NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
több mint 1 éve
Narveson ezzel a field goallal bebiztosította magát a PO-ra
több mint 1 éve
Wicks nélkül is 10 ember felé ment passz, az kurva jó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
JL játéka több, mint biztató. Ha nem jön össze a felrajzolt play, akkor is képes improvizálni és jó döntéseket hozni. Nem volt ez mindig így.
több mint 1 éve
Ez a meccs megvan, jövő hétre meg jó lesz a fal akárki játszik akármilyen poziban.
I... don't care... John.
több mint 1 éve
nem lenne jó ha Myers kiesne
több mint 1 éve
Nálunk a TE a FB.
több mint 1 éve
Ez a free play a legszebb rodgersi hagyományokat idézte megBár a nagy sietségben illegal formation is volt
több mint 1 éve
Ebben azért nem lehet utolérni Rodgerst.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Na mondjuk ez a semmi kategória.Már nem akartam mondani...
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Na mondjuk ez a semmi kategória.érthetetlen. Értem hogy eltalálta a fejét, de akkor is.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Na mondjuk ez a semmi kategória.pontosan, ez nudli volt
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Love mit művel?🙂 Gyönyörű!
több mint 1 éve
Matt, Te vagy az?😊na ez már jó, csak csináljunk belőle valamitAz óra lepörgetése pl jó irány
Gergőbácsi
zacknorb
több mint 1 éve
aztrohadt ez a Williams gyerek nem viccelfelmérte az ütőtávot, pontosan célzott, gyors ütéssel nyert
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Pont írni akartam, hogy az up tempo offense ellen nem vagyunk sehol, erre tessék.. 😊elég szar látni hogy a falemberek nem is helyezik magukat start állásba és már jön a snap. kegyetlen.
James007
több mint 1 éve
na ez már jó, csak csináljunk belőle valamitAz óra lepörgetése pl jó irány
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pont írni akartam, hogy az up tempo offense ellen nem vagyunk sehol, erre tessék.. 😊
több mint 1 éve
na ez már jó, csak csináljunk belőle valamit
több mint 1 éve
aztrohadt ez a Williams gyerek nem viccel
több mint 1 éve
Ezt a Narvesont addig kéne elfelejteni, míg nincs akkora tétje. Nem kéne így a PO-ba menniEz alapszakaszban is simán elfogadhatatlan...
pecsi92
több mint 1 éve
Ezt a Narvesont addig kéne elfelejteni, míg nincs akkora tétje. Nem kéne így a PO-ba menniTekintve, hogy az utolsó 2 playoff kiesésünkben elég jelentős szerepet játszott az ST, nem értem, hogy ezt hogy nem sikerült évek alatt sem megoldani.
pecsi92