Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
Hmm Mercilusnak így az 5. NFL idényére lett counter move-ja, mondhatni itt volt az ideje.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Merci csalodott hogy a Raiders siman elbaszta a playt, pedig sack roadon volt. Bosszubol csakazertis megcsinalta.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Penn úgy néz ki azért elfért volna nálunk is...😊
több mint 7 éve
nem dőlt még ez el... 😊
több mint 7 éve
remelem mindenki hallja es latja, hogy BROCK OSWEILER!Maga Jacko énekelte h "if you Brock my world" innentől fogva...
Stez
Madden hates me.
több mint 7 éve
remelem mindenki hallja es latja, hogy BROCK OSWEILER!bust
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
remelem mindenki hallja es latja, hogy BROCK OSWEILER!
több mint 7 éve
jó ehhez nem tudok már mit hozzászólni 😀
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Aztakurva, mi megy. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Jon Lajoie, istenem de rég hallgattam
több mint 7 éve
a tó nem fagy be ilyenkor? 😀-15 fokban?😀 Kifogás, az van. 😀Megromlott, kiöntöttem.Na jó. De miért nem a tejet iszod meg?😊A helyzet az h rájöttem h a mai nap a legalkalmasabb arra h leengedjem a hűtőt.Hogy előjöjjön belőlem a #jinxtriad -> elképzelhető h a Raiders csak becookantott a rájátszásba?ne igyál többet 😊
empty taxi
gamerkr
Ami benne volt, azt kivittem az erkélyre, viszont igyekszek minél kevesebb dolgot hagyni, hogy kevesebbet kelljen visszapakolni.
Azt közben megfogadtam h a Ballantinest addig fogyasztom amíg van kóla 😀
Közben Duck Tales 😀
empty taxi
gordon
empty taxi
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
-15 fokban?😀 Kifogás, az van. 😀Megromlott, kiöntöttem.Na jó. De miért nem a tejet iszod meg?😊A helyzet az h rájöttem h a mai nap a legalkalmasabb arra h leengedjem a hűtőt.Hogy előjöjjön belőlem a #jinxtriad -> elképzelhető h a Raiders csak becookantott a rájátszásba?ne igyál többet 😊
empty taxi
gamerkr
Ami benne volt, azt kivittem az erkélyre, viszont igyekszek minél kevesebb dolgot hagyni, hogy kevesebbet kelljen visszapakolni.
Közben Duck Tales 😀
empty taxi
gordon
empty taxi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Megromlott, kiöntöttem.Na jó. De miért nem a tejet iszod meg?😊A helyzet az h rájöttem h a mai nap a legalkalmasabb arra h leengedjem a hűtőt.Hogy előjöjjön belőlem a #jinxtriad -> elképzelhető h a Raiders csak becookantott a rájátszásba?ne igyál többet 😊
empty taxi
gamerkr
Közben Duck Tales 😀
empty taxi
gordon
Madden hates me.
több mint 7 éve
Na jó. De miért nem a tejet iszod meg?😊A helyzet az h rájöttem h a mai nap a legalkalmasabb arra h leengedjem a hűtőt.Hogy előjöjjön belőlem a #jinxtriad -> elképzelhető h a Raiders csak becookantott a rájátszásba?ne igyál többet 😊
empty taxi
gamerkr
Közben Duck Tales 😀
empty taxi
több mint 7 éve
Na, megyek, főzök valami tésztát. 😀
több mint 7 éve
milyen jo konci, direkt egy merfoldrol mutattakVolt az 8 is
Stez
www.youtube.com/watch?v=LrBrtyTOeOQ
Madden hates me.
több mint 7 éve
milyen jo konci, direkt egy merfoldrol mutattak
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=NlJhBmWNXiwKözben Shrek beakadt. 😀 😀 😀dagobert bácsiiiiiiiiiiiiiiiii
Vrij6
gamerkr
😀 😀
több mint 7 éve
fuck Elvis, Antall Józsi él 😮
több mint 7 éve
A helyzet az h rájöttem h a mai nap a legalkalmasabb arra h leengedjem a hűtőt.Hogy előjöjjön belőlem a #jinxtriad -> elképzelhető h a Raiders csak becookantott a rájátszásba?ne igyál többet 😊
empty taxi
gamerkr
Közben Duck Tales 😀
Madden hates me.
több mint 7 éve
Közben Shrek beakadt. 😀 😀 😀dagobert bácsiiiiiiiiiiiiiiiii
Vrij6