Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Egy szép punt ret TD volt Thomastól.
több mint 10 éve
James M. Johnson ILB jól játszik. PArker kezdő CB de addig két penalty.Black Mamba punt return TD. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Gabbert 3/10, 20 yard, 1 INT. Már majdnem olyan jó, mint Jacksonwille-ben.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Joe Mays sack. Mik vannak
több mint 10 éve
Hurrá. Aztán meg a center fejbepottyantotta Luckot. 😀Amúgy nem láttam, nálunk hogy kezdett a WR sor?Aha. Luck pottyantott Hiltonnak vagy hármat, Nicksnek meg egyet, összesen úgy félpályányit. Aztán lejöttek.peterk2005
Gondolom Reggie hiányában Nicks-HiltonStez
több mint 10 éve
A Warpaint is az OL belső részét szidta.
az még oké, de egyelőre a támadófal nem tűnik túl acélosnak, smith kapkod, kb. charles mentette a menthetőt a támadóknál, de elég kevés volt (a screen az csodás volt, csak magának köszönheti, hogy nem ütötték le a LOS-on)
😊ehh
több mint 10 éve
a kezdők egyelőre hmm, igen visszafogottak, írjuk a preseason számlájára és reménykedjünkJó hát Sorensen (akiről a big catch volt Greennek) és Berry közt az a különbség, hogy egyik a legjobb a psoztján, a másik meg egy gyakorlatilag UDFA rookie.ulpianus
😊ehh
az még oké, de egyelőre a támadófal nem tűnik túl acélosnak, smith kapkod, kb. charles mentette a menthetőt a támadóknál, de elég kevés volt (a screen az csodás volt, csak magának köszönheti, hogy nem ütötték le a LOS-on)
😊
több mint 10 éve
Amúgy nem láttam, nálunk hogy kezdett a WR sor?Aha. Luck pottyantott Hiltonnak vagy hármat, Nicksnek meg egyet, összesen úgy félpályányit. Aztán lejöttek.
Gondolom Reggie hiányában Nicks-HiltonStez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Amúgy nem láttam, nálunk hogy kezdett a WR sor?Gondolom Reggie hiányában Nicks-Hilton
több mint 10 éve
Na Vina huszonról kihagyja. Nincs mese, nem tud rúgni ha nincs tét. 😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
ahogy mondják, 11-st nem lehet védeni, csak rosszul lőni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Reid szétteszi a kezét: Ez mi volt? 😀 Alex kapkodott. FG.
több mint 10 éve
Ez a Gabbert mekkora egy homály......
több mint 10 éve
Ez is igaz. 😀El kell adni a QB-t, akkor az sem árt, ha olyan WR-t raksz be neki, aki el is tudja kapni a labdát. 😀StezJátszik majd még ő, de Malletet tényleg el kéne adni, ahhoz meg valamit ki kéne belőle préselni.Csak a box score-t nézem meg a Colts meccs elejét láttam, de rájöttem, hogy a preseason nem nekem való majd a Boys meccset megnézem, de annyit szeretnék megtudni, hogy Brady miért nem játszik? Szimplán Bajnerolja a meccset, vagy rájöttek Bostonban is arra, hogy kiégett, esetleg más problémája van?Jugheadderogál neki preseasonban pályára lépni :pNewman
Engem inkább az lep meg, hogy LaFell még mindig pályán van. Ennyire lent van a depth listán még úgy is hogy Dobsonék nem egészségesek?peterk2005
több mint 10 éve
szar ez a Mallet Winston a saját passzát is al tudja kapni 😛El kell adni a QB-t, akkor az sem árt, ha olyan WR-t raksz be neki, aki el is tudja kapni a labdát. 😀StezJátszik majd még ő, de Malletet tényleg el kéne adni, ahhoz meg valamit ki kéne belőle préselni.Csak a box score-t nézem meg a Colts meccs elejét láttam, de rájöttem, hogy a preseason nem nekem való majd a Boys meccset megnézem, de annyit szeretnék megtudni, hogy Brady miért nem játszik? Szimplán Bajnerolja a meccset, vagy rájöttek Bostonban is arra, hogy kiégett, esetleg más problémája van?Jugheadderogál neki preseasonban pályára lépni :pNewman
Engem inkább az lep meg, hogy LaFell még mindig pályán van. Ennyire lent van a depth listán még úgy is hogy Dobsonék nem egészségesek?peterk2005
több mint 10 éve
a kezdők egyelőre hmm, igen visszafogottak, írjuk a preseason számlájára és reménykedjünkJó hát Sorensen (akiről a big catch volt Greennek) és Berry közt az a különbség, hogy egyik a legjobb a psoztján, a másik meg egy gyakorlatilag UDFA rookie.
