Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Wow
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
hoppá 😀 Tet McMillan
7 hónapja
ezért mondjuk kár volt xd
7 hónapja
Panthers pick is in, nem jövünknem bánom
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Mondjuk a Jetsnel ertenek hozza, hogy huzzanak folyton valami olyan falembert elol, akit a harmadik evere teljesen kinyirnak a serulesekMembu, nem basztuk elordas nagy lyuk volt a tackle pozíció nálatok 😀 De igen értelmes húzás
Beki
Toto21
7 hónapja
Mit szólsz a Hunter pickhez Baggio? Remélem mi lettünk az új csapatod ilyen bátor move-al 1. pick-re. 😀Hát nem éppen 😊 a Saints vigye Dartot, engem csak ez érdekel ezen a drafton
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
kivel lettek volna előrébb? Geno a QB, futásra kell alapozniuk! 😀szerintem nem az a baja senkinek hogy jó lesz-eszerintem jó lesz, lehet első körben ki is viszem fantasyban 😀Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
Kenny
Toto21
hanem hogy mennyivel vannak vele előrébb
Negritis, a vajda
7 hónapja
okos pick, minden más needünknél lesz 2. körben még jó playapár futó még kéne holnap
Wester
7 hónapja
Twitteren mindig is ez mentLehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönsimán lehet, twitterhez képest 10 perces késésben vagyunk alsó hangon
r.baggio
Cruyffista

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Panthers pick is in, nem jövünk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
okos pick, minden más needünknél lesz 2. körben még jó playa
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Membu, nem basztuk elordas nagy lyuk volt a tackle pozíció nálatok 😀 De igen értelmes húzás
Beki
7 hónapja
Mit szólsz a Hunter pickhez Baggio? Remélem mi lettünk az új csapatod ilyen bátor move-al 1. pick-re. 😀Nem, fél percig Sanders volt beírva 😀 de már átírták egy sokkal valószínűbbreLehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönHa 1/1 Cam Wardot spoilerezte el, akkor az bejött.
r.baggio
Sixo
r.baggio
7 hónapja
szerintem nem az a baja senkinek hogy jó lesz-eszerintem jó lesz, lehet első körben ki is viszem fantasyban 😀Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
Kenny
Toto21
hanem hogy mennyivel vannak vele előrébb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Tessék Bria, már Lil Wayne is DUUUUVAL-ozik. 😀idővel mindenki agyát megeszi a weed meg a lean
Excuse our charisma 🫣@LilTunechi | #DUUUVAL pic.twitter.com/ufCQyxptgw
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) April 25, 2025
iktriad
7 hónapja
panthers órája mindjárt lejár
7 hónapja
Èn azèrt nem ezt èrzèkelem sőt egèsz időben vagyunk. A the Scores alkalmazas se küldi korábban ki jön. De lehet èn nèzek rossz oldalt 😏Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönsimán lehet, twitterhez képest 10 perces késésben vagyunk alsó hangon
r.baggio
Cruyffista
7 hónapja
eddig tényleg a konszenzus board megy ki 😀
7 hónapja
de hovaNem, fél percig Sanders volt beírva 😀 de már átírták egy sokkal valószínűbbreLehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönHa 1/1 Cam Wardot spoilerezte el, akkor az bejött.
r.baggio
Sixo
Ja a Jetsre gondoltam
r.baggio
7 hónapja
Nem, fél percig Sanders volt beírva 😀 de már átírták egy sokkal valószínűbbreLehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönHa 1/1 Cam Wardot spoilerezte el, akkor az bejött.
r.baggio
Sixo
Ja a Jetsre gondoltam
Szerkesztette: r.baggio

---