Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Azért ezt a zászlót megköszönheti a Hawks...Egyszerűen a szabály szar, azon kell változtatni. A mai szabályok szerint ez dobható, bár undorítónak tartom, hogy ez szabálytalannak számít.
Platypus
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
ez azért egy elég könnyen bedobott zászló volt...
több mint 1 éve
roppihe
244
Ebbe most mi a t*köm volt sàrga?
több mint 1 éve
Platypus
294
Azért ezt a zászlót megköszönheti a Hawks...
több mint 1 éve
kennyke04
42
Ha mi futunk 1-2y jobb esetben, ha CMC belefut egy 16fős embertömegbe is minimum 6y... Lehet nem erőltetném, inkább plussz blokkoló vagy 3TE felállásra szavaznék.+Egy két trükkös játékot el tudnék képzelni, mert egy sima check downt passra is 6 Friscos temeti be az áldozatunkat, de ha visszapöttyintené Genonak, vagy valami közeli célpontnak... Nem elég erős az ellenfél, még ki is segítjük őket...
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Dettó! De nekem ez munkaköri kötelezettség, elvégre Frisco szurkoló vagyok! 😉Na halló!Van. Azzal a különbséggel, hogy le se feküdtem. Már csak egy kib.ott működő streamet szeretnék találni.
Van olyan állat még rajtam kívűl, aki felkelt 2-kor azért, hogy élőben nézze meg, ahogy 200 yardot csinálnak rajtunk, csak outside zone futásokkal?
akdestroyer
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
KeyG
9 499
Hát ez Jamal Adams féle mozdulat volt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
A védelmünk hozza amit szokott, a offenz viszont kissé rozsásan mozog még....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Közben már összejött, de azért köszönöm!nflstreams.me/san-francisco-49ers-streamNa halló!Van. Azzal a különbséggel, hogy le se feküdtem. Már csak egy kib.ott működő streamet szeretnék találni.
Van olyan állat még rajtam kívűl, aki felkelt 2-kor azért, hogy élőben nézze meg, ahogy 200 yardot csinálnak rajtunk, csak outside zone futásokkal?
akdestroyer
nagylaza, főpohárnok
Tarsi
több mint 1 éve
Platypus
294
Na, ideje volt egy kis Hufanga-shownak az előző csendes meccsek után
több mint 1 éve
roppihe
244
Jò reggelt
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
nflstreams.me/san-francisco-49ers-streamNa halló!Van. Azzal a különbséggel, hogy le se feküdtem. Már csak egy kib.ott működő streamet szeretnék találni.
akdestroyer
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ennek csúnya vége lesz, ha a SEA D így folytatja.
több mint 1 éve
Na halló!Van. Azzal a különbséggel, hogy le se feküdtem. Már csak egy kib.ott működő streamet szeretnék találni.
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Na halló!Van olyan állat még rajtam kívűl, aki felkelt 2-kor azért, hogy élőben nézze meg, ahogy 200 yardot csinálnak rajtunk, csak outside zone futásokkal?
több mint 1 éve
Sokkal nem lettem okosabb a mai meccs után sem az O-val kapcsolatban, de legalább megvan a W...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
southmiki
654
Hát igen 1-2passz meccseken úgy hogy tavaly Henry Mac Jones kedvenc célpontja volt, Smith meg ilyen tipikus 2 számú Te, akit ( akiket) Hernandez óta nem tudunk használni de legaláb méregdrága 😊Ma mondjuk pont próbáltuk.És akkor a TE játékokat mikor kezdjük el használni.Play action passzunk amúgy volt már ma, mert én nem emlékszem rá...Szokás szerint csak az 1. negyedben.
Castleai01
Teljesen érthetetlen ez a tendencia.
Most legalább az elsőre futás koncepciótól időnként el tudunk lépni
FunHun
southmiki
Henry eddig 70 yard!
Jonnou Smith sajna ma sem sikerül bevonni még screen játékok esetén sem
FunHun