Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Charles harris?Nah basszuk fel Briat egy hülye pickkel.sixo, átéltem a ted ginn family draftot.
Sixo
dion jordant
a másik edge-t akinek a nevére már nem is emlékszem
ez ahhoz képest not bad
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Aze gyerekek, kuldhettetek volna nemileg szebb cheerleadereket is
7 hónapja
szerintem teljesen jóNah basszuk fel Briat egy hülye pickkel.sixo, átéltem a ted ginn family draftot.
Sixo
dion jordant
ez ahhoz képest not bad
Kúrfürst briareos
7 hónapja
elkülditek az az ARt pittsubrghbe?Remelem mi elvisszuk es AR cut egybol 🤣Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Wester
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Aaron Rogerst mikor igazoltátok le?Remelem mi elvisszuk es AR cut egybol 🤣Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Wester
Stez
7 hónapja
Nah basszuk fel Briat egy hülye pickkel.sixo, átéltem a ted ginn family draftot.
Sixo
dion jordant
ez ahhoz képest not bad
7 hónapja
Shedeur vajh meddig csuszik?Elvileg vagy Steelers vagy nem is megy ki. Amúgy kb egy hónapja már nem várják top20-ba.
Stez
7 hónapja
Ez amúgy nem szar a Miaminak
Poloska vagyok.
7 hónapja
Remelem mi elvisszuk es AR cut egybol 🤣Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Wester
7 hónapja
Rams fel akart jönni a Panthers helyére, nem sikerült. McMillant akarták.
7 hónapja
Shedeur vajh meddig csuszik?nem megy ki szerintem ma
Stez
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnekA Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Stez
7 hónapja
Neki jobban örültem volna, de a karakter problémái gázosak. Warrent baromira adtam volna. WJ ha a térde nem lenne para. Barron talán (kora ellenére). Senki földjén voltunk sajnos.kit vártál? Nolen?Faszkivan.na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
labo7
petey
7 hónapja
GEC, Jerrry bának tényleg Tyler maniaja van.
Poloska vagyok.
7 hónapja
első blikkre én is nem veled van a gondelnezesr azt hittem valami uj vonalas kisasszony.najo ezt az oltonyosaz öccse
leszbit valaki magyarazza meg.
Kenny
Kúrfürst briareos
Kenny
7 hónapja
elnezesr azt hittem valami uj vonalas kisasszony.najo ezt az oltonyosaz öccse
Kenny
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnek
7 hónapja
1/12re egy hozzám hasonlóan atletikus guardot húznak egy olyan csapatnál akik jól nevelnek OL-t. Remek ötletnek hangzik.
7 hónapja
najo ezt az oltonyosaz öccse
Kenny
7 hónapja
Lions játékosok meg kint vannak az NBA meccsen 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!