Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Most kezdődik a hülyeség..... Hawks pontok, 49ers sérültek.... Gould bazdmeg!!!!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Lehet itt jósolgatni a SB győztes kilétét illetően, de én meg azt mondom, hogy nem a jelenlegi legjobb 3 mérleggel rendelkező csapat valamelyike lesz a győztes 😀
több mint 1 éve
Platypus
294
Robbienak idén a Hawks ellen nem megy 😕
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Direkt odaírtam, hogy TÉNYLEGESEN, hogy igen, most már kb egyértelmű 😊Szerintem ténylegesen most lett vége a meccsnek. Itt ebből a driveból TD-t kellett volna.Ember! Nem volt a meccs alatt egy pillanat, amikor kinézett nekünk az esély arra, hogy meccsben legyünk.
shagi0206
akdestroyer
Csodákat láttunk már
több mint 1 éve
roppihe
244
Ha most itt lenne velünk Garoppolo akkor biztos lennék benne, hogy most hozná vissza a meccsbe a seattle-t😃😃az baj hogy kinèzem belőle
Tarsi
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Szerintem ténylegesen most lett vége a meccsnek. Itt ebből a driveból TD-t kellett volna.Ember! Nem volt a meccs alatt egy pillanat, amikor kinézett nekünk az esély arra, hogy meccsben legyünk.
shagi0206
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Ha most itt lenne velünk Garoppolo akkor biztos lennék benne, hogy most hozná vissza a meccsbe a seattle-t
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Szerintem ténylegesen most lett vége a meccsnek. Itt ebből a driveból TD-t kellett volna.
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Azon gondolkozok azóta is, hogy Jody Allen 6-21-nél minek tapsol?A Caroll challenge.-nek!
Mit lát amit mi nem?
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Azon gondolkozok azóta is, hogy Jody Allen 6-21-nél minek tapsol?Mit lát amit mi nem?
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Azért adnám, ha Walker futna 1 TD-t. Akár onnan, ahol most vannak, az lenne a legjobb.
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Na!Na, ebben versenyezhetünk! 😀)
Emberek!
Az első sikeres Carroll challenge lesz ez 1962 óta!
Hol a pezsgő bazdmeeeg??!!
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Kérdezzétek Bazzanit, talán ő.Naná, sirhatunk együtt.... én meg sajnos nem làttam sf 49 ers sb. győzelmet mióta mo.-on lehet nézni az nfl.-t! 😕Én se láttam még sosem Cards SB győzelmet 😀
Tapsi Hapsi
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Én se láttam még sosem Cards SB győzelmet 😀Naná, sirhatunk együtt.... én meg sajnos nem làttam sf 49 ers sb. győzelmet mióta mo.-on lehet nézni az nfl.-t! 😕Nekem meg tudod mi tetszik?Tetszik eddig Purdy játéka, higgadt, nem akar hősködni. Persze van egy-egy rosszabb dobás, de nagyrészt odateszi amit kell és nem csak az előre felrajzoltakat, elég jól lát a pályán.Nekem meg a futàs közbeni pumpàlàsai és dobásai tetszenek. Meg amikor van 3-4 mp-e akkor tuti hosszú passz lesz... Lehet úgy van mint Kap, aki a bowlon jött rà hol is van... aztàn elkezdett jàtszani...
Tarsi
Tapsi Hapsi
Ő.
Mert a csapatom sok örömöt nem okoz ma | sem | .
akdestroyer
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Na!Emberek!
Az első sikeres Carroll challenge lesz ez 1962 óta!
Hol a pezsgő bazdmeeeg??!!
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Naná, sirhatunk együtt.... én meg sajnos nem làttam sf 49 ers sb. győzelmet mióta mo.-on lehet nézni az nfl.-t! 😕Nekem meg tudod mi tetszik?Tetszik eddig Purdy játéka, higgadt, nem akar hősködni. Persze van egy-egy rosszabb dobás, de nagyrészt odateszi amit kell és nem csak az előre felrajzoltakat, elég jól lát a pályán.Nekem meg a futàs közbeni pumpàlàsai és dobásai tetszenek. Meg amikor van 3-4 mp-e akkor tuti hosszú passz lesz... Lehet úgy van mint Kap, aki a bowlon jött rà hol is van... aztàn elkezdett jàtszani...
Tarsi
Tapsi Hapsi
Ő.
akdestroyer
több mint 1 éve
Platypus
294
3rd down Jennings!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Sanyi elkezdett segíteni a hawks.-nak!megadja az esélyt egy kis izgalomnak, na.
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Nekem meg tudod mi tetszik?Tetszik eddig Purdy játéka, higgadt, nem akar hősködni. Persze van egy-egy rosszabb dobás, de nagyrészt odateszi amit kell és nem csak az előre felrajzoltakat, elég jól lát a pályán.Nekem meg a futàs közbeni pumpàlàsai és dobásai tetszenek. Meg amikor van 3-4 mp-e akkor tuti hosszú passz lesz... Lehet úgy van mint Kap, aki a bowlon jött rà hol is van... aztàn elkezdett jàtszani...
Tarsi
Tapsi Hapsi
Ő.
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Tetszik eddig Purdy játéka, higgadt, nem akar hősködni. Persze van egy-egy rosszabb dobás, de nagyrészt odateszi amit kell és nem csak az előre felrajzoltakat, elég jól lát a pályán.Nekem meg a futàs közbeni pumpàlàsai és dobásai tetszenek. Meg amikor van 3-4 mp-e akkor tuti hosszú passz lesz... Lehet úgy van mint Kap, aki a bowlon jött rà hol is van... aztàn elkezdett jàtszani...
Tarsi
több mint 1 éve
roppihe
244
Tetszik eddig Purdy játéka, higgadt, nem akar hősködni. Persze van egy-egy rosszabb dobás, de nagyrészt odateszi amit kell és nem csak az előre felrajzoltakat, elég jól lát a pályán.Adom!Èn kifejezetten èlvezem nèzni.Jimmynèl pontosan lehetett tudni mi fog törtènni,Purdyba viszont bàrmi lehet alig vàrom hogy mit fog csinàlni.Jobb modellező az tuti plusz ösztöne is van.
Tarsi
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Tetszik eddig Purdy játéka, higgadt, nem akar hősködni. Persze van egy-egy rosszabb dobás, de nagyrészt odateszi amit kell és nem csak az előre felrajzoltakat, elég jól lát a pályán.