Divisional vasárnap
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
A legjobb driveja eddig a Bucsnak. Jön az interception/fumble?
több mint 2 éve
27:3, harmadik negyed vége. Ilyenkor szokott kezdődni...
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Amúgy már megdőlt a borús ismét Mahomes vs Brady döntőt nézünk elméletem.meg 20 percig nem.
zacknorb
több mint 2 éve
nemcsak származású konkrétan born in germany.bria mondta, hogy német származású, ezzel le is védtem magam!!!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
Kampman
akkor most h se rodgers se brady a döntőben stabil lesz az oldal sb alatt?
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Kezdodik…
több mint 2 éve
Még egy óra szenvedés..... Fogy a vilmoskörte pálinka 😀
több mint 2 éve
Amúgy már megdőlt a borús ismét Mahomes vs Brady döntőt nézünk elméletem.Jinxtriad, mit reagálsz erre?
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mózes vagy brady?bria mondta, hogy német származású, ezzel le is védtem magam!!!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amúgy már megdőlt a borús ismét Mahomes vs Brady döntőt nézünk elméletem.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
B Ariens kiégett, vége, annyi neki (is).ez miert jo neked? ugyanitt tomlin meg kiegni se tud. 😆
Cypress
több mint 2 éve
Kampman
28 290
bria mondta, hogy német származású, ezzel le is védtem magam!!!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
több mint 2 éve
3 TD+2 pontossal megfordul, én még nem vagyok nyugodt 😊
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Németh "Hit gyüli" Sándort hallottuk. Mondjuk értelek, mert ez a meccs elég szar, a tegnapiak azért jobbak voltak.elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
több mint 2 éve
elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Szóval az egész GOAT mánia a te hibád?!
lehet mindig ezt kellett volna csinálnom?
briareos
több mint 2 éve
sima 32eset, de kurva finom volt 😀Akkor ezek szerint nem xxl-es pizzát rendeltélelaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.én minjá bealszok, holnap meló lehet kihagyom a kövi meccset 😕
briareos
Negritis
r.baggio
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ezért jár a bíboldó átok!Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
ulpianus
több mint 2 éve
Ilyen egy jo kis burkolt zsidozas! Szep vot!elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
Kampman
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Akkor ezek szerint nem xxl-es pizzát rendeltélelaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.én minjá bealszok, holnap meló lehet kihagyom a kövi meccset 😕
briareos
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
26-3nál a 3.negyed vége felé azért csak csinálnék egy 2 pontost és átkacsintanék szembe a másik sidelinera 😉Lehet a Falcons is ezt csinálta, az volt a baj 😀
davemayer
több mint 2 éve
kompett furla táskaszett minden egyes szem alattelaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.az elmúlt 20 év? jó táskás lehet a szemed 😀
briareos
dande
több mint 2 éve
elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Kevesebb bulika, több alvás, kiegyensúlyozottabb nfl
briareos
Mondjuk most már eléggé késő
---
több mint 2 éve
Kampman
28 290
elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.Mózes sem mehetett be az ígéret földjére, Brady kizúgásának ez volt az ára.
briareos
több mint 2 éve
elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.én minjá bealszok, holnap meló lehet kihagyom a kövi meccset 😕
briareos
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Arians 20 pontos vezetésnél is ilyen fejet vágna
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
elaludtam mint a szar brady meg kizúg PO-ból.az elmúlt 20 év? jó táskás lehet a szemed 😀
briareos