Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
elég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?Nem, de elhozza a szeretet foldjet Chicagoba
Toto21
7 hónapja
Faszkivan.na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
7 hónapja
Más a játéksebesség meg a edzőgatyás 40. Golden pl. szerintem iszonyat nagy bust leszJags azért fejvakarós ilyen árral de ja+ mykel williams a teljes class egyik leggyengébb produktumát hozta egyetemen, minimum erős reach ő és mcmillan is. tet sebességű elkapó amúgy időtlen idők óta ment ki utoljára ilyen magasan
Wester
Cruyffista
Lesz ez még így se!
7 hónapja
szolid spoilerJags azért fejvakarós ilyen árral de ja+ mykel williams a teljes class egyik leggyengébb produktumát hozta egyetemen, minimum erős reach ő és mcmillan is. tet sebességű elkapó amúgy időtlen idők óta ment ki utoljára ilyen magasan
Wester
Cruyffista
7 hónapja
elég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?Lehet próbaltak felmenni csak nem volt elèg az ajánlat majd kiderül (vagy nem 😏)
Toto21
7 hónapja
Walker, Williams, Nolen , Warren. ezekből adnám bármelyiketna akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
petey
labo7
7 hónapja
elég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?
7 hónapja
Vicces volt a draft process alatt a McMillan és Banks fikázás, hogy 20 kívülre csúszik mind2, erre top10. Banks 2. volt a 49ers boardon, McMillan meg a Cowboyson nem jutott volna túl.Utolsó két hónapban már semmilyen hírt nem szabad olvasni
labo7

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktak3 is volt pedig
és minél tovább haladunk annál jobban fosok hogy mi csinálunk valamit 😀
Negritis, a vajda
7 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktakHát akkor minek neveznéd a Jags felcserélését ennyiért?
Negritis, a vajda
7 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktakJags azért fejvakarós ilyen árral de ja
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
7 hónapja
az a baj hogy a csapatok nem csináltak még bődületes faszságot, márpedig minden évben szoktakés minél tovább haladunk annál jobban fosok hogy mi csinálunk valamit 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Walker is jöhetnena akkor nézzük.Tartok tőle Nolent viszitek.....😔
petey
dande2
7 hónapja
na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
petey
7 hónapja
na akkor nézzük.Tartok tőle Nolent viszitek.....😔
petey
7 hónapja
Vicces volt a draft process alatt a McMillan és Banks fikázás, hogy 20 kívülre csúszik mind2, erre top10. Banks 2. volt a 49ers boardon, McMillan meg a Cowboyson nem jutott volna túl.jó hát a csapatok néznek filmet
labo7
Lesz ez még így se!
7 hónapja
blowjob?BJ nem tűnt annyira boldognak a roomban...jó éjt mindenkinekmost megsértődtél a picken?
Toto21
Sixo
Toto21
7 hónapja
aránytalanul nagy a feje koraszülötteknél szokott ez lennicoleen wolfe koraszóülött volt?A furcsa rángatózásokból következtetsz erre?
Kúrfürst briareos
Kampman
7 hónapja
na akkor nézzük.ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
7 hónapja
Vicces volt a draft process alatt a McMillan és Banks fikázás, hogy 20 kívülre csúszik mind2, erre top10. Banks 2. volt a 49ers boardon, McMillan meg a Cowboyson nem jutott volna túl.
7 hónapja
BJ nem tűnt annyira boldognak a roomban...jó éjt mindenkinekmost megsértődtél a picken?
Toto21
Sixo
7 hónapja
Chicago a szerelem földjeKözben Toto meg eret vág....
Wester
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Chicago a szerelem földjeJordantől is jönnek majd évekig a "still own you" kikiabálások
Wester