Divisional vasárnap
10 hónapja
sstafford a sózsák 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Fiske után Mitchell is kidől. Kellett nekem megszólalni. 😀 Hajrá McNabbElőre a OT-ért. 😀 Ugyanitt welcome back Mr. An(o)derson.
ano92
10 hónapja
Azt a sárga vonalat hogy rajzolják ilyen gyorsan a pályára?Jó kérdés. Pláne úgy, hogy az előzőt meg le kell törölni.
ano92

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Na akkor hajrá Rams
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
De a 94eset már nem tudná.iktriad bármikor elmondja az 1998-as Jaguars practice squad-ot, én pedig simán elmondom, hogy az 1971-es Super Bowlon miért kellett a Cowboynsak a balszerencsés kék mezében játszaniaRég láttam Ramset, Skovronek itt van még?Warral beszéld meg a lengyel gurulós harmadosztályt, Sixoval meg ha valami random 1500-as futóra vagy kiváncsi 😉
Dzsokijuing
Heisman nádor
Kampman
10 hónapja
Azèrt nem hanem egy bizonyos Wentz ès Nick Foles ès persze ivott ès tudjuk mi lett a vège 😊Mondjuk amikor utoljára írt, akkor még ő irányított náluk.Hajrá McNabbepic comeback
ano92
Kampman
Sixo
10 hónapja
Azt a sárga vonalat hogy rajzolják ilyen gyorsan a pályára?Hugyozták.
ano92
10 hónapja
iktriad bármikor elmondja az 1998-as Jaguars practice squad-ot, én pedig simán elmondom, hogy az 1971-es Super Bowlon miért kellett a Cowboynsak a balszerencsés kék mezében játszaniaRég láttam Ramset, Skovronek itt van még?Warral beszéld meg a lengyel gurulós harmadosztályt, Sixoval meg ha valami random 1500-as futóra vagy kiváncsi 😉
Dzsokijuing
Heisman nádor
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
Hozzáértek a qbhoz hol a 15 yard?Rossz konferencia, itt igazi Qb-k vannak 😀😛
KeyG
10 hónapja
Azt a sárga vonalat hogy rajzolják ilyen gyorsan a pályára?pénzért
ano92
10 hónapja
Mondjuk amikor utoljára írt, akkor még ő irányított náluk.Hajrá McNabbepic comeback
ano92
Kampman
10 hónapja
Azt a sárga vonalat hogy rajzolják ilyen gyorsan a pályára?
10 hónapja
😆❤️Rég láttam Ramset, Skovronek itt van még?Warral beszéld meg a lengyel gurulós harmadosztályt, Sixoval meg ha valami random 1500-as futóra vagy kiváncsi 😉
Dzsokijuing
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Szegény Fiske szépen belesérült a sackbe.Itt jegyzem meg, hogy a tavalyi GM Game draftom Quinyan Mitchell-el és Fiske-el az első 2 körben remekül néz ki (remélem Jalyx Hunt is pályára kerül ma).
10 hónapja
Rég láttam Ramset, Skovronek itt van még?Warral beszéld meg a lengyel gurulós harmadosztályt, Sixoval meg ha valami random 1500-as futóra vagy kiváncsi 😉
Dzsokijuing
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Ha nem megy neki a returner a sajat emberenek…
10 hónapja
Hajrá McNabbdon't call it a comeback!
ano92

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Stafford minek futkározik, bele is sérültNem tudja, hogy a zsebirányítóké a jövő.
Löfli
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Hurts nagyon nem érzi a nyomást/nem tud mit kezdeni vele. Ez itt a probléma
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ők bezzed ott vannak 😡
10 hónapja
Hozzáértek a qbhoz hol a 15 yard?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!