Divisional vasárnap
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Megint kicsúszott a labda oldalra...és akkor a Packers st a szar 😊
több mint 2 éve
kicsit olyan mint mikor -4ben a magyarok egy gól után ünnepeltek a kézi meccsen azt csodálkoztak hogy középkezdésből jött a válaszMost komolyan tűzijátékot hallottam a háttérben egy Bucs FG után?it is no good jobb lenne mindig? 😋
Ott is lement az ingerküszöb.
Kampman
gabor25
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
A Rams hengerléseknél, mindig eszembe jut DiamondsHead44.Ehhez a skalphoz mit szólna?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Az meg akkor volt, amikor bement a FG unitMost komolyan tűzijátékot hallottam a háttérben egy Bucs FG után?En boooo-zást hallottam
Kampman
davemayer
több mint 2 éve
sajnos bőven van rá időjaj de jó ezt nézniBrady comebacket? En is birom
mustaine
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Most komolyan tűzijátékot hallottam a háttérben egy Bucs FG után?it is no good jobb lenne mindig? 😋
Kampman
több mint 2 éve
Bradyt feküdni látni mindig jó 😀jaj de jó ezt nézniBrady comebacket? En is birom
mustaine
davemayer
több mint 2 éve
Most komolyan tűzijátékot hallottam a háttérben egy Bucs FG után?3 pont -> 3-at lőnek a stadionban lévő ágyúval, mindig így volt.
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Most komolyan tűzijátékot hallottam a háttérben egy Bucs FG után?En boooo-zást hallottam
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Most komolyan tűzijátékot hallottam a háttérben egy Bucs FG után?Ott is lement az ingerküszöb.
több mint 2 éve
jaj de jó ezt nézniBrady comebacket? En is birom
mustaine
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mindenki jollakot tavaly?
több mint 2 éve
The Game is OverMost kezdodik, plane ha lesz egy turnover
Nünüke
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nünüke
558
The Game is Over
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 2 éve
gabor25
5 144
tudtam hogy megint megvezettek.Yes and his Godfather was Adolf 😂😂😂mozes born in germany?nemcsak származású konkrétan born in germany.bria mondta, hogy német származású, ezzel le is védtem magam!!!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
Kampman
akkor most h se rodgers se brady a döntőben stabil lesz az oldal sb alatt?
briareos
gabor25
ThundersNFL
több mint 2 éve
27:3, harmadik negyed vége. Ilyenkor szokott kezdődni...... a 4. negyed 😊
Burkus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Yes and his Godfather was Adolf 😂😂😂mozes born in germany?nemcsak származású konkrétan born in germany.bria mondta, hogy német származású, ezzel le is védtem magam!!!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
Kampman
briareos
gabor25
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Fg lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hat ha nem jonnek fel forumra 10nel tobben, akkor van ra eselynemcsak származású konkrétan born in germany.bria mondta, hogy német származású, ezzel le is védtem magam!!!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
Kampman
briareos
több mint 2 éve
gabor25
5 144
mozes born in germany?nemcsak származású konkrétan born in germany.bria mondta, hogy német származású, ezzel le is védtem magam!!!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
Kampman
briareos
több mint 2 éve
Semmi 😀 Előszőr azt hittem, hogy az a baj, hogy szarul írtam a a TB-t, de rájöttem, hogy valójában nincsenek is Bucs szurkolók 😀????? 😊Örülj neki, hogy telóról sikerült valamit pötyögni 😀 😛Eagles drukkerek ilyenkor amúgy vígasztalják a Bucs szurkolókat?kiket 😛...egyébként inkább rohadtul bosszankodok... 😛
Drip
dande
Drip
dande
több mint 2 éve
Amúgy már megdőlt a borús ismét Mahomes vs Brady döntőt nézünk elméletem.Jinxtriad, mit reagálsz erre?
zacknorb
r.baggio
Amúgy már megdőlt a borús ismét Mahomes vs Brady döntőt nézünk elméletem.Jinxtriad, mit reagálsz erre?
zacknorb
r.baggio
Ó halljuk a kinyilatkoztatást!!!!!Amúgy már megdőlt a borús ismét Mahomes vs Brady döntőt nézünk elméletem.Jinxtriad, mit reagálsz erre?
zacknorb
r.baggio