Divisional vasárnap
több mint 2 éve
a felszopás után várható volt 😀Már megint más csatornát nézel. 😀
Negritis
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
én nem akarom erre a meccsre vagy csak a kcra kihegyezni, szerintem ez álltalános probléma, hogy nem ugyan olyan megítélés alá esnek a D playerek mint az O playerek. Túlságosan elment a liga arra, hogy segítsük a támadókat és sokkal elnézőbbek velük szembenjópár csapatra rá lehetne fogni h csak azért nyertek mert a bírok így vagy úgy fújtak bizonyos playeketjah, csak Mahomes konkrétan ezzel nyerte meg az SB-t, hogy pont nektek semmi holdingot nem fújtak, márpedig nálatok a passrush nagyon durva voltén is így látom, gyakorlatilag semmit nem fújnak be az o falakra amit én el tudok fogadni azzal, hogy nem akarják szétfújni a meccset, de ez akkor mindkét irányba működjönsemmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
ha nyúlik a mez megy a zászló, itt nyúlt
briareos
Tarsi
briareos
már tavaly is írtam, meg idén is, egyszerűen a bírók nem akarják szétfújni a meccseket
delay, offside, false start és durva védő elleni holding/DPI-t fújják be ilyenkor
NB2
Tarsi
az O-t azért jobban védik
BUF-nak muszáj lesz védekezni, mert az O-val nem nyerik meg a meccset
NB2
briareos
több mint 2 éve
ez a Butker nem egy Ziyech
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
a felszopás után várható volt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kapufa! nem az h h kerülnek kispestreAkkor ezért nem találkoztam velük, én pár kerülettel északabbra lakom. 😀
briareos
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
most is mikor bedobták a billsre a holdingot akkora holding volt közben a támadófalban mint ide buda, ami meg senkit nem érdekeltÍgy van
Tarsi
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
jópár csapatra rá lehetne fogni h csak azért nyertek mert a bírok így vagy úgy fújtak bizonyos playeketJópár Bradyre.
briareos
több mint 2 éve
2 BUF elkapóra volt egy védő 😊Jó volt a séma Dabolltól. 😀
NB2
több mint 2 éve
mondd ki, nem mered kimondani 😀jópár csapatra rá lehetne fogni h csak azért nyertek mert a bírok így vagy úgy fújtak bizonyos playeketjah, csak Mahomes konkrétan ezzel nyerte meg az SB-t, hogy pont nektek semmi holdingot nem fújtak, márpedig nálatok a passrush nagyon durva voltén is így látom, gyakorlatilag semmit nem fújnak be az o falakra amit én el tudok fogadni azzal, hogy nem akarják szétfújni a meccset, de ez akkor mindkét irányba működjönsemmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
briareos
Tarsi
briareos
már tavaly is írtam, meg idén is, egyszerűen a bírók nem akarják szétfújni a meccseket
delay, offside, false start és durva védő elleni holding/DPI-t fújják be ilyenkor
NB2
Tarsi
NB2
briareos
több mint 2 éve
#MylesJackwasntdown #neverforget #hashtagjópár csapatra rá lehetne fogni h csak azért nyertek mert a bírok így vagy úgy fújtak bizonyos playeketjah, csak Mahomes konkrétan ezzel nyerte meg az SB-t, hogy pont nektek semmi holdingot nem fújtak, márpedig nálatok a passrush nagyon durva voltén is így látom, gyakorlatilag semmit nem fújnak be az o falakra amit én el tudok fogadni azzal, hogy nem akarják szétfújni a meccset, de ez akkor mindkét irányba működjönsemmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
briareos
Tarsi
briareos
NB2
Tarsi
NB2
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Most egyelőre eddig a Chiefsnek áll a zászló. Ha csak FG-t rúgnak, a 2. félidőt ők kezdik, és ha abból szereznek mondjuk egy TD-t, akkor már 10 pont.
több mint 2 éve
jópár csapatra rá lehetne fogni h csak azért nyertek mert a bírok így vagy úgy fújtak bizonyos playeketjah, csak Mahomes konkrétan ezzel nyerte meg az SB-t, hogy pont nektek semmi holdingot nem fújtak, márpedig nálatok a passrush nagyon durva voltén is így látom, gyakorlatilag semmit nem fújnak be az o falakra amit én el tudok fogadni azzal, hogy nem akarják szétfújni a meccset, de ez akkor mindkét irányba működjönsemmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
briareos
Tarsi
briareos
NB2
Tarsi
NB2
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
most is mikor bedobták a billsre a holdingot akkora holding volt közben a támadófalban mint ide buda, ami meg senkit nem érdekelt
több mint 2 éve
jah, csak Mahomes konkrétan ezzel nyerte meg az SB-t, hogy pont nektek semmi holdingot nem fújtak, márpedig nálatok a passrush nagyon durva voltén is így látom, gyakorlatilag semmit nem fújnak be az o falakra amit én el tudok fogadni azzal, hogy nem akarják szétfújni a meccset, de ez akkor mindkét irányba működjönsemmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
briareos
Tarsi
briareos
NB2
Tarsi
több mint 2 éve
Na végre azt kapjuk, amire számítottunk egy meccs kapcsán. Pisztolypárbajt.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Ha csak egy ilyen designed QB runt láttam volna a Bearsben … Ugye Matt? Be You…
több mint 2 éve
2 BUF elkapóra volt egy védő 😊
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
én is így látom, gyakorlatilag semmit nem fújnak be az o falakra amit én el tudok fogadni azzal, hogy nem akarják szétfújni a meccset, de ez akkor mindkét irányba működjönsemmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
briareos
Tarsi
briareos
NB2
több mint 2 éve
tartom h ha olyan holdingot tol O-line ember ahol látványosan nyúlik a védő meze akkor arra megy zászló.más kérdés h a falaknál a jellemző holding nem olyan.semmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
briareos
Tarsi
briareos
NB2
több mint 2 éve
Mondjuk ezt Allen is varázsoltaa qb tehetség az afcből megy az sb-be
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ja h ez az ami hihetetlen 😀amúgy @iktriadInnentől ez csak science fiction/akadémikus kérdés. 😀
otthon vagy nyugis nap készülsz nézni ahogy a jags játszik a rájátszásban. kopognak ajtódon odamész
jeri ryan, erin andrews, olivia wilde 3-as
hello mi lenne ha nem a meccset néznéd hanem egyikünkkel "játszanál"
a) pick jeri
b) pick erin
c) pick olivia
d) stroke
?
briareos
iktriad
nem az h h kerülnek kispestre
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
köcsög mahomes miért nem a phillybe jáccikMert nektek elég volt a Wentz-Foles álompáros.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Mondjuk ezt Allen is varázsolta
több mint 2 éve
semmit nem fújnak szinte az O falakra a PO-bano falnál is be szokták dobni ha nyúlik a mezszerintem ha d oldalon ez holding akkor ugyan ezeket dobják be az o falakra isne vicceljünk már, mi volt az a zászló?!defensive holding.
Tarsi
briareos
Tarsi
briareos
több mint 2 éve
amúgy @iktriadInnentől ez csak science fiction/akadémikus kérdés. 😀
otthon vagy nyugis nap készülsz nézni ahogy a jags játszik a rájátszásban. kopognak ajtódon odamész
jeri ryan, erin andrews, olivia wilde 3-as
hello mi lenne ha nem a meccset néznéd hanem egyikünkkel "játszanál"
a) pick jeri
b) pick erin
c) pick olivia
d) stroke
?
briareos