Divisional vasárnap
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Rams D is jelentkezik.
több mint 2 éve
Mert sztaredzo segitette, mint McCarthy xdRodgers már nyert döntőt.Ez gyors volt. McVayre lassan orokre raragad, hogy choker, ha ma is elbukja innen.rodgerssel kemény kombó lehetne
Stez
briareos
Kampman
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
pedig ennek a csapatnak az alapjait is Fisher rakta leA Rams kiégettAz az utolsó 10 év St. Louisban lélekölő volt.
warr_b
Kampman
több mint 2 éve
Na jöhet a New England Bucceners
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Rodgers már nyert döntőt.Ez gyors volt. McVayre lassan orokre raragad, hogy choker, ha ma is elbukja innen.rodgerssel kemény kombó lehetne
Stez
briareos
több mint 2 éve
Komoly bickója lehet a formának, hogy sisakon keresztül kiüti...
több mint 2 éve
McVay, elhitted hogy a bab is hús?
több mint 2 éve
Ez gyors volt. McVayre lassan orokre raragad, hogy choker, ha ma is elbukja innen.rodgerssel kemény kombó lehetne
Stez
több mint 2 éve
Szemetek, kicsinálták Dardent.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A fumble-nél kapcsolódtam be. Lehet vissza kéne takarodnom aludni, mert eddig nem segítettem sokat. Csak rontottam Rams oldalról.
több mint 2 éve
Ez gyors volt. McVayre lassan orokre raragad, hogy choker, ha ma is elbukja innen.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
na neeeeeeeee 😀jobb mintha asnal magadnak egyet. 3.bp.blogspot.com/-1EreHW4Nq70/VFaWLf_gf1I/AAAAAAAACh8/KjMjCXo6J5k/s1600/Necrophilia.jpgBucs TD -> Gizi bikiniNa megyek gyorsan lövök egyet 😂😂😂😂
iktriad
ThundersNFL
😋
gabor25
több mint 2 éve
A Rams kiégett
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Talib, te vagy az?
több mint 2 éve
gabor25
5 144
jobb mintha asnal magadnak egyet.Bucs TD -> Gizi bikiniNa megyek gyorsan lövök egyet 😂😂😂😂
iktriad
ThundersNFL
😋
több mint 2 éve
linket dobj privátban Iktriadnak plsEgy haverom mesélte, hogy van Donáth Anna lábképek subreddit 😂😂😂Na mi van itt? MOMENTUM!!!roluk jo gifek vagy bikinis kepek?
iktriad
gabor25
MirrMurr
több mint 2 éve
Kampman
28 290
A középső futás elsőre 0 vagy minusz jardért az kötelező?Ask Madden javaslat
Fredo
több mint 2 éve
lecsekkoltam nektek, valóban van ilyen subreddit, de semmi extraEgy haverom mesélte, hogy van Donáth Anna lábképek subreddit 😂😂😂Na mi van itt? MOMENTUM!!!roluk jo gifek vagy bikinis kepek?
iktriad
gabor25
MirrMurr
több mint 2 éve
mindegy hogy ki szerzi egál!!!!2 TD oszt egál..."Attól függ ki szerzi." - Zombori
ThundersNFL
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Ja persze..., én is egy haverom sógorának a tesójának a segítségével vásárolok a deep weben illegális dolgokat, magamnak. 😀Nem vagyok én akkora emberegy haverom mesélte= te vagy a főmoderátor?Egy haverom mesélte, hogy van Donáth Anna lábképek subreddit 😂😂😂Na mi van itt? MOMENTUM!!!roluk jo gifek vagy bikinis kepek?
iktriad
gabor25
MirrMurr
briareos
MirrMurr
több mint 2 éve
Fredo
205
A középső futás elsőre 0 vagy minusz jardért az kötelező?
több mint 2 éve
Nem lesz itt semmiféle egál, a Tampa simán kiszopja és kész.Az is benne van a pakliban 😂😂😂
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
annyit nem érBucs TD -> Gizi bikiniKövetkező Bucs TD-nél lekerül róla?
iktriad
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
egy Rams FG kéne buszjegyre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz