Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
Lehet késő?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
EmptyAzt hiszem 8232
Mennyi a rekord hsz-ban az eredmenykovetokben?
Adirotor
Közben TD
több mint 7 éve
egy kis hagymasbab lesz a megoldasAkkor javaslom egyél több zöldséget.EmptyRöviden és tömören: fingom sincs.
Adirotor
empty taxi
Sixo
több mint 7 éve
Emptysimán 1000 fölött, szóval nem lesz itt rekord
Adirotor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Am en nem tudomHa hnap ez lesz a steelers ellen en nem tudom mit csinalok
több mint 7 éve
Emptypontannyi
Adirotor
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Akkor javaslom egyél több zöldséget.EmptyRöviden és tömören: fingom sincs.
Adirotor
empty taxi
több mint 7 éve
főleg, hogy elbaszottul van megcsinálva az ismétlés is. Nekem pl csak sport 1-em van, azon holnap le lesz adva a Raiders-Texans nap közben, és hétvégére ennyi az NFL. Majd hétfőn munkaidőben leadják a maradék 3ból 2t...na persze! de innen is több mint a fele user nem náluk nézi...a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??miattunk
yooker
Awesome88
yooker
Nincs bajom Ricsiékkel, de pl Grudenéket szivesebben nézem, meg mivel opcióm sincs nézni, így marad a stream 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Add hozzá a több ezer vizsgára tanuló egyetemistát, ők mindig nézikde mi elhanyagolható százaléka vagyunk a nézőseregnekna persze! de innen is több mint a fele user nem náluk nézi...a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??miattunk
yooker
Awesome88
yooker
Awesome88
Am kit érdekel? Én örülök, hogy van.
több mint 7 éve
EmptyRöviden és tömören: fingom sincs.
Adirotor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Különben, teljesen őszintén, rohadtul sajnáloma Raiders-t. Sokkal több van bennük, de semmi szerencséjük nincs az utóbbi hetekben.Én is, viszont amit a sors elvesz azt vissza is adja. Jövőre gyűrű 😀
Mazzu
több mint 7 éve
Jack, sok a bünti baszod
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
BB most figyelhet, hogy a Texans D a TE jatekkal sebezheto!😊
több mint 7 éve
EmptyMennyi a rekord hsz-ban az eredmenykovetokben?
több mint 7 éve
Hát végül Brocknak lett igaza.Bent van a Broncos a PO-ban? Ők mennek letérdelni a hideg északkeletre?
naugye.
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
AMC-n volt asszem. A csávó kitépte a sofőrt a az éppen felé szálló autóból!!!!4!!uhh ezt a filmet most lattam vmelyiken, naon nagyEz az elbaszott Prince of Persia, ez mi??? 😀ez nagyon kemény...na ez kéne technoban 😀
empty taxi
Chargers LT
shawnka
Chuck Bollywood Norris
Pari
Nem bírtam elkapcsolni.
több mint 7 éve
az utolsó harmadban szerintem fordít majd a Raiders...
több mint 7 éve
Különben, teljesen őszintén, rohadtul sajnáloma Raiders-t. Sokkal több van bennük, de semmi szerencséjük nincs az utóbbi hetekben.az Eagles gerjesztette a szart, ok engedtek ki tavaly a piacra Trent Cole-t
Mazzu
több mint 7 éve
Kampman
28 290
a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??Lehet, hogy meccs közben tudatalatti reklámokat nyomnak
yooker
www.youtube.com/watch?v=1UIbyGQCwjU
több mint 7 éve
a Hawks-meccsre szerintem megnyitom az uveg whiskeym, erdekes elsz enzni, az NFC-bol melyik csapat jut be a dontobe es jatszik a TexansszalGyenge vagy, nekem már majdnem elfogyott.
Stez
Meanwhile a Raidersnek meglett a 100 támadóyard, az majdnem olyan parádés teljesítmény, mint a stream DJ performansza.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
de csak akik kulfoldon vannak es nem erik el a sport tv-t, a linkbe kifejezetten benne van, hogy csak nekik!na persze! de innen is több mint a fele user nem náluk nézi...a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??miattunk
yooker
Awesome88
yooker
több mint 7 éve
Akkor hűhaEgy raiders o-line leszMennyi a beugró?Pari, örök hálám a minőségi szórakoztatásért 😀ugyanitt nezheto a Lions Hox is😊
spiczi
Pari
ThundersNFL
Vagyis khm egy szopas
Adirotor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Különben, teljesen őszintén, rohadtul sajnáloma Raiders-t. Sokkal több van bennük, de semmi szerencséjük nincs az utóbbi hetekben.
több mint 7 éve
Meg Scherlock is tud elkapni csak a cooper nem
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
de mi elhanyagolható százaléka vagyunk a nézőseregnekna persze! de innen is több mint a fele user nem náluk nézi...a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??miattunk
yooker
Awesome88
yooker