Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Dikk szegény Cook...
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Cooknak lefőtt a kávé. (bocs)
több mint 7 éve
Cook TD, onside, TD, Hall Of Fame 😀close enough 😊
Volford
több mint 7 éve
Na ez 😀
több mint 7 éve
Annak a ket balfasznak annyi joga sincs, hogy lajkoljak.Mike Mularkey and Chuck Pagano like thisÍgy szerintem maradni fog az összes...Nem tudom mi rosszabb,itt kikapni csúnyán,vagy tovább menni és egy esélytelen meccset játszani BradyékkelAttol fugg hogy BoB vel akarjatok e folytatni vagy felrakjatok az Airplane-re
nagymarceee
Adirotor
nagymarceee
Borbinho
több mint 7 éve
El is vitték a Browns szerencséjét egy jó időre...Azért vezet a Texans mert tele vannak ex-Patsekkel 😊Ti meg ex-barnakkal 😀
ThundersNFL
Adirotor
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
olyab furan dob Cook, nem?Háát, ha a fura alatt azt érted, hogy nem incomplet...
Pari
több mint 7 éve
nagymarceee
126
Azért vezet a Texans mert tele vannak ex-Patsekkel 😊Tavaly meg Mallett volt a franchise qb ő ért annyit,mint egy zacskó?
ThundersNFL
több mint 7 éve
Cook TD, onside, TD, Hall Of Fame 😀
több mint 7 éve
olyab furan dob Cook, nem?Kicsit parasztlengős, de Rivershöz képest fasorban sincs.
Pari
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Scherlock hatalmasat jatszik, hol tartogattatok?
több mint 7 éve
Mike Mularkey and Chuck Pagano like thisÍgy szerintem maradni fog az összes...Nem tudom mi rosszabb,itt kikapni csúnyán,vagy tovább menni és egy esélytelen meccset játszani BradyékkelAttol fugg hogy BoB vel akarjatok e folytatni vagy felrakjatok az Airplane-re
nagymarceee
Adirotor
nagymarceee
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Azért vezet a Texans mert tele vannak ex-Patsekkel 😊Ti meg ex-barnakkal 😀
ThundersNFL
több mint 7 éve
olyab furan dob Cook, nem?
több mint 7 éve
Azért vezet a Texans mert tele vannak ex-Patsekkel 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Cook edzoskodnk azt kene meg xd
több mint 7 éve
nagymarceee
126
Így szerintem maradni fog az összes...Nem tudom mi rosszabb,itt kikapni csúnyán,vagy tovább menni és egy esélytelen meccset játszani BradyékkelAttol fugg hogy BoB vel akarjatok e folytatni vagy felrakjatok az Airplane-re
nagymarceee
Adirotor
több mint 7 éve
btw attól, hogy más csatornán van, nem kezdik el előbb a másik meccset PO-nál semmilyen esetben sem, ugye?amilyen kurva lassan halad a meccs a 3&outokkal meg sok incomplete-el, benne van még egy 40perces utolsó 7 perc 😀Tuti megvárják a végét 😀
Borbinho
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Oswi-ban lehet bízni, szerintem a végén is neki kéne adni a labdát az onside kick helyett.
több mint 7 éve
meccs végi bírói hiba a Lions ellen?Kvescsön: Vajon latunk e meg ma jo meccset?Bitch pls, a Lions játszik, garantált 1 possession game. Az izgalom garantált, a színvonal kérdéses.
Adirotor
empty taxi
Igen: 1.01x
Nem: 100x
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Nem tudom mi rosszabb,itt kikapni csúnyán,vagy tovább menni és egy esélytelen meccset játszani BradyékkelAttol fugg hogy BoB vel akarjatok e folytatni vagy felrakjatok az Airplane-re
nagymarceee
több mint 7 éve
ez egy simán hozható meccs lenne amúgy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Nem tudom mi rosszabb,itt kikapni csúnyán,vagy tovább menni és egy esélytelen meccset játszani BradyékkelMindenképpen a második nem?
nagymarceee