NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
több mint 1 éve
Ezt a Narvesont addig kéne elfelejteni, míg nincs akkora tétje. Nem kéne így a PO-ba menni
több mint 1 éve
Továbbra is kicker problémánk van, 40+ távolságból teljesen esetleges
több mint 1 éve
nem szereti a mezszámával megegyező hosszúságú rúgásokat. Mást nem tudok elképzelni.nem cizellálnám ennyire, simán szar
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
egy nyamvadt FG is megtette volnaNa most kell(ene) a meccset lerendezniÚgy érted lefújni?
Gergőbácsi
SBL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
nem szereti a mezszámával megegyező hosszúságú rúgásokat. Mást nem tudok elképzelni.
több mint 1 éve
Legalább skandináv lottóraKérnél számomra egy lottó ötöst?A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
SBL
több mint 1 éve
Aki hiányoltam a kicker szenvedést, tessék
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kihagyjuk a FG-t szerintem, 6-os lottó érdekel?Kérnél számomra egy lottó ötöst?A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
a picsába
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Az a baj ezt a pre-snap mozgás után én is olvastam, hogy screen passz Reednek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ennyi 1. és 2. kör után a védelembe jöhetett végre egy első körös DC.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Na most kell(ene) a meccset lerendezni
több mint 1 éve
Kérnél számomra egy lottó ötöst?A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ennyiit még Rodgers idejében se kaptunk, amúgy jogosak.Hát... Ez kissé könnyű kézzel bedobott sárga volt.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Murphy botingot basszák már ki innen, ezt a 89 éves nagyanyám is levédekezi.Kellett ahhoz, hogy ebből TD legyen, az kétségtelen.
shagi0206
több mint 1 éve
azta kurva, ebből 3X 3 int Love-nálmármint hogy int worthy dobások voltak? nem értem
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Rómeó, Rómeó, miért vagy te, Doubs?!🙂
több mint 1 éve
i have zero Doubs it's DoubsValamit megéreztem a meccs előtt, mert padon csücsül fantasyben 😀
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Murphy botingot basszák már ki innen, ezt a 89 éves nagyanyám is levédekezi.
több mint 1 éve
Doubs durva arc, simán serial killer lenne ha nem focizna
I... don't care... John.
több mint 1 éve
Ez milyen dobás volt, vazze!!!
több mint 1 éve
i have zero Doubs it's Doubs