Divisional vasárnap
10 hónapja
ClutchMég hogy hóban nem megy a passz.
Fogd meg a söröm
10 hónapja
Vettem, vettem.Keress még és addig amíg nem találod meg hanyagold az eredmenykovetot 😉Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
csebi
10 hónapja
Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
10 hónapja
nem úgy volt hogy hóban nem lehet passzolni? 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nyert Málta vagy mitől lett hirtelen ilyen nagy szád?Keress még és addig amíg nem találod meg hanyagold az eredmenykovetot 😉Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
csebi
10 hónapja
Stafford nem szarral gurigázik.
10 hónapja
És lelassit Verse előtt 😀😀😀😀
10 hónapja
Football wearher lett e

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Ez csalás.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Asszimilálták az indiánokat és katonai rangot kaptak.Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
10 hónapja
Keress még és addig amíg nem találod meg hanyagold az eredmenykovetot 😉Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Akkor remélem egy esetleges Bills SB-nél meg Hailee Steinfeld kerülne elő a színpadon.Azért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákOda még egy Taylor Swift half time show dukálna.
csebi
Tactful Cactus
10 hónapja
Vannak, akiknek nehezebben megy az "átállás"Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
10 hónapja
ugyanolyan balfaszok lennének mint mindigÉn megnézném ahogy tudathasadásos állapotban kellene fújniuk attól függően ki támad éppen 😊mondjuk egy rams-bills engem is jobban érdekelne 😊Úgy szeretünk titeket 🤗😘Azért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
dande2
Negritis, a vajda
csebi
10 hónapja
Whiterspoon ott megölni akarta Smith-t, jogos a sárga.Megerte neki 15 yard bünti 40+ yard elkapas helyett... Elég hülye szabály
balintbaba
10 hónapja
Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
10 hónapja
Tudom azèrt írtam hogy szeretünk 😉Nincs bajom az Eaglesszel, csak én már a tegnapi nap után úgy döntöttem, hogy hajrá Washington 😊Úgy szeretünk titeket 🤗😘Azért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
dande2
shagi0206
10 hónapja
Én megnézném ahogy tudathasadásos állapotban kellene fújniuk attól függően ki támad éppen 😊mondjuk egy rams-bills engem is jobban érdekelne 😊Úgy szeretünk titeket 🤗😘Azért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
dande2
Negritis, a vajda
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ez a Barkley gyerek egész ügyes.Azért nem egy Brian Westbrook.
ano92
10 hónapja
Nincs bajom az Eaglesszel, csak én már a tegnapi nap után úgy döntöttem, hogy hajrá Washington 😊Úgy szeretünk titeket 🤗😘Azért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
dande2
10 hónapja
Megnyugtató, hogy nem csak mi tudjuk ezeket beszopniKb mindenki
warr_b
10 hónapja
Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
10 hónapja
mondjuk egy rams-bills engem is jobban érdekelne 😊Úgy szeretünk titeket 🤗😘Azért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
dande2