Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Gizike ott van a meccsen, akkor Antonio nem kufircol vele valahol sutyiban. 😀Maradnak az onlyfans modellek
iktriad
több mint 2 éve
Pedig már a playoffot is gyakorlatilag a Raiders rugójának és nekünk köszönheti. Mintha Görögország adna valakinek kölcsön. 😀Züpressz nem bírja elviselni, hogy Ben nem úgy öregedett, mint a kiváló bor.Takarodjál Big Ben legendájától te inas!!!!Hm? Mirol maradtam le?
Cypress
casaubon
shawnka
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Ennyi.Züpressz nem bírja elviselni, hogy Ben nem úgy öregedett, mint a kiváló bor.Takarodjál Big Ben legendájától te inas!!!!Hm? Mirol maradtam le?
Cypress
casaubon
shawnka
több mint 2 éve
Gizike ott van a meccsen, akkor Antonio nem kufircol vele valahol sutyiban. 😀Mert a vip mosdojaban nem reszelheti?
iktriad
több mint 2 éve
Gizike ott van a meccsen, akkor Antonio nem kufircol vele valahol sutyiban. 😀Az első félidőben nem mutatták...
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Eagles drukkerek ilyenkor amúgy vígasztalják a Bucs szurkolókat?
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Mintha csak egy masik ST-t latnek, harman is egymasnak futnak
több mint 2 éve
Árpa (+műmájer amerikai akcentus) = ZomboriJó jó, de mit gondoilna a szituról Árpa Attila? 😀Ez majdnem pick lett.Ha pick lett volna, a bucs jöhetne a turnover helyéről.
iktriad
#Zombori
davemayer
iktriad
több mint 2 éve
Maddennél sztem jobban adja Matt Millen vagy Dan Dierdorf 😊a magyar Madden, vagy Madden az amerikai ZomboriEz majdnem pick lett.Ha pick lett volna, a bucs jöhetne a turnover helyéről.
iktriad
#Zombori
davemayer
petey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Zsizellt imádja a kamera...Mondjuk a meccs már őt sem érdekli
shagi0206
több mint 2 éve
Ebbol Rams Td kell, nincs mese.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
4 tb spec team jatékos egymást ütötte ki 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Gizike ott van a meccsen, akkor Antonio nem kufircol vele valahol sutyiban. 😀
több mint 2 éve
Na a Gizella AB theory is megdőlt 😊
több mint 2 éve
Züpressz nem bírja elviselni, hogy Ben nem úgy öregedett, mint a kiváló bor.Takarodjál Big Ben legendájától te inas!!!!Hm? Mirol maradtam le?
Cypress
casaubon
több mint 2 éve
Ez jo passz volt. Mintha Wentz dobta volna, 5 yardrol az ember moge egy yarddal.
több mint 2 éve
rojo sérült?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Zsizellt imádja a kamera...
több mint 2 éve
Ilyennel a mester - akinél ha 2 jatekosnál mindegy ki rúg kibe akkor is 11es - nem foglalkoznakivéve ha visszahordás közben összehoznak egy fumble-tEz majdnem pick lett.Ha pick lett volna, a bucs jöhetne a turnover helyéről.
iktriad
#Zombori
davemayer
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Takarodjál Big Ben legendájától te inas!!!!Hm? Mirol maradtam le?
Cypress
több mint 2 éve
a magyar Madden, vagy Madden az amerikai ZomboriEz majdnem pick lett.Ha pick lett volna, a bucs jöhetne a turnover helyéről.
iktriad
#Zombori
davemayer
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
mindenki sok Packers meccset néz...Ezeket a kicentizett play indításokat a Ramsnél nem értem. Többször emiatt kellett feleslegesen TO-t kérni…Ok is sok Packers-meccset neztek.
Pizsama
casaubon
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Ezeket a kicentizett play indításokat a Ramsnél nem értem. Többször emiatt kellett feleslegesen TO-t kérni…honnan ismerős ez?
Pizsama
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Jó jó, de mit gondoilna a szituról Árpa Attila? 😀Ez majdnem pick lett.Ha pick lett volna, a bucs jöhetne a turnover helyéről.
iktriad
#Zombori
davemayer
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Ezeket a kicentizett play indításokat a Ramsnél nem értem. Többször emiatt kellett feleslegesen TO-t kérni…Ok is sok Packers-meccset neztek.
Pizsama