Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Lehet hogy addig várnak amíg kapnak valami egyértelmű infót, hogy milyen az állapota, és annak függvényében döntenek a folytatásról.Nem ez a jó nézőpont.ez igaz, de a liga a pénzről szól.Remélem nem. Semmi sportértéke jelenleg, elnézve a játékosokat. Ha nincs ott fejben a többség csak további sérüléseket indukálna.Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.tovább fog menni, sztem nem az első és nem is utolsó ilyen eset sajnos. kapnak most 15 percet összeszedni magukat aztán megy tovább
Épeszű edző, játékos, sportoló nem tud így egy meccsre fókuszálni.
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
laoce
korábban idén pont cinciben, tua fetrengett oké őt nem kellett élesztgetni, de a képek ahogy begörcsölt a keze és se kép se hang körbejárták a világot, a meccs ment tovább. ha visszagondolok a több mint 20 évre h követem az nfl-t plusz még hozzáveszem a historikus meccseket amiket visszanéztem nem emlékszem sérülés miatt elmaradt meccsre.
nem azt mondom h ez helyes, de ez lesz sztem itt is. kapnak egy kis időt, kijönnek és megy tovább
Kúrfürst briareos
Ha a csapattárs sérült, de ellátják, az feldolgozható.
De ha ott a bizonytalanság, és élet-halál közt lebeg, akkor ki tud fejben ott lenni a meccsen?
Én biztos nem tudnék.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Vobox
635
Szerintem megvárják jön e hír,hogy stabil az állapota és akkor folytatják
több mint 1 éve
My cardiac nurse wife says this is a very encouraging, potentially miraculous development. 🙏🏽🙏🏽 https://t.co/D3OJPf1imX
— EJ Smith (@EJSmith94) January 3, 2023
több mint 1 éve
Még többen fogják nézni a gladiátorokat a Colosseumban.
Nem véletlen hogy a szeretet ünnepén több mint 5X annyian nézték a tét nélküli csonttörést mint a szép kosár hárompontosokat’
ozibozi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nhm
1 254
Arról beszélnek, h ők sem láttak még ehhez hasonlót...Nyilván senki sem akar... Mint FehérMiki esete... 😕
Sztem most döntik el mi legyen. Logikus döntés lenne, ha nem játszanának...
több mint 1 éve
I’m told Damar Hamlin has a pulse, but is not breathing on his own. He is being transported to UC.
— Joe Danneman (@FOX19Joe) January 3, 2023
Needed AED and CPR on the field.
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Még többen fogják nézni a gladiátorokat a Colosseumban.Nem véletlen hogy a szeretet ünnepén több mint 5X annyian nézték a tét nélküli csonttörést mint a szép kosár hárompontosokat’
több mint 1 éve
Nem ez a jó nézőpont.ez igaz, de a liga a pénzről szól.Remélem nem. Semmi sportértéke jelenleg, elnézve a játékosokat. Ha nincs ott fejben a többség csak további sérüléseket indukálna.Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.tovább fog menni, sztem nem az első és nem is utolsó ilyen eset sajnos. kapnak most 15 percet összeszedni magukat aztán megy tovább
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
laoce
korábban idén pont cinciben, tua fetrengett oké őt nem kellett élesztgetni, de a képek ahogy begörcsölt a keze és se kép se hang körbejárták a világot, a meccs ment tovább. ha visszagondolok a több mint 20 évre h követem az nfl-t plusz még hozzáveszem a historikus meccseket amiket visszanéztem nem emlékszem sérülés miatt elmaradt meccsre.
nem azt mondom h ez helyes, de ez lesz sztem itt is. kapnak egy kis időt, kijönnek és megy tovább
Kúrfürst briareos
Ha a csapattárs sérült, de ellátják, az feldolgozható.
De ha ott a bizonytalanság, és élet-halál közt lebeg, akkor ki tud fejben ott lenni a meccsen?
Én biztos nem tudnék.
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Emiatt is menni kell tovább.Nagyon meg lennék lepve, ha nem folytatódna.Amennyiben mégsem folytatják, akkor mik a lehetőségek? Ha pl a 8. fordulóban történt volna, egyszerűen átteszik pár hét múlva keddre. De így a szezon végén?
