NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Draft 2025

2 feliratkozó

7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Értem ezt a flexelős fuxos entourage-t a Sanders családtól, de azért annak idején Deion egy konszenzusos top 5 picknek számított és az is lett, ő meg sokáig fog még álldogálni, úgy néz ki

7 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 742 — Jó ötletnek tűnt!
Mike Green valakinél nagy steal lesz imo

Lesz ez még így se!
7 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 361
idén elég sok idióta öltöny van egyeseken 😀
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
zacknorb
Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.
dande2
Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛
Toto21
Igazából Genyóval van bajom, az-az ember(??) csak kárt okozott nekünk....
7 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
Seattle ki akar cserélni.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.
dande2
Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛
Toto21
Így is lefog nyugi, csak nem a lieblingük, hanem valaki aki szintén pro bowl lesz.

Poloska vagyok.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
dande2
Jólvanmár, 6 évente el tudjátok viselni hogy valaki logikusan gondolkodik és kiviszi a jó embert előletek 😀

Poloska vagyok.
7 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
dande2
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 334 — LIGHTS OUT!
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhoz
Wester
Jah, de azért lehet a neve egy kicsit hosszabb.

7 hónapja
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem el
KeyG
Ez olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
Sixo
a jets az mimsy?
Negritis, a vajda
őt már nem ismerem, szóval lehet
Sixo
 www.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDU
Negritis, a vajda
Ők Orbán és Hont András

Poloska vagyok.
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
7 hónapja
egyébként eddig talán csak a Jags és mi csináltunk hülyeséget. Többieknél értelmes emberek ülnek a szobákban
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 399 — The Mathematician
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem el
KeyG
Sixo
a jets az mimsy?
Negritis, a vajda
Sixo
 www.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDU

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 742 — Jó ötletnek tűnt!
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhoz

Lesz ez még így se!
7 hónapja
KeyG
Sixo
a jets az mimsy?
Negritis, a vajda

7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
nyilván a Cards viszi Nolent, pfff

7 hónapja
Akkor innentől kitraded
7 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2

Poloska vagyok.
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 399 — The Mathematician
KeyG
Sixo
a jets az mimsy?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
KeyG

7 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
7 hónapja
KeyG
amikor rémálmok válnak valóra. 😀
7 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
haha, elvittek a draft egyik legjobb jatekosat, pont a cardinals
7 hónapja
Beki New York Jets 2 028
Dazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.
Beki
Itt tokeletes
Stez
Hat akkor fene tudja mi van, thx
7 hónapja
NEM CSÚSZIK AZ ELGSESBE, VAN ISTEN

Poloska vagyok.