Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Dallasnál úgy ünnepelnek, mintha SB-t nyertek volna. Pedig csak jön a következő messiás, aztán a l@szar szezon.pedig all in van
zolten
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
amíg nem erősítettük meg a belső Oline-t és simán kivittem volna őt 1/10-re is
7 hónapja
ez is milyen szerkó már?nagyapó csajozós zakója
Negritis, a vajda
7 hónapja
Booker jobb játékos, szolid pick.Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?Az utóbbi lett, nem lövöm le 😀
zacknorb
Sebii
7 hónapja
Dallasnál úgy ünnepelnek, mintha SB-t nyertek volna. Pedig csak jön a következő messiás, aztán a l@szar szezon.
7 hónapja
Zack Martin pótlék, amennyit kapnak mostanában a guardok megértem
Lesz ez még így se!
7 hónapja
ez is milyen szerkó már?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
szerintem ez egy jó pick Dallas-tól
7 hónapja
Nem jött a bold 🤪
7 hónapja
Nyugi, tudom 😀😀Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?Az utóbbi lett, nem lövöm le 😀
zacknorb
Sebii
Poloska vagyok.
7 hónapja
Vicc.Walker, Williams, Nolen , Warren. ezekből adnám bármelyiketna akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
petey
0 pass rusher. Megint egy nyers játékos. Legalább fiatal, dehát ezt már Drake-kel eljátszották. Unalmas.
7 hónapja
Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?A megmaradtak közül ki futotta a leggyorsabban a 40 yardot?
zacknorb
7 hónapja
kit vártál? Nolen?Faszkivan.na akkor nézzük.Mykel a 3. a boardon.
ha Green vagy Shemar kibaszok mindent a teraszra
petey
labo7
labo7
7 hónapja
Na Dallastól Golden vagy vicceskedés?
Poloska vagyok.
7 hónapja
Hiányzott már egy kis army felszopásBeolvashatnának majd egyszer egy katonai draftoltat, akkor volna is értelme átkapcsolni hozzájuk
Jakehomer
7 hónapja
hurrá máris boldogabb vagyok. Akkor lesz értelmes a draft ha Hampton lecsúszik hozzánk a második kör elejénelég szar volt a top 10 nekünk, az összes értelmezhető LT kiment, Graham kiment, Jeanty kiment. Inkább felmentem volna 1/5-1/7 között, hogy valakit ki tudjunk húzni. Loveland-el meg kell barátkoznom. Nem tudom mekkora impactje lehet egyáltalán. Blokkolni tud?Nem, de elhozza a szeretet foldjet Chicagoba
Toto21
Stez
7 hónapja
Na ezt "túl èltük" 😊
7 hónapja
Saleh és edge pick name a more iconic duo
Lesz ez még így se!