb sose hibázik ... 😀a felszopás után várható volt 😀Már megint más csatornát nézel. 😀
Negritis
iktriad
Negritis
több mint 2 éve
gamepasson olyan felszopás ment hogy a 2. legjobb rugó kb sose hibázik ... 😀a felszopás után várható volt 😀Már megint más csatornát nézel. 😀
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
youtu.be/TL470fJMi7w
több mint 2 éve
ez a Butker nem egy ZiyechVagy egy Robbie Gould.
Heisman
több mint 2 éve
Most egyelőre eddig a Chiefsnek áll a zászló. Ha csak FG-t rúgnak, a 2. félidőt ők kezdik, és ha abból szereznek mondjuk egy TD-t, akkor már 10 pont.Lol, azt hittem elég futballt láttál már ehhez az elmúlt 48 órában
shagi0206