NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 536
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
1 hónapja
pecsi92
505
Narveson ezzel a field goallal bebiztosította magát a PO-ra
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Wicks nélkül is 10 ember felé ment passz, az kurva jó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
JL játéka több, mint biztató. Ha nem jön össze a felrajzolt play, akkor is képes improvizálni és jó döntéseket hozni. Nem volt ez mindig így.
1 hónapja
Indubitably
454
Ez a meccs megvan, jövő hétre meg jó lesz a fal akárki játszik akármilyen poziban.
I... don't care... John.
1 hónapja
nem lenne jó ha Myers kiesne
1 hónapja
Nálunk a TE a FB.
1 hónapja
Kampman
28 297
Ez a free play a legszebb rodgersi hagyományokat idézte megBár a nagy sietségben illegal formation is volt
1 hónapja
Na mondjuk ez a semmi kategória.Már nem akartam mondani...
Tactful Cactus
1 hónapja
Na mondjuk ez a semmi kategória.érthetetlen. Értem hogy eltalálta a fejét, de akkor is.
Tactful Cactus
1 hónapja
Na mondjuk ez a semmi kategória.pontosan, ez nudli volt
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Love mit művel?🙂 Gyönyörű!
1 hónapja
SBL
2 213
Matt, Te vagy az?😊na ez már jó, csak csináljunk belőle valamitAz óra lepörgetése pl jó irány
Gergőbácsi
zacknorb
1 hónapja
aztrohadt ez a Williams gyerek nem viccelfelmérte az ütőtávot, pontosan célzott, gyors ütéssel nyert
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Pont írni akartam, hogy az up tempo offense ellen nem vagyunk sehol, erre tessék.. 😊elég szar látni hogy a falemberek nem is helyezik magukat start állásba és már jön a snap. kegyetlen.
James007
1 hónapja
na ez már jó, csak csináljunk belőle valamitAz óra lepörgetése pl jó irány
Gergőbácsi
1 hónapja
James007
1 854
Pont írni akartam, hogy az up tempo offense ellen nem vagyunk sehol, erre tessék.. 😊
1 hónapja
na ez már jó, csak csináljunk belőle valamit
1 hónapja
aztrohadt ez a Williams gyerek nem viccel
1 hónapja
Rubens
830
Ezt a Narvesont addig kéne elfelejteni, míg nincs akkora tétje. Nem kéne így a PO-ba menniEz alapszakaszban is simán elfogadhatatlan...
pecsi92
1 hónapja
Kampman
28 297
Ezt a Narvesont addig kéne elfelejteni, míg nincs akkora tétje. Nem kéne így a PO-ba menniTekintve, hogy az utolsó 2 playoff kiesésünkben elég jelentős szerepet játszott az ST, nem értem, hogy ezt hogy nem sikerült évek alatt sem megoldani.
pecsi92