Előszezon 2. hét
több mint 10 éve
16 szezon után. Orakpo meg 5 után ment el, abból az utóbbi 3ből kettőn alig volt pályán.Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....mi is lemondtunk Favre-ról
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....mi is lemondtunk Favre-ról
iktriad
több mint 10 éve
Remélem Mariota olyan lesz, mint tavaly Bortles. Villogott a preseasonban, aztán már nem ment neki annyira a regularban, különben veszélybe kerül a 3. helyünk a divízióban. 😀 Nincs más hátra, le kell igazolni Bajuszéknak JSanyot!Nem irigylem Gurleyt, amikor majd beszáll. Kb az lesz a sorsa, mint Steven Jacksonnak volt ugyanitt, ha nem lesz jön 1 normális QB...Ilyen Rhaney félék mögé mind1 ki àll
iktriad
Höri
több mint 10 éve
megint a töküres elkapónak passzolta oda, de béna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem irigylem Gurleyt, amikor majd beszáll. Kb az lesz a sorsa, mint Steven Jacksonnak volt ugyanitt, ha nem lesz jön 1 normális QB...Ilyen Rhaney félék mögé mind1 ki àll
iktriad
több mint 10 éve
Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....Kinesio viszont van annyi rajta, hogy válls anem is kéne már feltétlen 😀
iktriad
több mint 10 éve
Nem irigylem Gurleyt, amikor majd beszáll. Kb az lesz a sorsa, mint Steven Jacksonnak volt ugyanitt, ha nem lesz jön 1 normális QB...
több mint 10 éve
Orakpo, mint a Redskins legendája?.... Ha az lenne, nem mondtak volna róla le olyan könnyen Ricsi....
több mint 10 éve
Az előszezon alapján eddig azért Chip valahogy úgyfest nem csinált rossz üzleteket.Azért kíváncsi leszek, Bradford végig tudja-e játszani a szezont.
D11
Ennek a cserének szvsz eddig sem Foles volt a nagy kérdése, tíz emberből három szerint franchise QB talán.
több mint 10 éve
Az előszezon alapján eddig azért Chip valahogy úgyfest nem csinált rossz üzleteket.ezt már az üzletek megkötésekor is látni lehetett, ha csak nem úgy alakulnak a sérülések, ez nem is fog másképp festeni
D11

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A hosszabbítást akár azonnal is lemondhatja, és akkor nem felejti el 😊7 nap free trial van, csak ne felejtsd el lemondani a hetedik nap végén, mert automatikusan számláznakbaggioIgen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀CoolearieTelefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra isbaggio
Coolearie

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Aha...Remek, köszi akkor majd ma ránézték, hátha sikerük.7 nap free trial van, csak ne felejtsd el lemondani a hetedik nap végén, mert automatikusan számláznakIgen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie
baggio
Coolearie
baggio
több mint 10 éve
Az előszezon alapján eddig azért Chip valahogy úgyfest nem csinált rossz üzleteket.
több mint 10 éve
7 nap free trial van, csak ne felejtsd el lemondani a hetedik nap végén, mert automatikusan számláznakIgen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie
baggio
Coolearie

---
több mint 10 éve
Szép volt, Foles...
több mint 10 éve
Igen azt tudom de nem vagyok regisztrálva, meg most nem is akarom venni erre az egy meccsre. 😀Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie
baggio
több mint 10 éve
Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?Viccelsz, anno a Manning tesók reklámot is csináltak erről:
Coolearie
www.youtube.com/watch?v=jn5zytfm9No
több mint 10 éve
Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?ja, van nfl game pass alkalmazás mobilra is
Coolearie

---
több mint 10 éve
Telefonról szerintetek tudom nézni a Niners meccset valahogy?
több mint 10 éve
Mondjuk enyhe túlzás, hogy Lau a Rams védelem vezére, szegény idestova két éve baromi gyenge.
több mint 10 éve
Quinn úgy van a sisakbekötőjével, mint Denard volt a cipőfűzőjével a Michiganen. 😀
több mint 10 éve
megint nyomassad csak a run, run, pass-t Whiz, így kell ezt

---