Houston Texans - Miami Dolphins
2 napja
nézzük a jó oldalát, vége remélhetőleg a PO álmoknak, nem fog hiányozni h valaki skullfuckoljon minket wild card körben
2 napja
Zárják be az ajtót, kapcsolják le a lámpát, s kedélyesen basszak meg akkor magukat. 🗿
2 napja
miért pörgött az óra TO után???
2 napja
Ez a drop ezzel a holdinggal valami epic játék volt tényleg.Miami special. 🎁🎄
Kampman
2 napja
Ez a drop ezzel a holdinggal valami epic játék volt tényleg.just miami things
Kampman
2 napja
Kampman
28 447
Ez a drop ezzel a holdinggal valami epic játék volt tényleg.
2 napja
Dolphins WR Grant DuBose has been ruled out with a head injury. He is in stable condition and being taken to a local hospital for further evaluation.
2 napja
na másodszorra csak összehozta chop, kurva gyors a srác
2 napja
Ez vegre nagyon szep ellátás volt.
2 napja
pénzbünti lehet, de eltiltás nem hiszem nem tünt valami malicious hitnek, csak igy adta kiGondolom pénzbünti tuti lesz, talán eltiltás is.penalty mentÉn is csak azt láttam hogy eléggé leszíjjazva viszik le a kocsival. Az sajnos komoly lehet. Az elkövető kapott valamit? Végleg kiállítás?elcsapták helmet to helmet, aztán lent maradtdubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kúrfürst briareos
2 napja
jó buta büntetés voltIdiótaság
Kampman
2 napja
Kampman
28 447
jó buta büntetés volt
2 napja
Gondolom pénzbünti tuti lesz, talán eltiltás is.penalty mentÉn is csak azt láttam hogy eléggé leszíjjazva viszik le a kocsival. Az sajnos komoly lehet. Az elkövető kapott valamit? Végleg kiállítás?elcsapták helmet to helmet, aztán lent maradtdubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
2 napja
penalty mentÉn is csak azt láttam hogy eléggé leszíjjazva viszik le a kocsival. Az sajnos komoly lehet. Az elkövető kapott valamit? Végleg kiállítás?elcsapták helmet to helmet, aztán lent maradtdubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
2 napja
Én is csak azt láttam hogy eléggé leszíjjazva viszik le a kocsival. Az sajnos komoly lehet. Az elkövető kapott valamit? Végleg kiállítás?elcsapták helmet to helmet, aztán lent maradtdubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
2 napja
igen, teljesen inmobilizálták, jerseyt levágták, vmi ekg gép is volt ott meg oxigént nyomtak neki. sisakrácsot is lecsavartákFura hogy nem volt rajta semmi, és mintha nyakmerevítő is lett volna.elcsapták helmet to helmet, aztán lent maradtdubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
KeyG
2 napja
KeyG
9 645
Fura hogy nem volt rajta semmi, és mintha nyakmerevítő is lett volna.elcsapták helmet to helmet, aztán lent maradtdubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
elcsapták helmet to helmet, aztán lent maradtdubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
KeyG
2 napja
KeyG
9 645
dubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapatMi történt vele? Azt látom Red-ben hogy viszik le
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
dubose visszatérése sem tartott sokáig. szép lassan el is fogy a csapat