NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
több mint 1 éve
Majd a D lehűti a kedélyeket. A kérdés, hogy kiét.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
a nyomás miatti áthívás jó volt, a végrehajtás már kevésbé
több mint 1 éve
2 remek passz volt...
több mint 1 éve
a jó kezdés adott ..
több mint 1 éve
Jó estét, go Pack go
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ezzel a jacobs elsőre középre fútás megbassza az idegeimet
több mint 1 éve
régi sebeket kéretik nem bántani 😛Kár, hogy nem a PO-ban játszunk. Ott mindig kiszopjátok TO-ban 😀Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
több mint 1 éve
máris a bírók
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
El se jutnátok addig.Kár, hogy nem a PO-ban játszunk. Ott mindig kiszopjátok TO-ban 😀Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kár, hogy nem a PO-ban játszunk. Ott mindig kiszopjátok TO-ban 😀Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jó, egyezzünk ki egy szoros Packers W-ben.🙂Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
több mint 1 éve
Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!adok én nektek. Remélem fulladásig tömjük le a torkotokon a sajtot 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.www.streameast.gd/game/nfl/81366021/1
Tactful Cactus
eddig még ez is jó, de már kezdhetnének
több mint 1 éve
Ha ez valamiért behalna:Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.www.streameast.gd/game/nfl/81366021/1
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
reddit1.nflbite.com/nfl/live/arizona-cardinals-at-green-bay-packers-live-stream
több mint 1 éve
Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.www.streameast.gd/game/nfl/81366021/1
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ha valakinek van működő linkje megköszönöm.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!Meglátjuk milyen lesz a leosztás.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Le kell törni a Cards szárnyait! (Jujjj...🙂) Go Pack Go!
több mint 1 éve
Go Pack!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Sándor és Krisztián is beöltözik!Jó estét, hajrá Packers!
több mint 1 éve
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!