Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Dazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.samsung tv-n nézem, nincs gond nálam
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
itt isnálam is faszán megyDazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.Itt tokeletes
Beki
Stez
Toto21
11 hónapja
nálam is faszán megyDazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.Itt tokeletes
Beki
Stez
11 hónapja
Dazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.Megy jól nekem
Beki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Geci, most keltem. Mit csinált a Jaguars? Megerősítette a Brownst, hát ezt nem hiszem el
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Dazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.Itt tokeletes
Beki
11 hónapja
cardinals pick meglepi lesz, nincs kint twitteren, real time tudjuk meg 😊Amit én hallottam az logikus
Cruyffista
Poloska vagyok.
11 hónapja
Dazn-en csak nalam nezhetetlen draft? Szaggat, hang elmegy stb gigabites net mellett.
11 hónapja
nem gyozott meg Walker.Almotokban nem gondoltatok volna, hogy bent lesz meg itt🙃
Kenny
11 hónapja
cardinals pick meglepi lesz, nincs kint twitteren, real time tudjuk meg 😊
11 hónapja
Jaguars made the trade with Browns to move up, Jags just wanted to make sure Ward went 1 before pulling trigger. The parameters of this deal were actually worked out between the two teams a while ago @NFLonFOX @FoxSportsRadio
— Jay Glazer (@JayGlazer) April 25, 2025
11 hónapja
honom ala vennem az ocsit!nem gyozott meg Walker.elsétált melletted?
Kenny
Negritis, a vajda
11 hónapja
nem gyozott meg Walker.elsétált melletted?
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Jalon Walker becomes the first player from the University of Georgia that the Falcons have taken in the first or second round since 1966.
— Field Yates (@FieldYates) April 25, 2025
Poloska vagyok.
11 hónapja
Túl hátul választunk, nem vihettük ki 🥴😛
11 hónapja
Na jóregg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
na őt legalább nem fogják elrontani, igaz a passrush megoldatlan marad
Poloska vagyok.
11 hónapja
murray óta nem tudom pontosan hány blockbuster wr járt a cardinals facilityben, nagyon nevetnék ha megint első körös wr-t vinnének
11 hónapja
Azt nem tudjuk, a legenda szerint vannak, csak mivel nem megy labda a kozelukbe, nem tudni, valosak e a tortenetek.WR meg nem is volt!Na es? Indianapolisban ez igy megy. A kube nem tud dobni, a tight end utvonalat futni, a falember blokkolni. Egyeb kerdes? 😆A tight end ugyis 5-8-10-15 yardos utvonalakat fut, azt meg Jones is eltalalja. Azert nem aggodnek, azert inkabb, hogy Steichen eddig nemigen eroltette a tight end jatekokat.na akkor emiatt nem is kell aggódni, ez a faszi útvonalfutás nélkül űzi
Stez
Cruyffista
Stez
Toto21
11 hónapja
akkor még jó, hogy nem a múlt hanem a jövőre draftolnakJalon Walker is csúszik, mondom én hogy néznek filmet is a csapatokjalon filmje jobb, mint mykelé 😀
Wester
Cruyffista
11 hónapja
Jalon Walker is csúszik, mondom én hogy néznek filmet is a csapatokEddig csuszott
Wester
11 hónapja
Falcons gec forfeit xdd???gondolom próbáltak lefelé mozogni és visszakapni egy 2. kört
zacknorb
11 hónapja
sssshhhJalon Walker is csúszik, mondom én hogy néznek filmet is a csapatokjalon filmje jobb, mint mykelé 😀
Wester
Cruyffista
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Jalon Walker is csúszik, mondom én hogy néznek filmet is a csapatokjalon filmje jobb, mint mykelé 😀
Wester