Green Bay Packers - Washington Redskins
több mint 4 éve
MLF feje a negyedik kísérlet előtt 😀 😀 😀
több mint 4 éve
SBL
2 213
NEm bánnám, ha Neked lenne igazad, de láttunk már az idén nagyon tré teljesítményeket a sectől. Rossz belegondolni mi lenne ha a pass rush nem lenne olyan jóDddde. Dwayne Haskins Junior aka Mr. Bowling.nincs az a QB akiből ne csinálna sztárt ez a secondaryNéha-nha nekem is sikerül elvégezni a rámbízott feladatot...Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
warr_b
nexion218
SBL
nexion218
több mint 4 éve
Dddde. Dwayne Haskins Junior aka Mr. Bowling.nincs az a QB akiből ne csinálna sztárt ez a secondaryNéha-nha nekem is sikerül elvégezni a rámbízott feladatot...Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
warr_b
nexion218
SBL
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Most csak ők vannak... 😕 Colt inaktív 😀Én nem akarom őt. De ezt a bowlingos niggát se. Legalábbis az eddig látottak alapján tuti nem. Aztán ne legyen igazam.Lehet jön hamarosan Kínum, azt örülhetsz 😀Néha-nha nekem is sikerül elvégezni a rámbízott feladatot...Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
warr_b
nexion218
warr_b
nexion218
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Lázár 😀
több mint 4 éve
Én nem akarom őt. De ezt a bowlingos niggát se. Legalábbis az eddig látottak alapján tuti nem. Aztán ne legyen igazam.Lehet jön hamarosan Kínum, azt örülhetsz 😀Néha-nha nekem is sikerül elvégezni a rámbízott feladatot...Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
warr_b
nexion218
warr_b
több mint 4 éve
SBL
2 213
nincs az a QB akiből ne csinálna sztárt ez a secondaryNéha-nha nekem is sikerül elvégezni a rámbízott feladatot...Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
warr_b
nexion218
több mint 4 éve
Isten látja lelkem semmi rosszat nem kívánok APnek, de előttem van a kép, ahogy 20 év múlva is ellenünk mindig huszas éveit idézi az öreg.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Lehet jön hamarosan Kínum, azt örülhetsz 😀Néha-nha nekem is sikerül elvégezni a rámbízott feladatot...Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
warr_b
nexion218
több mint 4 éve
SBL
2 213
Nagyon hamar belealudtunk ebbe a meccsbe. REmélem az O most kicsit megrázza magát. Jó lenne megnyugtató előnnyel menni a szünetre!
több mint 4 éve
Pep71
2 591
majd helyretesszük az alapokat, mondaná MM és minden oké lesz..komoly a D#..😀 😀miscommunication
Pep71
gamerkr
több mint 4 éve
Extrapont meg mellé bazzeg. tipisch 😀
több mint 4 éve
Néha-nha nekem is sikerül elvégezni a rámbízott feladatot...Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
warr_b
több mint 4 éve
komoly a D#..😀 😀miscommunication
Pep71
több mint 4 éve
Ott is van, AP
több mint 4 éve
Pep71
2 591
komoly a D#..😀 😀
több mint 4 éve
Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...Ez most jó dobás volt
nexion218
több mint 4 éve
nando89
3 894
Savege vakon..
több mint 4 éve
Fumbli így, nem?int 😀esélyes hogy incomplete
Pep71
gamerkr
több mint 4 éve
Handoffokra elég lett volna a 7. körből egy QB. És undorító a dobómozdulata...
több mint 4 éve
Pep71
2 591
jaja, sry, de a catch megvolt egyáltalán?int 😀fumble de végülis ugyan az 😀
Pep71
alatriste
több mint 4 éve
int 😀esélyes hogy incomplete
Pep71
több mint 4 éve
int 😀fumble de végülis ugyan az 😀