Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Tessék Bria, már Lil Wayne is DUUUUVAL-ozik. 😀Excuse our charisma 🫣@LilTunechi | #DUUUVAL pic.twitter.com/ufCQyxptgw
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) April 25, 2025
7 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönNem Trump lesz lol
r.baggio
Poloska vagyok.
7 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönHa 1/1 Cam Wardot spoilerezte el, akkor az bejött.
r.baggio
7 hónapja
no lies were toldEz a Graham ügyesen megtanulta a sablonkérdésekre a sablonválaszokat.mégsem mondhatja h hát a football purgatoriumba kerültem, város is ronda de legalább sok pénzt keresek köv szerződés már máshol talál
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
7 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejönsimán lehet, twitterhez képest 10 perces késésben vagyunk alsó hangon
r.baggio
7 hónapja
az nalam Bijan ha bent van meg.szerintem jó lesz, lehet első körben ki is viszem fantasyban 😀Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
Kenny
Toto21
7 hónapja
Lehet a wikipedia spoilerezte el nekem a picket 😀 mondjuk vicces lesz, ha tényleg bejön

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Ez a Graham ügyesen megtanulta a sablonkérdésekre a sablonválaszokat.mégsem mondhatja h hát a football purgatoriumba kerültem, város is ronda de legalább sok pénzt keresek köv szerződés már máshol talál
Kampman
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Bears feltrade-elJags azért erős opció lett volnaNem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
Kampman
Wester
Poloska vagyok.
7 hónapja
Viszont ez a minden pick a csapat logojával pózol a folyosón ezt adom
Poloska vagyok.
7 hónapja
szerintem jó lesz, lehet első körben ki is viszem fantasyban 😀Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
Kenny
7 hónapja
jets és browns is simánNem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Jags azért erős opció lett volnaNem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
Kampman
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.De ha valaki megkérdezte volna tőled, hogy ki lesz az, aki mégis, te is a Raiderst mondtad volna
Stez
7 hónapja
Persze h reklam b+...Már jó pár éve mi vagyunk az új Jags sajnos
Beki
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.sok mezeladás lesz belőle. Azérta Raiders belső Oline nem néz ki rosszul, így lesz jó pár futott yardja
Stez
7 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.es Jeanty meg elhiszi, hogy az NFL-ben se fogjak tudni szerelni😃
Stez
7 hónapja
Persze h reklam b+...
7 hónapja
#Giants GM Joe Schoen just said they've already told Kayvon Thibodeaux that they're exercising his 5th-year option.
7 hónapja
sok volt a smoke csakeddig sok meglepetés nincsaz a meglepetés hogy a csapatok cserélődnek, de egy hete is ez volt a top6 sorrendje
Negritis, a vajda
zacknorb
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Nem hiszem el, hogy 2025-ben meg mindig van, aki top6-ban elvisz egy futot, amikor tele van a csapat needdel.
7 hónapja
eddig sok meglepetés nincsaz a meglepetés hogy a csapatok cserélődnek, de egy hete is ez volt a top6 sorrendje
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez a Graham ügyesen megtanulta a sablonkérdésekre a sablonválaszokat.mégsem mondhatja h hát a football purgatoriumba kerültem, város is ronda de legalább sok pénzt keresek köv szerződés már máshol talál
Kampman
7 hónapja
az is need, de innen nem vinnék senkit 7-reNa a szívem azt mondja Tet, ész szerint letrade vagy Membóakkor ebből edge lesz
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!