NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
Nem az előszezon 3. mérkőzése előtt kéne QB-ért cserélni.
több mint 9 éve
Brrrr. Mularkey a képeenyőn. Távozz tőlem Sátán! T-Mobile egész jó volt péntek hajnalban. Én inkább a Jets/Texans duó valamelyikéből adnék érte draftpicket.Tudod, hogy az előszezonban, amikor Chase Coffman szerez TDt egy meccsen.A Bills úgy is szeret magas draft pickkeket osztogatni
Mennyi lehet az odds, hogy Mettenberger még a Titans játékosa lesz legkésőbb a trade deadline után? 6.50?
iktriad
ozibozi
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Tudod, hogy az előszezonban, amikor Chase Coffman szerez TDt egy meccsen.A tavalyi fantasztikus játéka vagy a Rams B elleni villogása miatt fogja elvinni valaki?
Mennyi lehet az odds, hogy Mettenberger még a Titans játékosa lesz legkésőbb a trade deadline után? 6.50?
iktriad
több mint 9 éve
A Rams is átgondolhatná..Tudod, hogy az előszezonban, amikor Chase Coffman szerez TDt egy meccsen.A Bills úgy is szeret magas draft pickkeket osztogatni
iktriad
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Tudod, hogy az előszezonban, amikor Chase Coffman szerez TDt egy meccsen.A Bills úgy is szeret magas draft pickkeket osztogatni
iktriad
több mint 9 éve
Tudod, hogy az előszezonban*, amikor Chase Coffman szerez TDt egy meccsen.*vagy
iktriad
több mint 9 éve
Tudod, hogy az előszezonban, amikor Chase Coffman szerez TDt egy meccsen.Mennyi lehet az odds, hogy Mettenberger még a Titans játékosa lesz legkésőbb a trade deadline után? 6.50?
több mint 9 éve
Nicks time baby
több mint 9 éve
megvillant a liga legjobb elkapója 😛
több mint 9 éve
Attól tartok hosszú lesz ez a szezon is St. Louisban...Nem. Csak 16 meccs
iktriad
több mint 9 éve
Igazából nem volt jó helyen, neki a mellette lévő TE-vel kellett volna elmennie, aki egyébként teljesen üresen mehetett volna 1st downra. Mariota Wright felé dobta a labdát, de rajta ott volt a corner.Jóhelyen volt legalább és olvasta a játékot. Vagy kurva roszz helyen és ő lepődött meg a legjobban hogy arra megy a labda. Döntse el mindenkiBarron ilyet is tud?elejteni egy ilyen sima picket?
D11
mert Mariota a kezébe beledobta a labdát
Törölt
D11
Szóval eléggé esélyes, hogy az utóbbi verzió a jó.
több mint 9 éve
Attól tartok hosszú lesz ez a szezon is St. Louisban...
több mint 9 éve
Jóhelyen volt legalább és olvasta a játékot. Vagy kurva roszz helyen és ő lepődött meg a legjobban hogy arra megy a labda. Döntse el mindenkiBarron ilyet is tud?elejteni egy ilyen sima picket?
D11
Törölt
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Gyula szerint AP-nek volt egy családi "malőrje"
több mint 9 éve
Barron ilyet is tud?elejteni egy ilyen sima picket?
D11
több mint 9 éve
Barron ilyet is tud?
több mint 9 éve
No. 2 O-line: LT Patrick Miller, LG Andrew Tiller, C Dillon Farrell, RG Ian Silberman, RT Trent Brown. A #no1-t nem találtam meg twitteren XD
több mint 9 éve
De durva, hogy Westbrooks kezett a védőfal közepén Donald mellett.
több mint 9 éve
A Niners offseasonja alapján lehet, hogy azóta visszavonult.Titans meccset nézem én is csak az eredménykövetőben meg twitteren láttam Bowmant. Előbb volt egy 9ers fan hova lett? :--)Randy gregory 14 yardos sacket nyomott Keapen.Milyen kezdőfallal tolja a 49ers?
Bowman meg 2 TFL-t
D11
Törölt
D11
több mint 9 éve
Titans meccset nézem én is csak az eredménykövetőben meg twitteren láttam Bowmant. Előbb volt egy 9ers fan hova lett? :--)Randy gregory 14 yardos sacket nyomott Keapen.Milyen kezdőfallal tolja a 49ers?
Bowman meg 2 TFL-t
D11
Törölt
több mint 9 éve
Randy gregory 14 yardos sacket nyomott Keapen.Milyen kezdőfallal tolja a 49ers?
Bowman meg 2 TFL-t
D11
több mint 9 éve
Randy gregory 14 yardos sacket nyomott Keapen.Bowman meg 2 TFL-t
több mint 9 éve
616 szezon után. Orakpo megOrakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....mi is lemondtunk Favre-ról
iktriad
Kampman5után ment el, abból az utóbbi 3ből kettőn alig volt pályán.
iktriad