Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
szabályosan kiütötték a labdavivő játékost, aki az eszméletét előbb vesztette el, mint a labdát, na ne fumblizzunk már...Ez önmagában nem mentő körülmény, sok ilyen fumbli volt már a történelemben - pseudo Saints fanként még emlékezhetsz is egy különösen fájóra.
baggio
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
vidimate
149
Ha tovább is jutunk, Monty es Nelson nélkül ritka szar lesz, mert mindkettő súlyosnak tűnt azért.
több mint 7 éve
mert már belefújtak az előrehaladásba, ergo megállt a play akkor hiába esett ki a laszti. ez volt a 2011-12 NFCCG-ben is a 9ers-Giants meccsen. ott is fumblizott JAcobs(?) de közölték a bírok hogy hja már fújtunk
több mint 7 éve
szabályosan kiütötték a labdavivő játékost, aki az eszméletét előbb vesztette el, mint a labdát, na ne fumblizzunk már...És? Attól még fumbli.
baggio
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
szabályosan kiütötték a labdavivő játékost, aki az eszméletét előbb vesztette el, mint a labdát, na ne fumblizzunk már...Szándékosan, nyilván. Akkor soha nem lehessen fumble/int, amikor véletlen kiütik a játékost?
baggio
több mint 7 éve
Kb a futójátékok 70%-át meg lehetne állítani forward progress vége miatt ezzel az erővel, mégis hagyják a bírók, itt meg ezzel a dumával nem adják meg a fumblet.persze, röhejes ítélet volt
PEEtör
több mint 7 éve
Okok, k.va halkan nézem, nem láttam-hallottam.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Challenge zászló hun van ilyenkor?Ha játék megállítás volt azt nem tudják challengelni,vagy rosszul tudom?
peach
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Kb a futójátékok 70%-át meg lehetne állítani forward progress vége miatt ezzel az erővel, mégis hagyják a bírók, itt meg ezzel a dumával nem adják meg a fumblet.
több mint 7 éve
Challenge zászló hun van ilyenkor?ahol a helye(erre nem lehet dobni)
peach
több mint 7 éve
Challenge zászló hun van ilyenkor?mivel bírók állították meg a játékot azt nem lehet csellendzselni
peach
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Challenge zászló hun van ilyenkor?Nelson magával vitte bosszúból
peach
több mint 7 éve
Challenge zászló hun van ilyenkor?nem challengelhető így, épp ez a kibaszás
peach
több mint 7 éve
szabályosan kiütötték a labdavivő játékost, aki az eszméletét előbb vesztette el, mint a labdát, na ne fumblizzunk már...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
vidimate
149
szepen letette a labdát😀
több mint 7 éve
Az utolsó esélyt vették el ezzel... Hihetetlen
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Challenge zászló hun van ilyenkor?Mivel a bíró azt mondta be, hogy megállt az előrehaladás, és vége volt a játéknak, ezért nem lehet challengelni.
peach
több mint 7 éve
Challenge zászló hun van ilyenkor?az a kék?
peach
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
nem tudom, mikor sípoltak bele?és nem is azt ítélték, hanem hogy már megállt az előrehaladás.. viccsztem egyértelműen nem..hát ez sztem fumble volt pedig simán..Jobb térde lent volt szerintem
Szesze
Blevi
Szesze
Szesze
több mint 7 éve
Challenge zászló hun van ilyenkor?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
és nem is azt ítélték, hanem hogy már megállt az előrehaladás.. viccsztem egyértelműen nem..hát ez sztem fumble volt pedig simán..Jobb térde lent volt szerintem
Szesze
Blevi
Szesze
több mint 7 éve
újabb bírói hiba amúgy, mert ez tényleg fumble volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Ezt miért nem fumble?? Hülye bíró!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
sztem egyértelműen nem..hát ez sztem fumble volt pedig simán..Jobb térde lent volt szerintem
Szesze
Blevi
több mint 7 éve
Playmakerek out, jöjjenek a beugrók. Jobbulást mindenlinekcsak a szokásos...
Gergőbácsi