Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
elég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?Nem, de elhozza a szeretet foldjet Chicagoba
Toto21
11 hónapja
Faszkivan.na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
11 hónapja
Más a játéksebesség meg a edzőgatyás 40. Golden pl. szerintem iszonyat nagy bust leszJags azért fejvakarós ilyen árral de ja+ mykel williams a teljes class egyik leggyengébb produktumát hozta egyetemen, minimum erős reach ő és mcmillan is. tet sebességű elkapó amúgy időtlen idők óta ment ki utoljára ilyen magasan
Wester
Cruyffista
Lesz ez még így se!
11 hónapja
szolid spoilerJags azért fejvakarós ilyen árral de ja+ mykel williams a teljes class egyik leggyengébb produktumát hozta egyetemen, minimum erős reach ő és mcmillan is. tet sebességű elkapó amúgy időtlen idők óta ment ki utoljára ilyen magasan
Wester
Cruyffista
11 hónapja
elég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?Lehet próbaltak felmenni csak nem volt elèg az ajánlat majd kiderül (vagy nem 😏)
Toto21
11 hónapja
Walker, Williams, Nolen , Warren. ezekből adnám bármelyiketna akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
petey
labo7
11 hónapja
elég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?
11 hónapja
Vicces volt a draft process alatt a McMillan és Banks fikázás, hogy 20 kívülre csúszik mind2, erre top10. Banks 2. volt a 49ers boardon, McMillan meg a Cowboyson nem jutott volna túl.Utolsó két hónapban már semmilyen hírt nem szabad olvasni
labo7

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktak3 is volt pedig
és minél tovább haladunk annál jobban fosok hogy mi csinálunk valamit 😀
Negritis, a vajda
11 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktakHát akkor minek neveznéd a Jags felcserélését ennyiért?
Negritis, a vajda
11 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktakJags azért fejvakarós ilyen árral de ja
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
11 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktakés minél tovább haladunk annál jobban fosok hogy mi csinálunk valamit 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Walker is jöhetnena akkor nézzük.Tartok tőle Nolent viszitek.....😔
petey
dande2
11 hónapja
na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
petey
11 hónapja
na akkor nézzük.Tartok tőle Nolent viszitek.....😔
petey
11 hónapja
Vicces volt a draft process alatt a McMillan és Banks fikázás, hogy 20 kívülre csúszik mind2, erre top10. Banks 2. volt a 49ers boardon, McMillan meg a Cowboyson nem jutott volna túl.jó hát a csapatok néznek filmet
labo7
Lesz ez még így se!
11 hónapja
blowjob?BJ nem tűnt annyira boldognak a roomban...jó éjt mindenkinekmost megsértődtél a picken?
Toto21
Sixo
Toto21
11 hónapja
aránytalanul nagy a feje koraszülötteknél szokott ez lennicoleen wolfe koraszóülött volt?A furcsa rángatózásokból következtetsz erre?
Kúrfürst briareos
Kampman
11 hónapja
na akkor nézzük.ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
11 hónapja
Vicces volt a draft process alatt a McMillan és Banks fikázás, hogy 20 kívülre csúszik mind2, erre top10. Banks 2. volt a 49ers boardon, McMillan meg a Cowboyson nem jutott volna túl.
11 hónapja
BJ nem tűnt annyira boldognak a roomban...jó éjt mindenkinekmost megsértődtél a picken?
Toto21
Sixo
11 hónapja
Chicago a szerelem földjeKözben Toto meg eret vág....
Wester
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Chicago a szerelem földjeJordantől is jönnek majd évekig a "still own you" kikiabálások
Wester