Egy ilyen meccs teljes elhalasztása szerintem csak haláleset miatt történne meg, de remélem ilyenre sosem kerül sor!
"The show must go on."
FunHun
SirPub
Szezon közben bye week beáldozásával ez még akár halasztható is lenne, de itt már nincs mozgástér.
több mint 1 éve
ez igaz, de a liga a pénzről szól.Remélem nem. Semmi sportértéke jelenleg, elnézve a játékosokat. Ha nincs ott fejben a többség csak további sérüléseket indukálna.Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.tovább fog menni, sztem nem az első és nem is utolsó ilyen eset sajnos. kapnak most 15 percet összeszedni magukat aztán megy tovább
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
laoce
több mint 1 éve
KeyG
9 497
A nézők még nem mennek el a stadionból, úgy gondolom hírekre várnak Hamlin állapotáról azért ideiglenes jelenleg.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Durva Valamit lehet tudni az állapotáról, Vagy egyelőre semmi konkrét ?
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Nagyon meg lennék lepve, ha nem folytatódna.Amennyiben mégsem folytatják, akkor mik a lehetőségek? Ha pl a 8. fordulóban történt volna, egyszerűen átteszik pár hét múlva keddre. De így a szezon végén?
Egy ilyen meccs teljes elhalasztása szerintem csak haláleset miatt történne meg, de remélem ilyenre sosem kerül sor!
"The show must go on."
FunHun
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Lehet, de nem lenne szabad.Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.tovább fog menni, sztem nem az első és nem is utolsó ilyen eset sajnos. kapnak most 15 percet összeszedni magukat aztán megy tovább
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Mint amikor gyerekként fociztunk és az egyik srácnak eltört a lába, valahogy senkinek se volt kedve tovább játszani. Mondjuk úgy erősen megváltoztak a prioritások.
Biztos, hogy Hamlin nincs magánál, eszméleténél, így nem lehet egy lófasz focimeccsre koncentrálni egy csapattársnak sem.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Hát én még ilyet nem láttam...Én nem is akarok
Mentő, cpr, meg felfüggesztik a meccset...
nhm
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nem olyan rég egy másik sportban hasonlót láthattunk (Eriksen), mégis folytatták. Bár ott azt mondtam, hogy halasszák el a meccset, hasonló arckifejezések voltak, mint itt.Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.Teljes mértékben egyetértek. Ha minket szurkolóként/tévénézőként ver folyamatosan a víz, a pályán lévő játékosok lelkiállapotáról mit lehet elmondani?
Őszentsége Sobri Jóska
Jelen pillanatban nem azon kell gondolkodni, hogy folytassák-e a meccset...
Hungarian Bill
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Nagyon meg lennék lepve, ha nem folytatódna.Egy ilyen meccs teljes elhalasztása szerintem csak haláleset miatt történne meg, de remélem ilyenre sosem kerül sor!
"The show must go on."
több mint 1 éve
Hungarian Bill
1 539
Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.Teljes mértékben egyetértek. Ha minket szurkolóként/tévénézőként ver folyamatosan a víz, a pályán lévő játékosok lelkiállapotáról mit lehet elmondani?
Őszentsége Sobri Jóska
Jelen pillanatban nem azon kell gondolkodni, hogy folytassák-e a meccset...
több mint 1 éve
Remélem nem. Semmi sportértéke jelenleg, elnézve a játékosokat. Ha nincs ott fejben a többség csak további sérüléseket indukálna.Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.tovább fog menni, sztem nem az első és nem is utolsó ilyen eset sajnos. kapnak most 15 percet összeszedni magukat aztán megy tovább
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.tovább fog menni, sztem nem az első és nem is utolsó ilyen eset sajnos. kapnak most 15 percet összeszedni magukat aztán megy tovább
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
KeyG
9 497
Bármi is törtent Hamlinnel (szerintem leállt a szíve), ezt itt és most nem lenne szabad folytatni.Én is így gondolom, csak nem mertem leírni.
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers