NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
1 hónapja
SBL
2 213
Azt már láttam. Sajnos.Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Azóta beesett egy Cards TD
SBL
Tactful Cactus
1 hónapja
Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Már nem...
SBL
1 hónapja
Gr3g0r
37
Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Szar az ellenfél...
SBL
"So be who you are, just understand I'm looking for f----- killers."
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Azóta beesett egy Cards TD
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
SBL
2 213
Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?
1 hónapja
Nem tudom, mi történt a csapattal, de mindenki extázisban pörög, mintha már a PO-ban járnánk.
1 hónapja
Mennyire más a meccs, amikor nem ránk öntik a sárga zászlókat.
1 hónapja
Kampman
28 295
Ebből látszik, hogy valami nagyon nincs rendben, természetfeletti dolgok zajlanak.És 1 playbőlFelhívnám a figyelmet a sikeres XP-re.
zacknorb
Tactful Cactus
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
És 1 playbőlFelhívnám a figyelmet a sikeres XP-re.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Jézus!!! Csak egyetlen apró kérésem van: ha lehet, kivételesen most ne próbáljunk meg ráülni az eredményre.Még a félidőben se.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Jézus!!! Csak egyetlen apró kérésem van: ha lehet, kivételesen most ne próbáljunk meg ráülni az eredményre.
1 hónapja
Nosztalgia, remélem később, a szezon vége felé is lesz ilyen, több is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
És 1 playből
1 hónapja
legközelebb jó lesz a fair catchVagy csak Nixon hordja vissza😃
gamerkr
1 hónapja
Nem kéne kísérteni a sorsot.
1 hónapja
A Dallas megint segít nekünk 😅
1 hónapja
legközelebb jó lesz a fair catch
1 hónapja
nando89
3 894
Csak szét csapatjuk Reedet
1 hónapja
Megússzuk, vagy ST-t megszivatja a Fradista Pappoe tesója?
1 hónapja
shagi0206
10 922
0-ák vagyunk, de még MHJ is megsérül, kb mint a sárgaláz a lepratelepre.
1 hónapja
ez gyönyörű rpo olvasás volt