Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Nem értéktelen poszt, de nézd meg, hogy hol lettek húzva az elit TE-k. Inkább egy bust wr, mint egy jó TE 😛A TE mitől lenne értéktelen poszt? Jó WR majdnem minden csapatban van több is, jó TE meg minden negyedikben. McMillan per route számaihoz aki az utóbbi 15 évben hasonlót hozott, abból nagyrészt bust lett.Viccelsz, TE top10-ben? lolOtt volt a két TE, McMillan kevésbé bíztató prospect.Legette a WR sor sztárja, kellett ide is ember, de ez így kicsit fura.Mi a fura abban, hogy Bryce-nak target kell?
zacknorb
Jakehomer
Cruyffista
Kevésbé biztató wtf
Jakehomer
Cruyffista
Tepper takarodj!
7 hónapja
jó éjt mindenkinek
7 hónapja
Stream vki PLS az enyém meghót
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
amouranthot neki?ennyire empátia nélkül felolvasni egy megemlékezést, omfgthots and prayers
Negritis, a vajda
Wester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
ennyire empátia nélkül felolvasni egy megemlékezést, omfgthots and prayers
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Nézd meg az utóbbi 15 év top 10s TE draftjait. Ezért értéktelen a drafton…A TE mitől lenne értéktelen poszt? Jó WR majdnem minden csapatban van több is, jó TE meg minden negyedikben. McMillan per route számaihoz aki az utóbbi 15 évben hasonlót hozott, abból nagyrészt bust lett.Viccelsz, TE top10-ben? lolOtt volt a két TE, McMillan kevésbé bíztató prospect.Legette a WR sor sztárja, kellett ide is ember, de ez így kicsit fura.Mi a fura abban, hogy Bryce-nak target kell?
zacknorb
Jakehomer
Cruyffista
Kevésbé biztató wtf
Jakehomer
Cruyffista

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
ennyire empátia nélkül felolvasni egy megemlékezést, omfg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Na ezèrt volt jó a covid draft, a kèt első napon ilyenek nem nagyon nem voltak. Muszáj volt bellasítani 😏
7 hónapja
Én azt hittem a méretéből.coleen wolfe koraszóülött volt?A furcsa rángatózásokból következtetsz erre?
Kúrfürst briareos
Kampman
7 hónapja
coleen wolfe koraszóülött volt?A furcsa rángatózásokból következtetsz erre?
Kúrfürst briareos
7 hónapja
ki a faszt érdekel a draft napján, hogy mikor lesz a schedule release. Melyik majom találta ki ezt a marketingeseknélaz aki szerint futtatni kell ezt a jobb oldali picsat.
Wester
7 hónapja
Hat ez kurva cringe volt
7 hónapja
ki a faszt érdekel a draft napján, hogy mikor lesz a schedule release. Melyik majom találta ki ezt a marketingeseknél
Lesz ez még így se!
7 hónapja
egyszer akarnék egy olyan draft partyt látni ahol csak vmi sötét pincében ott egy szörnyeteg a fekpadon látod h lerakja a telót és nyomja tovább a sorozatot 😀Nekem a horgászó Joe Thomas volt a kedvencem.
Kúrfürst briareos
7 hónapja
BoooooringTank for Nussmeier
r.baggio
Poloska vagyok.
7 hónapja
Boooooring

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
egyszer akarnék egy olyan draft partyt látni ahol csak vmi sötét pincében ott egy szörnyeteg a fekpadon látod h lerakja a telót és nyomja tovább a sorozatot 😀
7 hónapja
Ha tényleg megy Penning akkor jó lehet
Poloska vagyok.