Divisional vasárnap
10 hónapja
azok a szendvicsek az egyetlen jó dolgok PhiladelfphiábaMeg az OL
Tarsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ne ezt
10 hónapja
Fangoi találj ki vmi jót 🙏
10 hónapja
Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Ittr is egy megtörtént eset az egyetemi bajnokságból.... "unsportsmanlike conduct."
Sixo
www.youtube.com/watch?v=fyVnnnDroJU
10 hónapja
Még szerencse, hogy nem túl guszta kaját mutogatnak, máskülönben már meg is éheztem volna.
10 hónapja
túlhypeolt lőre, magam is meglepődtem mennyire. sajnos a kurd kokaindílernél nem utasíthattam vissza rotterdamban xd úgyhogy megértem, ha nem ájult el a lehetőségtőlSixo becsalogatta azzal, hogy ha ír 5 hsz-t, akkor kap tőle egy üveg Dom Pérignon-t.Alapból nem értem, mit keresett itt? Évek óta nem láttam 😀Most komolyan Anyó megsértődött Csebire és eltűnt? Az isten bassza meg a Bayernt ...Csak lement a sarki boltba 2 kevertért.
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Anyó elment egyből szopik az Eagles. Ha kiestek tudjátok ki okozta.Szívesen mindenkinek is előre
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
szüleim is ezt mondják állandóanebben a driveban azért több volt...Benned volt több ...
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Kellene egy labdaszerzès vhogy
10 hónapja
Anyó elment egyből szopik az Eagles. Ha kiestek tudjátok ki okozta.
10 hónapja
Hurts is okos, nem akarta eliottot egy újabb sikertelen FG-ra kényszeríteni.Ja ezt dobni kellett volna el a picsaba.
Idióta
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hogy földhöz baszta Hurtsöt. Ez biztos Fájt 😊Unnecessary roughness, 15 yard!!!!
shagi0206
10 hónapja
Tényleg utálja 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Ezt elbsztuk 😡
10 hónapja
ebben a driveban azért több volt...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Hurts is okos, nem akarta eliottot egy újabb sikertelen FG-ra kényszeríteni. Idióta
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Hogy földhöz baszta Hurtsöt. Ez biztos Fájt 😊
10 hónapja
Vice Verse megérkezett.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Szép Vers volt.
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=6Iv32s2bxpQMegtörténtIlyen van?Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Tavaly Buffaloban szólították fel a közönséget, hogy a következő dobálásnál 15 yarddal büntetik a hazai csapatot...
Sixo
FunHun
nagylaza, főpohárnok
FunHun
10 hónapja
Nem fogyaszt ilyesmit, csak az alsópolcos kannásakat.Sixo becsalogatta azzal, hogy ha ír 5 hsz-t, akkor kap tőle egy üveg Dom Pérignon-t.Alapból nem értem, mit keresett itt? Évek óta nem láttam 😀Most komolyan Anyó megsértődött Csebire és eltűnt? Az isten bassza meg a Bayernt ...Csak lement a sarki boltba 2 kevertért.
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Sixo becsalogatta azzal, hogy ha ír 5 hsz-t, akkor kap tőle egy üveg Dom Pérignon-t.Alapból nem értem, mit keresett itt? Évek óta nem láttam 😀Most komolyan Anyó megsértődött Csebire és eltűnt? Az isten bassza meg a Bayernt ...Csak lement a sarki boltba 2 kevertért.
Sixo
iktriad
shagi0206
10 hónapja
sőtIlyen van?Arra van szabály, hogy nem lehet hógolyóval megdobni az ellenfelet?Tavaly Buffaloban szólították fel a közönséget, hogy a következő dobálásnál 15 yarddal büntetik a hazai csapatot...
Sixo
FunHun
nagylaza, főpohárnok