Draft 2025

2 feliratkozó

11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Értem ezt a flexelős fuxos entourage-t a Sanders családtól, de azért annak idején Deion egy konszenzusos top 5 picknek számított és az is lett, ő meg sokáig fog még álldogálni, úgy néz ki

11 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 058 — Jó ötletnek tűnt!
Mike Green valakinél nagy steal lesz imo

Lesz ez még így se!
11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 073
idén elég sok idióta öltöny van egyeseken 😀
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 525 — Így remélem megfelelek nektek.....
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
Nyugi, Will Johnson csúszik hozzátok 😀
zacknorb
Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.
dande2
Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛
Toto21
Igazából Genyóval van bajom, az-az ember(??) csak kárt okozott nekünk....
11 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Seattle ki akar cserélni.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 077 — Kinek mit intézett a kormánya
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
Mi nagyon Nolent akartuk ès ha kicsúszik 20-ból lehet megyünk is èrte. De persze hogy ez a nyomi Genyó bezavart.....èreztem. Na mindegy.
dande2
Áldom is őket ezért. Nem gondolod, hogy kicsit pofátlan lett volna, ha megint egy értelmes játékos leszúcsik hozzátok? Elmúlt években kijárt nektek a jóból eléggé 😛
Toto21
Így is lefog nyugi, csak nem a lieblingük, hanem valaki aki szintén pro bowl lesz.

Poloska vagyok.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 077 — Kinek mit intézett a kormánya
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
dande2
Jólvanmár, 6 évente el tudjátok viselni hogy valaki logikusan gondolkodik és kiviszi a jó embert előletek 😀

Poloska vagyok.
11 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
dande2
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 191 — LIGHTS OUT!
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhoz
Wester
Jah, de azért lehet a neve egy kicsit hosszabb.

11 hónapja
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem el
KeyG
Ez olyan, mintha Timmy megerősítette volna Jimmyt.
Sixo
a jets az mimsy?
Negritis, a vajda
őt már nem ismerem, szóval lehet
Sixo
 www.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDU
Negritis, a vajda
Ők Orbán és Hont András

Poloska vagyok.
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 525 — Így remélem megfelelek nektek.....
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2
zacknorb
11 hónapja
egyébként eddig talán csak a Jags és mi csináltunk hülyeséget. Többieknél értelmes emberek ülnek a szobákban
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 053 — The Mathematician
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem el
KeyG
Sixo
a jets az mimsy?
Negritis, a vajda
Sixo
 www.youtube.com/watch?v=QP0SFZfaXDU

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 058 — Jó ötletnek tűnt!
Most nézem hogy Membou kameruni, jó végre egy olyan FO aki visszanyúl a hagyományokhoz

Lesz ez még így se!
11 hónapja
KeyG
Sixo
a jets az mimsy?
Negritis, a vajda

11 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 351 — Csodabogár
nyilván a Cards viszi Nolent, pfff

11 hónapja
Akkor innentől kitraded
11 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
dande2

Poloska vagyok.
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 053 — The Mathematician
KeyG
Sixo
a jets az mimsy?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
KeyG

11 hónapja
Utálom Gannont😡😡😡😡😡
11 hónapja
KeyG
amikor rémálmok válnak valóra. 😀
11 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
haha, elvittek a draft egyik legjobb jatekosat, pont a cardinals
11 hónapja
Beki New York Jets 2 455
Dazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.
Beki
Itt tokeletes
Stez
Hat akkor fene tudja mi van, thx
11 hónapja
NEM CSÚSZIK AZ ELGSESBE, VAN ISTEN

Poloska vagyok.