Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Itt is már bent a pick. kb negyed óra alatt 4 pick. Hajrá így tovább 😊
7 hónapja
mer ott ki lenne veszélyben?bírom hogy shedeur házából azt az üres fáradt kanapét percenként bevágják, egy órája nem jár arra ember de folyton visszakapcsolnaknehogy arra járjon a JD vance véletlen
Cruyffista
Wester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
egyébként csak magyar csajokat kéne nekik felajánlani és többen lennének nálunk. 😀vaaaaaaaaaaaaaagy Höri beszervezi őket a magyar másodosztálybaEz a másik alternatív karrierút a bukott NFL játékosoknak.A kocsmába jó lesz kidobónak?én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
Toto21
Sixo
A fehérek nyilván biztosítási ügynökök lesznek.
Kampman
Sixo
7 hónapja
bírom hogy shedeur házából azt az üres fáradt kanapét percenként bevágják, egy órája nem jár arra ember de folyton visszakapcsolnaknehogy arra járjon a JD vance véletlen
Cruyffista
Lesz ez még így se!
7 hónapja
vaaaaaaaaaaaaaagy Höri beszervezi őket a magyar másodosztálybaEz a másik alternatív karrierút a bukott NFL játékosoknak.A kocsmába jó lesz kidobónak?én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
Toto21
Sixo
Kampman
7 hónapja
bírom hogy shedeur házából azt az üres fáradt kanapét percenként bevágják, egy órája nem jár arra ember de folyton visszakapcsolnak
7 hónapja
Pats előtt reklám ezt is megértükJags túl gyors volt, nem bírtak reagálni 😀
Wester
7 hónapja
mondjuk épp félidő van szal ráértidobónakA kocsmába jó lesz kidobónak?én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
Toto21
Sixo
Wester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ez a másik alternatív karrierút a bukott NFL játékosoknak.A kocsmába jó lesz kidobónak?én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
Toto21
Sixo
7 hónapja
iktriad plstidobónakA kocsmába jó lesz kidobónak?én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
Toto21
Sixo
Wester
7 hónapja
1 és nem a qb 😀Milroe és akkor 2 poszt egy pickkel.A Browns árulja az 1/5-ötRemelem jon a Colts. Futoert vagy kubeert
Cruyffista
Stez
Sixo
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Milroe és akkor 2 poszt egy pickkel.A Browns árulja az 1/5-ötRemelem jon a Colts. Futoert vagy kubeert
Cruyffista
Stez
7 hónapja
tidobónakA kocsmába jó lesz kidobónak?én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
Toto21
Sixo
Lesz ez még így se!
7 hónapja
A kocsmába jó lesz kidobónak?én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
Toto21
7 hónapja
meg eleve, ok h egyetemen birta kondival, de nfl kicsit más speedaz meg a másik. Két edzésen, két megbeszélésen nem fog részt venni. Talán néhány special játékra felküldik, de ennyi.De nem fog tudni rendesenpár év és ki fog égni, ha tényleg mindkét oldalon akarják játszatni.pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
Toto21
zacknorb
Toto21
7 hónapja
A Browns árulja az 1/5-ötRemelem jon a Colts. Futoert vagy kubeert
Cruyffista
7 hónapja
Azt mondja nekem NFL netwörkös hogy Shohei Ohtani 😀Natural comp, hiszen mindkét oldalon játszik. Ezzel mondjuk véget is ért az összehasonlítás
Heisman nádor
Tepper takarodj!
7 hónapja
A Browns árulja az 1/5-ötjövőre kell nekik a QB-ra munició okosan csinálják
Cruyffista
Lesz ez még így se!
7 hónapja
én adnék érte egy 7. körös pick-et 😀mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
Sixo
7 hónapja
A Browns árulja az 1/5-öt
7 hónapja
az meg a másik. Két edzésen, két megbeszélésen nem fog részt venni. Talán néhány special játékra felküldik, de ennyi.De nem fog tudni rendesenpár év és ki fog égni, ha tényleg mindkét oldalon akarják játszatni.pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
Toto21
zacknorb
7 hónapja
mehet inkábbCarter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Wester
7 hónapja
4 èv múlva jöhet hozzánk LTt rekordját megdönteni 🤪