Green Bay Packers - Washington Redskins
több mint 4 éve
casaubon
2 392
Ezzel egyutt a 49erst egyszer mar megvertek, es szerintem Seattle-ben is meg fogjak.sztem jobb ez a két csapat, Wilson zsenije menti meg a Hawks-ot a legtöbbször, de az általában előbb-utóbb kevés, ahogy láttuk ARod esetében is sajnos..49ers vezet, komoly kis csata, két legjobb NFC csapat közöttSeahawks: hold my beer
Pep71
casaubon
Pep71
több mint 4 éve
Vikings már 17-0, csodát nem lehet várni 3. számú QB-tól. De van egy fogadásom, hogy 17.héten játszani fog Matyi.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Vikes közben nagyon vezettapadnak a lilákok
több mint 4 éve
Pep71
2 591
sztem jobb ez a két csapat, Wilson zsenije menti meg a Hawks-ot a legtöbbször, de az általában előbb-utóbb kevés, ahogy láttuk ARod esetében is sajnos..49ers vezet, komoly kis csata, két legjobb NFC csapat közöttSeahawks: hold my beer
Pep71
casaubon
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
mi megisszuk49ers vezet, komoly kis csata, két legjobb NFC csapat közöttSeahawks: hold my beer
Pep71
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
A bowling sokkal biztonságosabb sport, just sayin'...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
SBL
2 213
Int->Hail Mary->szünet
több mint 4 éve
casaubon
2 392
49ers vezet, komoly kis csata, két legjobb NFC csapat közöttSeahawks: hold my beer
Pep71
több mint 4 éve
nekem ok, ha egy győztes SB után rendszeresíti ezt 😊Már egy másik topikban is kifejtettem, hogy bizonyos csapatok bizonyos típusú edzőket vonzanak. Lásd Vrabelt, mióta átvette a Titanst, elkezdett egy igencsak Jeff Fisheri bajszot növeszteni. A mi éppen aktuális HC-nk arcán is mindig itt lesz ez a wtf nézés.so-soMLF feje a negyedik kísérlet előtt 😀 😀 😀Csak nem emlékeztetett valakire?
gamerkr
Kampman
gamerkr
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 313
49ers vezet, komoly kis csata, két legjobb NFC csapat közöttGoodell mentsen minket egy idegenbeli playoff meccstől akármelyikük ellen, kb. olyan lenne mint az atlantai NFC-döntőnk
Pep71
több mint 4 éve
Geci kajak első kört adtunk azért, mert mindenkit túl tud dobni? Ez most komoly?
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Amos nagy napja
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Amos int
több mint 4 éve
Pep71
2 591
49ers vezet, komoly kis csata, két legjobb NFC csapat között
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Már egy másik topikban is kifejtettem, hogy bizonyos csapatok bizonyos típusú edzőket vonzanak. Lásd Vrabelt, mióta átvette a Titanst, elkezdett egy igencsak Jeff Fisheri bajszot növeszteni. A mi éppen aktuális HC-nk arcán is mindig itt lesz ez a wtf nézés.so-soMLF feje a negyedik kísérlet előtt 😀 😀 😀Csak nem emlékeztetett valakire?
gamerkr
Kampman
gamerkr
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Tavaly a szép emlékű Hundley papa pont így hagyta el ..adta oda Macknak a labdát az idény nyitón 😀Az nem Kizer volt véletlenül?
nando89
több mint 4 éve
9ers meccs kemény közben
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
so-soMLF feje a negyedik kísérlet előtt 😀 😀 😀Csak nem emlékeztetett valakire?
gamerkr
Kampman
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
remélem beviszik td-re és sikeres 2pontos jön, hogy baszódnánk meg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Kampman
28 313
MLF feje a negyedik kísérlet előtt 😀 😀 😀Csak nem emlékeztetett valakire?
gamerkr
több mint 4 éve
nando89
3 894
Tavaly a szép emlékű Hundley papa pont így hagyta el ..adta oda Macknak a labdát az idény nyitón 😀
több mint 4 éve
Pep71
2 591
bmeg..ez igen 😀 kitépte a lasztit..
több mint 4 éve
Turnover 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
nagy hiba Rodgerstől ez most