Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Dallasnál úgy ünnepelnek, mintha SB-t nyertek volna. Pedig csak jön a következő messiás, aztán a l@szar szezon.pedig all in van
zolten
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
amíg nem erősítettük meg a belső Oline-t és simán kivittem volna őt 1/10-re is
11 hónapja
ez is milyen szerkó már?nagyapó csajozós zakója
Negritis, a vajda
11 hónapja
Booker jobb játékos, szolid pick.Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?Az utóbbi lett, nem lövöm le 😀
zacknorb
Sebii
11 hónapja
Dallasnál úgy ünnepelnek, mintha SB-t nyertek volna. Pedig csak jön a következő messiás, aztán a l@szar szezon.
11 hónapja
Zack Martin pótlék, amennyit kapnak mostanában a guardok megértem
Lesz ez még így se!
11 hónapja
ez is milyen szerkó már?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
szerintem ez egy jó pick Dallas-tól
11 hónapja
Nem jött a bold 🤪
11 hónapja
Nyugi, tudom 😀😀Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?Az utóbbi lett, nem lövöm le 😀
zacknorb
Sebii
Poloska vagyok.
11 hónapja
Vicc.Walker, Williams, Nolen , Warren. ezekből adnám bármelyiketna akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
petey
0 pass rusher. Megint egy nyers játékos. Legalább fiatal, dehát ezt már Drake-kel eljátszották. Unalmas.
11 hónapja
Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?A megmaradtak közül ki futotta a leggyorsabban a 40 yardot?
zacknorb
11 hónapja
kit vártál? Nolen?Faszkivan.na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
labo7
11 hónapja
Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hiányzott már egy kis army felszopásBeolvashatnának majd egyszer egy katonai draftoltat, akkor volna is értelme átkapcsolni hozzájuk
Jakehomer
11 hónapja
hurrá máris boldogabb vagyok. Akkor lesz értelmes a draft ha Hampton lecsúszik hozzánk a második kör elejénelég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?Nem, de elhozza a szeretet foldjet Chicagoba
Toto21
Stez
11 hónapja
Na ezt "túl èltük" 😊
11 hónapja
Saleh és edge pick name a more iconic duo
Lesz ez még így se!