Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
már nem emlékszem hol olvastam, de a 49ers vagy a ti helyetekre akartak felmenni, 2 első nélkül 25-ről nyilván esélytelen, más kérdés hogy mit kértek visszia az 1/12 mellett. és én úgy emlékszem bookert írták célpontnakvan forrásod erre? a .com oldalon azt mondták az élőben, hogy lowball offer voltMondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnekA Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Stez
Cruyffista
rva
9 hónapja
van forrásod erre? a .com oldalon azt mondták az élőben, hogy lowball offer voltMondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnekA Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Stez
Cruyffista
9 hónapja
Official attendance: 205,000. https://t.co/MrQ7aQHzmf
— Ian Rapoport (@RapSheet) April 25, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
a napszemüveg az éjszakában nagyon kell 😀
Toto21
Packers deciding to draft Matthew Goldenpic.twitter.com/ujnftwUBfs
— Ian Hartitz (@Ihartitz) April 25, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
Vissza tudom nezni valahol, valamelyik (magyar) elso napi kozvetitest? Koszonom.www.youtube.com/watch?v=hceCvSAUX9g
Padrinaggio
9 hónapja
Vissza tudom nezni valahol, valamelyik (magyar) elso napi kozvetitest? Koszonom.
9 hónapja
Vajon Sanders papa dühöng vagy sem?kivi vagyok mennyi replyt kap a : a fiam top 5 pick lesz a tiéd mikor fog kimenni come at me haters tweetje korábbról
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Mike Green és Will Johnson ami meglepő amugy eléggé sima első körWJ térde ezek szerint tényleg tropa, Green esetében meg a gm-ek is úgy gondolják hogy véletlenül nem lehet valakit kétszer is szexuális zaklatással vádolni (szerencsére).
Wester
9 hónapja
Vajon Sanders papa dühöng vagy sem?Csak ennek örülhetett ma. Eléggé visszafogottan,
ThundersNFL a Paraszt
Coach Prime watching Travis Hunter get drafted 🫶 (via @CUBuffsFootball
— NFL (@NFL) April 25, 2025
📺: #NFLDraft on NFLN/ESPN/ABC
📱: Stream on @NFLPlus pic.twitter.com/edf5kASctc
9 hónapja
Mike Green és Will Johnson ami meglepő amugy eléggé sima első kör
Lesz ez még így se!
9 hónapja
Vajon Sanders papa dühöng vagy sem?
ThundersNFL a Paraszt
Perhaps the jersey retirement confused NFL teams. Never want to draft a guy whose career is already over
— RedditCFB (@RedditCFB) April 25, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nah irány dógozni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Vajon Sanders papa dühöng vagy sem?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Na további jó napot mindenkinek
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ma este is bebizonyítottuk, hogy középszerű, szar készüléssel, is tudunk minőségi, jó bemondásokat tenni. Köszönöm szépen.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Na akkor Sanderst kiviszi a Chiefs 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
9 hónapja
Lol dummy Eagles gave away their 5th round pick when all they had to do was lose the Super Bowl. https://t.co/Z1B7NLnnOv
— RedditCFB (@RedditCFB) April 25, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
Roseman nem bír magával 😊csúnya többi GM a nagyon nagy stealeket nem hagyták ott, így random kell faszkodni 1 hellyel, egy jó stealért.
warr_b
Poloska vagyok.
9 hónapja
Meg is van, na igen, ő mèg esèlyes volt 😊 csak akkor mièrt azt tartottuk meg sok pènzèrt akit illetve akkor a sèrült Georgiai nem teljesen ok.
9 hónapja
Jaxson meg addig Dartsozik az oldalvonal mellett. 😀#Giants coach Brian Daboll announced at his press conference that "Russ will be our starter."
— Ian Rapoport (@RapSheet) April 25, 2025
zacknorb
9 hónapja
Egy újabb emberünk ment el.Na ez ki??? Legalább nem fölösbe maradtam fent (remélem)
9 hónapja
Roseman nem bír magával 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Fél fórumnak amennyit olvasunk téged 😀Melyiknek? 😀 (Tudom mindkettőnek, sőt Coenének is.)Itt van a pali karrierjének a vége 😀Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk!“—- them picks.”
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) April 25, 2025
Jaguars GM James Gladstone 😂
🎥: @Jaguars pic.twitter.com/jZTojYRnEw https://t.co/xH07Zk2pYL
zacknorb
(Ez a kérés Gladstonera és Hunterre is igaz.)
iktriad
Heisman nádor
iktriad