NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
1 hónapja
Ilyen nincs!🙂🙂🙂
1 hónapja
Mekkora, Doubs
1 hónapja
Ennyiit még Rodgers idejében se kaptunk, amúgy jogosak.Hát... Ez kissé könnyű kézzel bedobott sárga volt.
Tactful Cactus
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ennyiit még Rodgers idejében se kaptunk, amúgy jogosak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Sims beindult.
1 hónapja
Tintás Barnes még mindig jó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Barnes is elfért volna nálunk. Kedveltem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Love eddig kb. tökéleteset produkál, és ami külön jó, hogy semmi jelét nem látom a sérülésének.
1 hónapja
Kampman
28 297
Kisütött a nap
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Én még elnézném a támadásunkat.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
feel the sunshineWicks már nem tér vissza, fasza
1 hónapja
A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)
1 hónapja
SBL
2 213
Akkor most kérjük a másik arcot mint, ami múlt héten vol! Légy szi'!Batmanből 2arc hozzánk képest kutyafasza.Ez nem az a Cards, aki lenyomta múlt héten az Frisco-t?Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Szar az ellenfél...
SBL
Gr3g0r
SBL
shagi0206
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
1st down-ra gondoltam, de más lett belőle.Szerintem megcsinálják.Szerintem is. Mit?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Szerintem megcsinálják.Szerintem is. Mit?
Tactful Cactus
1 hónapja
Bünteti magát a Cards, szépen.
1 hónapja
Nem jó ez így.Úgy nézem, nem lesz sétagalopp a meccs.
Kampman
1 hónapja
na ez már a jól ismert Def