Houston Texans - Denver Broncos
1 hónapja
Középső futás, screen, "Bo, old meg"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
ugyanazért amiért a screenek nem mennek ezek a sweep futások sefaszom már bele ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
kéne már egy scoring drivenem ez lesz az ...
Heisman nádor
1 hónapja
kéne már egy scoring drive
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Ez ránk is igaz. Sokat segítene ha Mills eltalálná mondjuk az elkapóit...mondjuk nálunk teljes félidőket képes eltűnni a csapat, majd jön a joga bonito a semmiből. szóval minél több pontot fel kell raknia a Texansnak.mondjuk jó lenne a balfaszoskodást abba hagyni és értelmesen támadni végre
Heisman nádor
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ha Mills marad akkor kikaptunk.Fairbairn még lő
LanceVance76 FG-t és sima. Denver nem fog 30 pontot szerezni.
Nemes samu09
1 hónapja
mondjuk nálunk teljes félidőket képes eltűnni a csapat, majd jön a joga bonito a semmiből. szóval minél több pontot fel kell raknia a Texansnak.mondjuk jó lenne a balfaszoskodást abba hagyni és értelmesen támadni végre
Heisman nádor
1 hónapja
mondjuk nálunk teljes félidőket képes eltűnni a csapat, majd jön a joga bonito a semmiből. szóval minél több pontot fel kell raknia a Texansnak.Nem kell 30, szeritem ezt a meccset 20-al nyerni lehet ahogy a dolgok kinéznek.Ha Mills marad akkor kikaptunk.Fairbairn még lő 7 FG-t és sima. Denver nem fog 30 pontot szerezni.
LanceVance
Nemes samu09
LanceVance
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Esküszöm ha Caley elsőre nem középső futást hívna elnyelné a föld v nemtudom. Szánalom a faszi
1 hónapja
Nem tud valaki normális INGYENES stream-et?
JC6 (Mr. Miele)
Nem tud valaki normális INGYENES stream-et?live2.totalsportek07.com/Houston-Texans-vs-Denver-Broncos/52421
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Nem tud valaki normális INGYENES stream-et?tv.garden/us/xj9g7fFU3oevNu
JC6 (Mr. Miele)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Nem tud valaki normális INGYENES stream-et?
1 hónapja
idén edzőt váltottunkST megint szar, úgy látszik csak 1-2 hétre sikerült rendet rakni a fejekbenAzt nem tudom h a ti ST-ek mennyire szar, de a miénk azért elég jól muzsikál mostanában.
StormST
LanceVance
kár volt
1 hónapja
ST megint szar, úgy látszik csak 1-2 hétre sikerült rendet rakni a fejekbenAzt nem tudom h a ti ST-ek mennyire szar, de a miénk azért elég jól muzsikál mostanában.
StormST
1 hónapja
ST megint szar, úgy látszik csak 1-2 hétre sikerült rendet rakni a fejekben

1 hónapja
nagy a baj
1 hónapja
Nem kell 30, szeritem ezt a meccset 20-al nyerni lehet ahogy a dolgok kinéznek.Ha Mills marad akkor kikaptunk.Fairbairn még lő 7 FG-t és sima. Denver nem fog 30 pontot szerezni.
LanceVance
Nemes samu09
1 hónapja
Ha Mills marad akkor kikaptunk.Fairbairn még lő 7 FG-t és sima. Denver nem fog 30 pontot szerezni.
