Indianapolis Colts - Buffalo Bills
1 feliratkozó
2 napja
En ugy vagyok mar vele, hogy legyen barmi, amig szerepel benne Ballard eltakaritasa, addig boldog leszek.Igen, de akkor mi a terv a jovore??Flacco, takarodj...Nem Flacco szolt Steichennek, hogy mindenkepp eroltetni kell foloslegesen a negyedik kiserletet, amikor 20-13 az allas es van egy negyed.
Bence94
Steichen mar tavaly is bizonyitotta tobbszor, hogy nem erzi, mikor kell faszt meregetni es mikor kell a biztos pontokat elrakni inkabb.
Flacco kapja az ivet a meccs miatt, kozben ez a mai nem Flacco flopja elsodlegesen, hanem Steichene, ezt azert nem kene elfelejteni. Megint egy szar, amit csinal.
Ha Downs nem droppol el td-t, es Steichen rugat most, 23-20 lenne ide. Ja, Flacco fos ma, de nem kene elfelejteni, hogy AR ennel is rosszabb, mint ahogy azt sem, hogy a legszarabb meg kiemelkedoen Steichen.
Stez
Bence94
2 napja
Bence94
1 942
Igen, de akkor mi a terv a jovore??Flacco, takarodj...Nem Flacco szolt Steichennek, hogy mindenkepp eroltetni kell foloslegesen a negyedik kiserletet, amikor 20-13 az allas es van egy negyed.
Bence94
Steichen mar tavaly is bizonyitotta tobbszor, hogy nem erzi, mikor kell faszt meregetni es mikor kell a biztos pontokat elrakni inkabb.
Flacco kapja az ivet a meccs miatt, kozben ez a mai nem Flacco flopja elsodlegesen, hanem Steichene, ezt azert nem kene elfelejteni. Megint egy szar, amit csinal.
Ha Downs nem droppol el td-t, es Steichen rugat most, 23-20 lenne ide. Ja, Flacco fos ma, de nem kene elfelejteni, hogy AR ennel is rosszabb, mint ahogy azt sem, hogy a legszarabb meg kiemelkedoen Steichen.
Stez
2 napja
Megvakultam!
2 napja
Flacco, takarodj...Nem Flacco szolt Steichennek, hogy mindenkepp eroltetni kell foloslegesen a negyedik kiserletet, amikor 20-13 az allas es van egy negyed.
Bence94
2 napja
Bence94
1 942
Flacco, takarodj...
2 napja
Bence94
1 942
Kivancsi vagyok, mit mond majd Steichen Flaccorol….
2 napja
Ez a 4 és 1 tragikus volt. A töketlenség netovábbja.
2 napja
Bence94
1 942
Jones nem igazan tudja, milyen rendezvenyen van…
2 napja
Bence94
1 942
Mi van itt😂😂
2 napja
Gyakorlatilag 10 percen belül fehér zászlót lengettek hazai pályán, csodálatos. Kíváncsi vagyok hogy szezon végén kit rúgnak ki és ki maradhat. Meg hogy Flacco meddig lesz kezdő, mert ez jelenleg AR-t is alulmúlja, viszont ebbe a csapatban nincs sok értelme visszarakni Richardsont.Egál van, Flacco dominál 😀
Baba Yaga
Tepper takarodj!
2 napja
Bence94
1 942
Raimann megserult, fasza…
2 napja
Bence94
1 942
Ezt el kell kapni….
2 napja
Baba Yaga
829
Gyakorlatilag 10 percen belül fehér zászlót lengettek hazai pályán, csodálatos. Kíváncsi vagyok hogy szezon végén kit rúgnak ki és ki maradhat. Meg hogy Flacco meddig lesz kezdő, mert ez jelenleg AR-t is alulmúlja, viszont ebbe a csapatban nincs sok értelme visszarakni Richardsont.
2 napja
Bence94
1 942
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2 napja
Bence94
1 942
Gyerekek, mi van itt…
2 napja
Bazsinho
998
A marha jó stream miatt kb semmit nem láttam a drivebol. De a reklám faszan megy....
2 napja
Bence94
1 942
Na jo😂😂😂😂
2 napja
Jó estèt, valaki egy működő streamet tudna linkelni ?Íme a gyűjtőoldal
Go blue 91
v2.sportsurge.net/watch-37799-buffalo-indianapolis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Kampman
28 247
Jó estèt, valaki egy működő streamet tudna linkelni ?realsporter.info/sada/waza/2024/ete-s3/
Go blue 91
2 napja
Jó estèt, valaki egy működő streamet tudna linkelni ?
2 napja
19:00
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal