NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
16 szezon után. Orakpo meg 5 után ment el, abból az utóbbi 3ből kettőn alig volt pályán.Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....mi is lemondtunk Favre-ról
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....mi is lemondtunk Favre-ról
iktriad
több mint 9 éve
Remélem Mariota olyan lesz, mint tavaly Bortles. Villogott a preseasonban, aztán már nem ment neki annyira a regularban, különben veszélybe kerül a 3. helyünk a divízióban. 😀 Nincs más hátra, le kell igazolni Bajuszéknak JSanyot!Nem irigylem Gurleyt, amikor majd beszáll. Kb az lesz a sorsa, mint Steven Jacksonnak volt ugyanitt, ha nem lesz jön 1 normális QB...Ilyen Rhaney félék mögé mind1 ki àll
iktriad
Höri
több mint 9 éve
megint a töküres elkapónak passzolta oda, de béna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem irigylem Gurleyt, amikor majd beszáll. Kb az lesz a sorsa, mint Steven Jacksonnak volt ugyanitt, ha nem lesz jön 1 normális QB...Ilyen Rhaney félék mögé mind1 ki àll
iktriad
több mint 9 éve
Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....Kinesio viszont van annyi rajta, hogy válls anem is kéne már feltétlen 😀
iktriad
több mint 9 éve
Nem irigylem Gurleyt, amikor majd beszáll. Kb az lesz a sorsa, mint Steven Jacksonnak volt ugyanitt, ha nem lesz jön 1 normális QB...
több mint 9 éve
Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....
több mint 9 éve
Az előszezon alapján eddig azért Chip valahogy úgyfest nem csinált rossz üzleteket.Azért kíváncsi leszek, Bradford végig tudja-e játszani a szezont.
D11
Ennek a cserének szvsz eddig sem Foles volt a nagy kérdése, tíz emberből három szerint franchise QB talán.
több mint 9 éve
Az előszezon alapján eddig azért Chip valahogy úgyfest nem csinált rossz üzleteket.ezt már az üzletek megkötésekor is látni lehetett, ha csak nem úgy alakulnak a sérülések, ez nem is fog másképp festeni
D11
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A hosszabbítást akár azonnal is lemondhatja, és akkor nem felejti el 😊7 nap free trial van, csak ne felejtsd el lemondani a hetedik nap végén, mert automatikusan számláznakbaggioIgen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀CoolearieTelefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra isbaggio
Coolearie
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Aha...Remek, köszi akkor majd ma ránézték, hátha sikerük.7 nap free trial van, csak ne felejtsd el lemondani a hetedik nap végén, mert automatikusan számláznakIgen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie
baggio
Coolearie
baggio
több mint 9 éve
Az előszezon alapján eddig azért Chip valahogy úgyfest nem csinált rossz üzleteket.
több mint 9 éve
7 nap free trial van, csak ne felejtsd el lemondani a hetedik nap végén, mert automatikusan számláznakIgen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie
baggio
Coolearie
---
több mint 9 éve
Szép volt, Foles...
több mint 9 éve
Igen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie
baggio
több mint 9 éve
Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?Viccelsz, anno a Manning tesók reklámot is csináltak erről:
Coolearie
www.youtube.com/watch?v=jn5zytfm9No
több mint 9 éve
Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie
---
több mint 9 éve
Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?
több mint 9 éve
Mondjuk enyhe túlzás, hogy Lau a Rams védelem vezére, szegény idestova két éve baromi gyenge.
több mint 9 éve
Quinn úgy van a sisakbekötőjével, mint Denard volt a cipőfűzőjével a Michiganen. 😀
több mint 9 éve
megint nyomassad csak a run, run, pass-t Whiz, így kell ezt
---