Divisional vasárnap
13 napja
Na menj haza magadnak. Akinek kell az érti, ez a megjegyzés nem a te elemzésedre várt.Beteg világ, hogy valaki nem csöndben szurkol. Az ilyenek képesek még arra is, hogy ne suttogva kiabáljanak.Azt megértem, te legalabb csöndben szurkoltál, nem úgy mint egyesek.Lett volna tobb olyan ellenfel, ahol nektek szurkoltam volna, de Davante miatt itt egyertelmu voltBroáfOtt van!Köszönöm az összes Packers és Lions drukkernek a szurkolást!
casaubon
Pizsama
davemayer
casaubon
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
Beteg világ, hogy valaki nem csöndben szurkol. Az ilyenek képesek még arra is, hogy ne suttogva kiabáljanak.Azt megértem, te legalabb csöndben szurkoltál, nem úgy mint egyesek.Lett volna tobb olyan ellenfel, ahol nektek szurkoltam volna, de Davante miatt itt egyertelmu voltBroáfOtt van!Köszönöm az összes Packers és Lions drukkernek a szurkolást!
casaubon
Pizsama
davemayer
casaubon
davemayer
13 napja
Azt megértem, te legalabb csöndben szurkoltál, nem úgy mint egyesek.Lett volna tobb olyan ellenfel, ahol nektek szurkoltam volna, de Davante miatt itt egyertelmu voltBroáfOtt van!Köszönöm az összes Packers és Lions drukkernek a szurkolást!
casaubon
Pizsama
davemayer
casaubon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
Lett volna tobb olyan ellenfel, ahol nektek szurkoltam volna, de Davante miatt itt egyertelmu voltBroáfOtt van!Köszönöm az összes Packers és Lions drukkernek a szurkolást!
casaubon
Pizsama
davemayer
13 napja
Ezek után most már tángáljuk el a Seahawks-t is!Álmodj kiralylany kategoria, ez a meccs arról döntött ki megy oda kikapni
Pizsama
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
BroáfOtt van!Köszönöm az összes Packers és Lions drukkernek a szurkolást!
casaubon
Pizsama
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
Ott van!Köszönöm az összes Packers és Lions drukkernek a szurkolást!
casaubon
13 napja
Finoman szólva is nyerhető voltIgen, ezek a jó meccsek, amikor bármelyik csapat megnyerheti, nem az, ahol 40 pont a különbség.
davemayer
13 napja
Helyes bár a Hawks ellen ez kevès lehet
13 napja
Akkor hát ennyi. Kedves CW, mehetsz haza reszelgetni, ameddig csak kedved tartja. Az itteni CHI-drukkereknek együttérzésem.
13 napja
Hát nem sokon múlt, hogy ne Caleb Williams legyen Chicago egyik legnagyobb hősepicit azért sajnálom
tenorx

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 napja
Ezek után most már tángáljuk el a Seahawks-t is!
13 napja
Akkor HBO
13 napja
Dehogyis. Ha nem tuti, akkor kidobja a világból.De legalább megpróbálhatta.Max interception 😀
Veszteni nem lehet vele, max incomplete.
Őszentsége Sobri Jóska
tenorx
Ennyire csak bizzon az irányítójában.
De végül megpróbálhatta legalább.
14 napja
Hát nem sokon múlt, hogy ne Caleb Williams legyen Chicago egyik legnagyobb hőse
14 napja
Finoman szólva is nyerhető volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
14 napja
jó meccs volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
Jövőre
14 napja
Az lett a fordulat, hogy az INT után már nem volt fordulat.
14 napja
De legalább megpróbálhatta.Max interception 😀
Veszteni nem lehet vele, max incomplete.
Őszentsége Sobri Jóska
14 napja
Ott van!
14 napja
De legalább megpróbálhatta.Veszteni nem lehet vele, max incomplete.
14 napja
Legalább próbálhatna Stafford TD-t dobni, nem vakegér, ha necces kidobja a picsába úgyis. De meg se próbálhatja.Tessék visszaszívni
Őszentsége Sobri Jóska