Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
jusssipekka
594
ezért kár volt az elkapóinknak miamizni meg félmeztelenül négerkednie a meccs előtt. annyira tudtam ha a nagy rajoskodásból ilyen csúnya lebőgés lesz
több mint 7 éve
azért nem kapta leBeckham bazd a bulika bezzeg megy...ez nem az övé volt
Mazzu
Janek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
már melyik, most volt itt kettő is, még válogatni is lehetBeckham bazd a bulika bezzeg megy...ez nem az övé volt
Mazzu
Janek
több mint 7 éve
Meg is lehetett volna akár.Beckham bazd a bulika bezzeg megy...ez nem az övé volt
Mazzu
Janek
több mint 7 éve
Beckham mi a túrót szívott? droppoló port?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Kampman
28 290
200.000 hozzászóláson túl az eredménykövető (nem is tudom mikor volt lenullázva)A Ravens-Niners SB után
Old Green Bay
több mint 7 éve
ezt megköszönhetjük
több mint 7 éve
Beckham bazd a bulika bezzeg megy...ez nem az övé volt
Mazzu
több mint 7 éve
Kampman
28 290
úgy droppolnak, mint a mieink 5 éve
több mint 7 éve
á, így nem lehet..
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Beckham bazd a bulika bezzeg megy...
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
200.000 hozzászóláson túl az eredménykövető (nem is tudom mikor volt lenullázva)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Eli erőlteti Beckhamet van 3-4 másik elkapoja is ám
több mint 7 éve
Értettem. Én a két scoring driveról nem vagyok meggyőződve.2 TD egy negyed alatt azért nem a lehetetlen kategória. De ez a Giants O 2 scoring drive-nál többre tuti nem képes, ezért mondom, hogy innentől több pont nem engedhető.Na innentől le kell húzni a rolót, ha NYG akar vmit ettől a meccstől. Baj van, de még nem végzetes, viszont több pontot már nem engedhetnek.Meg kéne szerezni vhogy 12-t.
Soldados
peach
Soldados
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Komolyan, ahelyett, hogy 11 pontos hátrányban 1 negyeddel a vége előtt, szétdobálnánk a Packers gyenge secondary-ét, inkább futunk a falnak 1y-ért, hogy aztán 3és végtelen utánl mehessünk le.
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
miért megint ezt a fasz alibit játszatja McAdoo?? most már muszáj lenne bevállalni a passzjátékot, nem érünk rá alibifutkározni 0 yardokért..még soha nem tette
Szesze
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
Újház is beköszön, dejóő nem tehet róla ennyit tud, kihozza a maximumot csórikam... azt a szakit nem értem aki szemben pár millió G fannal ezzel a 2 Tackle-l nekimegy egy szezonnak
Mazzu
több mint 7 éve
2 TD egy negyed alatt azért nem a lehetetlen kategória. De ez a Giants O 2 scoring drive-nál többre tuti nem képes, ezért mondom, hogy innentől több pont nem engedhető.Na innentől le kell húzni a rolót, ha NYG akar vmit ettől a meccstől. Baj van, de még nem végzetes, viszont több pontot már nem engedhetnek.Meg kéne szerezni vhogy 12-t.
Soldados
peach
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
majd én belenézeknégyen, mert én se leszek otthon 😕 😊Ne kiabáld el 😛4ota nfl megy a tvben azota itt ulok de most latok eloszor merkozest ugy igazan.holnap éjszaka 2-kor kell bekapcsolni a gépet, ha végre egy igazi mérkőzést is akarsz látni
akdestroyer
baggio
Az a szomorú, hogy azt majd öten nézzük szokás szerint.
Jakehomer
baggio
több mint 7 éve
akdestroyer
4 750
😀😀vidimateŐ is kompenzál.Ugy veszem eszre Ricsi sajnos nagyon a Giantsnak szurkol.a skins-giants meccsen mindenki azt mondta hogy a gaintset utálják legjobban 😀
vidimate
akdestroyer
HNDT
több mint 7 éve
na Újházi false startsamo, samo, de sacket is engedhetne
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
miért megint ezt a fasz alibit játszatja McAdoo?? most már muszáj lenne bevállalni a passzjátékot, nem érünk rá alibifutkározni 0 yardokért..
több mint 7 éve
vidimate
149
Ő is kompenzál.a skins-giants meccsen mindenki azt mondta hogy a gaintset utálják legjobban 😀Ajjjaj Ricsi, inkabb maradnak csöndbe, a bíróknak szted kompenzálnia kene?Ugy veszem eszre Ricsi sajnos nagyon a Giantsnak szurkol.
vidimate
akdestroyer
HNDT
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
na Újházi false startmehet a levesbe
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!