NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 540
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Majd a D lehűti a kedélyeket. A kérdés, hogy kiét.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
a nyomás miatti áthívás jó volt, a végrehajtás már kevésbé
1 hónapja
Rubens
830
2 remek passz volt...
1 hónapja
nando89
3 894
a jó kezdés adott ..
1 hónapja
Jó estét, go Pack go
1 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
ezzel a jacobs elsőre középre fútás megbassza az idegeimet
1 hónapja
régi sebeket kéretik nem bántani 😛Kár, hogy nem a PO-ban játszunk. Ott mindig kiszopjátok TO-ban 😀Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
1 hónapja
máris a bírók
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
El se jutnátok addig.Kár, hogy nem a PO-ban játszunk. Ott mindig kiszopjátok TO-ban 😀Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
shagi0206
10 922
Kár, hogy nem a PO-ban játszunk. Ott mindig kiszopjátok TO-ban 😀Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
1 hónapja
shagi0206
10 922
Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.www.streameast.gd/game/nfl/81366021/1
Tactful Cactus
eddig még ez is jó, de már kezdhetnének
1 hónapja
Ha ez valamiért behalna:Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.www.streameast.gd/game/nfl/81366021/1
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
reddit1.nflbite.com/nfl/live/arizona-cardinals-at-green-bay-packers-live-stream
1 hónapja
Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.www.streameast.gd/game/nfl/81366021/1
Tactful Cactus
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!Meglátjuk milyen lesz a leosztás.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Kampman
28 298
esik az eső
1 hónapja
Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!
1 hónapja
Go Pack!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Sándor és Krisztián is beöltözik!Jó estét, hajrá Packers!
1 hónapja
19:00