NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Értem ezt a flexelős fuxos entourage-t a Sanders családtól, de azért annak idején Deion egy konszenzusos top 5 picknek számított és az is lett, ő meg sokáig fog még álldogálni, úgy néz ki
7 hónapja
Mike Green valakinél nagy steal lesz imo
Lesz ez még így se!
7 hónapja
idén elég sok idióta öltöny van egyeseken 😀
7 hónapja
Igazából Genyóval van bajom, az-az ember(??) csak kárt okozott nekünk....Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
Toto21
7 hónapja
Seattle ki akar cserélni.
7 hónapja
Így is lefog nyugi, csak nem a lieblingük, hanem valaki aki szintén pro bowl lesz.Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
Toto21
Poloska vagyok.
7 hónapja
Jólvanmár, 6 évente el tudjátok viselni hogy valaki logikusan gondolkodik és kiviszi a jó embert előletek 😀Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
7 hónapja
Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
dande2
7 hónapja
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhozJah, de azért lehet a neve egy kicsit hosszabb.
Wester
7 hónapja
Ők Orbán és Hont Andráswww.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDUőt már nem ismerem, szóval leheta jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
zacknorb
7 hónapja
egyébként eddig talán csak a Jags és mi csináltunk hülyeséget. Többieknél értelmes emberek ülnek a szobákban
7 hónapja
www.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDUőt már nem ismerem, szóval leheta jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhoz
Lesz ez még így se!
7 hónapja
őt már nem ismerem, szóval leheta jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
Negritis, a vajda
7 hónapja
Akkor innentől kitraded
7 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
dande2
Poloska vagyok.
7 hónapja
a jets az mimsy?Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elEz olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
KeyG
7 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
7 hónapja
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem elamikor rémálmok válnak valóra. 😀
KeyG
7 hónapja
haha, elvittek a draft egyik legjobb jatekosat, pont a cardinals
7 hónapja
Hat akkor fene tudja mi van, thxDazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.Itt tokeletes
Beki
Stez
7 hónapja
NEM CSÚSZIK AZ ELGSESBE, VAN ISTEN
Poloska vagyok.