😊ehh
több mint 10 éve
El kell adni a QB-t, akkor az sem árt, ha olyan WR-t raksz be neki, aki el is tudja kapni a labdát. 😀Játszik majd még ő, de Malletet tényleg el kéne adni, ahhoz meg valamit ki kéne belőle préselni.Csak a box score-t nézem meg a Colts meccs elejét láttam, de rájöttem, hogy a preseason nem nekem való majd a Boys meccset megnézem, de annyit szeretnék megtudni, hogy Brady miért nem játszik? Szimplán Bajnerolja a meccset, vagy rájöttek Bostonban is arra, hogy kiégett, esetleg más problémája van?Jugheadderogál neki preseasonban pályára lépni :pNewman
több mint 10 éve
Játszik majd még ő, de Malletet tényleg el kéne adni, ahhoz meg valamit ki kéne belőle préselni.Csak a box score-t nézem meg a Colts meccs elejét láttam, de rájöttem, hogy a preseason nem nekem való majd a Boys meccset megnézem, de annyit szeretnék megtudni, hogy Brady miért nem játszik? Szimplán Bajnerolja a meccset, vagy rájöttek Bostonban is arra, hogy kiégett, esetleg más problémája van?Jugheadderogál neki preseasonban pályára lépni :pNewman
Engem inkább az lep meg, hogy LaFell még mindig pályán van. Ennyire lent van a depth listán még úgy is hogy Dobsonék nem egészségesek?
több mint 10 éve
Alex Smith bekezd egy sack fumblival. Ez nem vezet nagy money feléulpianusa kezdők egyelőre hmm, igen visszafogottak, írjuk a preseason számlájára és reménykedjünk
😊
több mint 10 éve
Másodszorra bevitte a Bengals vörös zónában. 10-0
több mint 10 éve
Csak a box score-t nézem meg a Colts meccs elejét láttam, de rájöttem, hogy a preseason nem nekem való majd a Boys meccset megnézem, de annyit szeretnék megtudni, hogy Brady miért nem játszik? Szimplán Bajnerolja a meccset, vagy rájöttek Bostonban is arra, hogy kiégett, esetleg más problémája van?Jugheadderogál neki preseasonban pályára lépni :p
több mint 10 éve
Csak a box score-t nézem meg a Colts meccs elejét láttam, de rájöttem, hogy a preseason nem nekem való majd a Boys meccset megnézem, de annyit szeretnék megtudni, hogy Brady miért nem játszik? Szimplán Bajnerolja a meccset, vagy rájöttek Bostonban is arra, hogy kiégett, esetleg más problémája van?Jugheadazt mondta BB hogy a redskins közös edzések miatt nincs szüksége meccsterhelésre
több mint 10 éve
Csak a box score-t nézem meg a Colts meccs elejét láttam, de rájöttem, hogy a preseason nem nekem való majd a Boys meccset megnézem, de annyit szeretnék megtudni, hogy Brady miért nem játszik? Szimplán Bajnerolja a meccset, vagy rájöttek Bostonban is arra, hogy kiégett, esetleg más problémája van?Jugheadvevőt keresnek Malettra. plusz nem hajtod a porschéd földúton..
több mint 10 éve
Alex Smith bekezd egy sack fumblival. Ez nem vezet nagy money felé