Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Carter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Par ev mulva mar egy hot középszer jatekos lesz, barhol jatszik majdpár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
7 hónapja
De nem fog tudni rendesenpár év és ki fog égni, ha tényleg mindkét oldalon akarják játszatni.pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
Toto21
Poloska vagyok.
7 hónapja
Carter okos pick
7 hónapja
pár év és ki fog égni, ha tényleg mindkét oldalon akarják játszatni.pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
7 hónapja
igen de utána semmina ennyit jelent h ki kivel interjuzik vakon behuztáknem, a combine-on interjúzott
Kúrfürst briareos
Cruyffista
7 hónapja
Azt mondja nekem NFL netwörkös hogy Shohei Ohtani 😀Azt adom, siman jobb itt barkinel
Heisman nádor
7 hónapja
na ennyit jelent h ki kivel interjuzik vakon behuztáknem, a combine-on interjúzott
Kúrfürst briareos
7 hónapja
pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
7 hónapja
Azt mondja nekem NFL netwörkös hogy Shohei Ohtani 😀be is baszna 😀
Heisman nádor
Lesz ez még így se!
7 hónapja
eddig legalább gyorsan pörög a draft! 😀
7 hónapja
Azt mondja nekem NFL netwörkös hogy Shohei Ohtani 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
két playa aki FCS-ben kezdte 1/1, 1/2 ( jó Hunter picit csalás 😀 )Ez mondjuk 5 éve még nagyobb szó lett volna.
Wester
7 hónapja
kivulrol ugy nez ki ez a draft helyszin, mint az Inarcsi M5 pihenoDe most mièrt vagy ilyen izè? 😎
Kenny
7 hónapja
két playa aki FCS-ben kezdte 1/1, 1/2 ( jó Hunter picit csalás 😀 )
Lesz ez még így se!
7 hónapja
na ennyit jelent h ki kivel interjuzik vakon behuzták
7 hónapja
Túlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
7 hónapja
kivulrol ugy nez ki ez a draft helyszin, mint az Inarcsi M5 piheno
7 hónapja
Túlfizetett szerintem a Jags ezért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Supershop kuponra voltDe most draftolt egy WR-t és egy CB-t is. 2 1/2 lehet megérte ez az ár XDA tavalyi 1. körös WR eléggé jónak tűnik.ez a Jags, szóval ez nem kérdés 😀 😛JAXnel uj idiotak dolgoznak ismet, gm-et taknyosra szivattakMiért, ha bust lesz WR-ként, beáll CB-nek. 😀
Beki
iktriad
petey
iktriad
Tomcsik
7 hónapja
Iktriad mehetsz aludni 😉