Divisional vasárnap
10 hónapja
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Nem hiszem, hogy van itt arra bárkinek ideje, hogy a play alatt összegyúrjon egy hógolyót, és még dobálózzon is 😊
Sixo
10 hónapja
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?gondolom a taunting/unsportsmanlike conductba belefér
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Az Oakland Raiders lesz az ellenfél?Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
shagi0206
10 hónapja
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?
10 hónapja
Viszont ilyen meccs azt hiszem, történelmileg sem volt sosem.Majd ha Baltimore Colts-Houston Oilersre mész szóljAz közvetlenül a Los Angeles Raiders - Dallas Texans előtt lesz.
warr_b
iktriad
10 hónapja
Csak ma este HAJRÁ RAMS!!!!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
Havas PO meccs... Best ever
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
10 hónapja
Majd ha Baltimore Colts-Houston Oilersre mész szóljAz közvetlenül a Los Angeles Raiders - Dallas Texans előtt lesz.
warr_b
10 hónapja
Nemrég néztem a back to the futuret, mit gondolsz?Idő utazol? 😀Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
shagi0206
Greengo
10 hónapja
Végre, kellenek ezek a csalózászlók.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Idő utazol? 😀Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
shagi0206

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Szerintem a pályát nem fogják normális tempóban tisztítani HA lesz hó vagy vanBill Eagles leszTovábbra se látom magam előtt, hogy a -8 fokban este mit fog tudni csinálni a Bills védelme Henry ellen, de legyen így!
Janek
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ha nagy játékokat enged a Rams, nekik is mutatni kell valamit
10 hónapja
Majd ha Baltimore Colts-Houston Oilersre mész szóljNem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Ugyan már, én Chicago Cardinalst fogok nézni.Nem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
10 hónapja
Elkapta neki .De ha inkább elütötte volna .... ebből megint vègig mennek
Invincible
10 hónapja
én Hammond Pros vs Kenosha Maroonsra vettem jegyetNem tudom, én jövőre megyek San Diego Chargers - St. Louis Rams meccsreAzok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nájsz passz
10 hónapja
Q kell vissza mert oda dobnak
10 hónapja
Bill Eagles leszTovábbra se látom magam előtt, hogy a -8 fokban este mit fog tudni csinálni a Bills védelme Henry ellen, de legyen így!
Janek
10 hónapja
Keresd meg a mai máltai eredményt és addig amíg nincs meg hanyagold az eredmenykovetot 😉Nyert Málta vagy mitől lett hirtelen ilyen nagy szád?Keress még és addig amíg nem találod meg hanyagold az eredmenykovetot 😉Azok nem kiesetke az NFL-ből? Kerestem a redskins hogy áll, de valami commander cucc van helyette.Nekem is egy Redskins-Bills döntő lenne a legszimpatikusabbAzért egy Chiefs - Eagles SBnel igencsak gondban lesznek a zebrákRemélem egyik se lesz ott.
csebi
shagi0206
Kampman
ano92
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Elkapta neki .
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Mi dobás meg elkapás 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Rodgers te 🐒