LanceVance
1 hónapja
Ha háttal áll és a védő térden veri akkor azért tiltják el. Azért szólt az eltiltás, ami történt. A teljes folyamat szándékos volt. És igen, Trevornak lehetett volna egy kis esze...Viszont ha a ligában nem úgy ítélik meg, hogy szándékosan fejre ment, akkor nem tiltják el. Lehet mondani, hogy nem számolt, meg lement nála a köd, meg ilyenek, de abban a pillanatban úgy ugrott el, hogy abban a magasságban akarja leütközni, ahol a feje van éppen. Persze mondhatjuk azt is ennyiből, hogy Lawrence a hibás, a fenéért nem csúszott egyből a hátán, hogy elszálljon felette a védő... 😀Tényleg Ward, na ugye!!! Még mindig túl sok tudatosságot nézel ki kétbites játékosokból. Amikor eldöntötte, hogy telibe veri, nem hiszem, hogy számolt, csak az lehetett benne, hogy minél nagyobbat, minél erősebben. Sikerült. Ha van ideje kiszámolni, mikor tudja fejbe verni, az is kijött volna, hogy eltiltják, és akkor nem csinálja.Mert mi más volt a cél? Mármint látta, hogy megy le a QB, nekiugrott erőből vízszintesen. Persze lehet azt gondolni, hogy csak a mellkasát akarta megsimogatni, vagy elugrani mellette, de az a mozdulat NEKEM simán fejre menőnek látszik, de úgy gondolom, hogy akkor elég sokan így látták, nem véletlen volt a 3 meccses eltiltás.Még mindig azt akarod elfogadtatni velem, hogy szándékosan vert neki oda. De ez egyértelmű. Azt nem tudom honnan veszed, hogy a fejét célozta. Amiket leírtal, nem jelentik ezt egyértelműen. De lehet megkérdezted tőle, nem tudom. Nem tudom jobban hangsúlyozni, hogy rohadt nehéz ezt kivitelezni ekkora sebességnél. Nagyon nagy "szerencse" is kell, ami akkor megvolt. Nyilván arra ment Shaair hogy kivegye a játékból az irányítót, de nem hiszem, hogy gondolkozott. A test nagyobb célpont, könyebb eltalálni.1. nem volt ott senkiAz kérdeztem igen, hogy Sahir fejre ment e? Az hogy szemből legyalulta csak ezt jelentheti? Én most eldöntöm, hogy nagy sebességgel felém futó embert fejbe verem, nem biztos, hogy sikerülne, pláne ott, ahol több játékos is ott van, nem tudhatod, ki ugrik be a következő pillanatban, mi a reakciója az irányítónak. Sahir húzása szándékos volt, ahogy most is az volt. De hogy ott akkor gyorsan eldöntötte hogy fejbe veri? Kétlem. Kva nehéz. Anno Lawrencenek nem volt szerencséje.Nem ment fejre, ha arra ment volna, akkor eltalálja, nem lett volna nehéz, de látszott, hogy figyelt rá, hogy ne üsse ki, nem is ugrott el erőből. De te azt kérdezted, hogy mi a a bizonyítékom arra, hogy annó Lawrence ellen fejre mentek, nem arról, hogy most mi történt...Nem az ütés szándékosságát kérdem, hanem hogy fejre ment. Mert az ilyen sebességgel elég nehéz. Szándékosság itt is megvolt, mert ha nem lett volna szándékos, eleve nem megy neki a csúszó irányítónak.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.Hogy mi a bizonyítékom? Mármint azon kívül, hogy szemből ment, végig fent levő fejjel és célozva a QB fejét? Jézusom, ha az szerinted nem volt szándékos, akkor nem tudom neked milyen szemellenződ van, de ja, akkor tényleg inkább lapozzunk...
Nemes samu09
StormST
Nemes samu09
StormST
Nemes samu09
2. mint mondtam, végig fent volt a feje, látta, hogy mit csinál, az után indította el, hogy Lawrence csúszni kezdett, javaslom 1:16-tól a videót megnézni
3. az tény, hogy Lawrence-nek nem volt szerencséje, mert egy hentes jött vele szemben
StormST
Egyébként ha már a mai meccsnél kérdés a szándékosság, a bounty király a hc, van kérdés? 😀
Nemes samu09
Azért Payton múltját idehozni már elég vicces ide, inkább hagyjuk, mert lassan már tényleg előjön TJ Ward Browns-os hit-je is Gronk ellen, mert utána pár évvel játszott nálunk... 😀
StormST
Nemes samu09
StormST
1 hónapja
Nick Caley ... aki 3x nekifuttatja őket a denveri falnak az 1 yardoson.De próbálkozást sem látok a hívásokban, csak az ultra konzervatív dolgokat. Most is vagy 20 mp-et hagytak inkább lepörgetni az órán, egyszer azért collinsra feldobhatták volna az endzonebaÉrtem én, hogy csere qb, de ennnyi helyzetet nem kihasználni, szinte biztos hogy vissza fog ütniNa ezaz, Mills egy igazi töketlen balfasz sajnos :/
kapitnono
LanceVance
kapitnono
1 hónapja
De próbálkozást sem látok a hívásokban, csak az ultra konzervatív dolgokat. Most is vagy 20 mp-et hagytak inkább lepörgetni az órán, egyszer azért collinsra feldobhatták volna az endzonebaÉrtem én, hogy csere qb, de ennnyi helyzetet nem kihasználni, szinte biztos hogy vissza fog ütniNa ezaz, Mills egy igazi töketlen balfasz sajnos :/
kapitnono
LanceVance

1 hónapja
Értem én, hogy csere qb, de ennnyi helyzetet nem kihasználni, szinte biztos hogy vissza fog ütniNa ezaz, Mills egy igazi töketlen balfasz sajnos :/
kapitnono
1 hónapja
Önmagunkat lövöldözzük tökön.
1 hónapja
Jók ezek a kapufa mellé célzott field goalok.Kell egy kis extra izgalom... 😀
Kampman